Ονειροκρίτης σκύλος - είδα στον ύπνο μου σκύλο


Onirokritis skilos
Ονειροκρίτης Σκύλος 

Στον ονειροκρίτη αν δεις σκύλο και είναι φιλικός σημαίνει ότι κάποιος σε προστατεύει. Γενικά ο σκύλος στο όνειρό σου σου δίνει και μία προειδοποίηση.

Αν στο όνειρό σου δεις ένα σκύλο δικό σου που έχει πεθανει ή τον σκύλο που έχεις τώρα ,τότε δείχνει ότι κάποιος ή κάτι σου λείπει.

Αν στο όνειρό σου δεις έναν σκύλο να σε κυνηγάει τότε σημαίνει ότι έχεις μεγάλο άγχος αυτή τη στιγμή. Κάτι φοβάσαι και κάτι σε προβληματίζει. 

Ο σκύλος που θα δεις να σε κυνηγάει στο όνειρό σου μπορεί να σημαίνει ότι θέλεις να δραπετεύσεις από αυτή τη ζωή. Το συγκεκριμένο όνειρο πολλές φορές το βλέπουμε οταν έχει συμβεί κάτι άσχημο ή κάποιος μας έχει προσβάλλει. Και δείχνει ότι θέλουμε να ξεχάσουμε αυτό που έγινε και να προχωρήσουμε μπροστά.

Αν στο όνειρό σου δεις μία αγέλη σκύλων να να σου επιτίθεται τότε σημαίνει ότι δεν είσαι ευτυχισμένος και θα πρέπει να αλλάξεις τη ζωή σου. Μην ξεχνάμε ότι ο σκύλος στον ονειροκρίτη συμβολίζει τη φιλιά .Άρα

Αν δεις ένα σκύλο αγριεμένο να σε κοιτάει αλλά να μη σου κάνει επίθεση σημαινει οτι θα μαλώσεις με κάποιον συνάδελφο σου η φιλο σου . 

Ο σκύλος στον ονειροκρίτη που θα σε κυνηγήσει και θα σου επιτεθεί σημαίνει ότι κάποιος φίλος θα σε προδώσει σύντομα.

Ο σκύλος στον ονειροκρίτη που θα τρέξει πάνω σου σαν τρελός για να τον πάρεις αγκαλιά και θα είναι φιλικός δείχνει ότι όλα στην καριέρα σου θα πάνε καλά και ότι θα ανέβεις στα επαγγελματικά σου. 

Στο ονειροκρίτη αν δεις μυθικό σκύλο παραδείγματος χάρη τον κέρβερο τότε σημαίνει ότι πρέπει να προφυλαχτείς ψυχικά, αν έχεις χαρίσματα κι αν βλέπεις πράγματα που οι άλλοι δεν μπορούν , βρες τρόπο να προστατεύσεις τον εαυτό σου από αόρατες μυστικές δυνάμεις.

Ο σκύλος που θα δεις στο όνειρό σου και φυλάει πύλες αν είναι φιλικός τότε έρχεται ευτυχία προς το μερος σου. Αν όμως είναι άγριος έρχονται πολλά προβλήματα.

Επειδή ο σκύλος συμβολίζει την πίστη αν δεις πολλά αγριεμένα σκυλιά στο όνειρό σου τότε κάποιος άνθρωπος δεν είναι πιστός σε σένα. Αυτός μπορεί να είναι ο σύντροφός σου και να μην είναι πιστός ερωτικά , ή είναι φίλος σου και δεν είναι πιστός ηθικά.

Αν δεις ένα πολύχρωμο σκύλο στο όνειρό σου τότε κάποιος άνθρωπος θα σε ακύρωση ηθικά.Ή εναλλακτικά μπορεί να σημαίνει ότι θα έχεις μία τάση να γίνεις φίλος με τη μοναξιά. 

Ένας μαύρος σκύλος στο όνειρό σου δεν είναι καλός οιωνός. Δείχνει απιστία ή ότι ένας πολύ καλός ο φίλος έχει μία σκοτεινή πλευρά την οποία θα την δεις. Ακόμα ο μαύρος σκύλος μπορεί να προμηνύει τον θάνατο. Αν βλέπετε συχνά εφιάλτες με μαύρους σκύλους μπορεί να είναι σύμπτωμα ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ . Για όλα τα συμπτώματα ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Τα κουτάβια που θα δεις στο όνειρό σου στον ονειροκρίτη φέρνουν τύχη ή την εκπλήρωση ενός πολυπόθητου σχεδίου. Σε χρονικό διάστημα στον ονειροκρίτη το κάθε κουταβάκι σημαίνει έξι μήνες. Π.χ. αν δεις τρία κουταβάκια στο όνειρό σου ότι επιθυμείς και ότι θέλεις να καταφέρεις θα γίνει σε ενάμιση χρόνο. Ακόμα μπορεί να συμβολίζουν και την εγκυμοσύνη.

Αν δεις στο όνειρό σου να φροντίζεις κουταβάκια τότε σημαίνει ότι οι φίλοι σου έχουν ένα πολύ καλό σύμμαχο στο πλευρό τους που τους φροντίζει και τους αγαπάει.


Αν δεις ότι αγοράζεις κουτάβι ή σκύλο στον ονειροκρίτη σημαίνει ότι ψάχνεις για παρέα ή οτι προσπαθείς να κερδίσεις την αποδοχή των άλλων και γιατί όχι και μερικά κομπλιμέντα.

Στον Ονειροκρίτη αν δεις ότι έχουνε κλέψει το σκύλο σου τότε σημαίνει ότι θα έχεις προβλήματα και συγκεκριμένα σε επαγγελματικά θέματα.

Τον σκυλο που θα δώσεις μακριά και θα ταν παρατήσεις στον ονειροκρίτη   σημαίνει ότι θα χάσεις κάποιους φίλους από δικό σου λάθος.

Τον σκύλο οδηγό που θα δεις στο όνειρό σου δείχνει την φιλία και το πόσο σημαντική είναι αυτό το διάστημα στη ζωή σου. 

Στον Ονειροκρίτη αν δεις να πατάς ένα σκύλο με το αμάξι σου τότε σημαίνει ότι δεν εμπιστεύεσαι κανέναν φίλο σου. Ίσως κάποιος φίλος στο παρελθόν σε έχει προδώσει και έτσι δεν μπορείς να εμπιστευτείς τους υπόλοιπους. 

Αν δεις μία αγέλη σκύλων ή αν δεις ότι μένεις μαζί τους ή τρέχεις μαζί τους τότε σημαινει ότι είσαι πολύ ευχαριστημένος από την οικογένειά σου από τα αδέρφια σου και από τους φίλους σου.

Αν ένα σκύλο στο όνειρό σου τον δείς να παει να σε καβαλησει για να τα κάνει τα δικά του τότε ένας φίλος σου θα πάρει θα σε εκμεταλλευτεί πολύ άσχημα.

Αν δεις στο όνειρό σου ότι κάνεις μπάνιο ένα σκύλο τότε είσαι πιστός. Και οτι σου αρέσει να φροντίζεις τους δικούς σου ανθρώπους.

Στον ονειροκρίτη αν δεις ένα δεμένο σκύλο τότε σημαίνει ότι είσαι κάπως μπερδεμένος σεξουαλικά και πρέπει να ξαναβρείς τον εαυτό σου σε αυτό τον τομέα.

Αν δεις στο ονειρο σου έναν σκύλο να τρέχει σε κύκλους ή να κυνηγάει την ουρά του τότε μία κατάσταση ξεφυγει από τον έλεγχο σου και δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό . Αυτο το ονειρο μπορεί να σχετίζεται με τη δουλειά σου και τους φίλους σου ότι και πρέπει να βρεις το κουράγιο και να προσπαθήσεις ώστε να μην αφήνεις τα πράγματα στη μέση και ότι σε απασχολεί να το τελειώνεις.

Αν δεις στο όνειρό σου σκυλιά να σφαγιάζονται τότε θα τελειώσει μία φιλία πολύ άδοξα με πολύ προδοσία και πόνο.

Αν δεις ένα σκύλο να τρώει ένα φιδι τότε ένας φίλος θα σε βοηθήσει ώστε να μην την πατήσεις με κάτι και θα σε προστατέψει.

Στον Ονειροκρίτη ο σκύλος που θα δεις με τα δύο κεφάλια σημαίνει ότι είσαι πολύ περίεργος για το τι συμβαίνει γύρω σου και είσαι και λίγο κουτσομπόλης.

Στο όνειρό σου ο σκυλος με τα τρία κεφάλια δείχνει θα κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα στη ζωή σου.

Αν δεις ένα σκύλο με ένα ανθρώπινο κεφάλι τότε θα ζήσεις την αγάπη της ανιδιοτέλειας και την αγάπη άνευ όρων.

Το σκύλο που θα δεις στο όνειρό σου να κοιμάται δείχνει ότι θα έχεις πολλές καθυστερήσεις σε θέματα που σε απασχολούν.

Στον ονειροκρίτη αν δεις σκύλο κούρσας κι αν είσαι στους αγώνες κιόλας τότε το όνειρο σχετιζεται με την ερωτική σου ζωή .αν δεις τον σκύλο που έχεις ποντάρει να κερδίζει τότε θα κερδίσεις και εσύ στα ερωτικά σου αλλά και θα βγάλεις και πολλά χρήματα. Αν στο όνειρό σου κάθεσαι και παρακολουθείς όλη την κούρσα τότε σε περιμένει μία έκπληξη και επίσης θα εκπλαγείς αν ο σκύλος κούρσας σε κυνηγάει . Αν εσυ εχεις έναν σκύλο κούρσας το greyhound που λέμε τότε έχεις έναν εχθρό που θα πρέπει να προσέχεις για να μη σου κάνει κακό.

Αν δεις έναν πυροβολημένο σκύλο να πεθαίνει στο όνειρό σου τότε δείχνει την εσωτερική γαλήνη. Αν εσυ πυροβολείς τον σκύλο τότε σημαίνει ότι είσαι έτοιμος για καβγά .Ή εναλλακτικά θα παλέψεις για να κερδίσεις μία μεγαλύτερη θέση τη δουλειά σου.

Στο όνειρό σου αν δεις να πηγαίνεις ένα σκύλο βόλτα τότε συμβολίζει την επιτυχία.

Αν στο όνειρό σου σου χαρίζουν ένα σκύλο πότε σε προστατεύει μία αόρατη δύναμη και αν αυτό το σκύλο τομ δεις να τον ταΐζεις τότε ολοι σε αγαπούν.

Αν στο όνειρό σου σε κυνηγάει μία αγέλη από σκύλους και σου επιτεθεί και πεθάνεις τότε σου έρχεται μία σοβαρή αρρώστια που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις.

Τον σκύλο που θα δεις στο όνειρό σου να τον χαϊδεύεις στην κοιλιά σημαίνει η ευτυχισμένη σχέση που έχεις αυτή την περίοδο.

Αν δεις στο όνειρό σου ένα σκύλο να του φορας ρουχαλάκια τότε προσπάθεις να συγκαλύψεις τις ατέλειες σου και τα ελαττώματά σου.

Αν δεις ένα dutchound στο όνειρό σου σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεσαι να δουλέψεις αυτό το διάστημα και είσαι λίγο τεμπέλης.

Ο γερμανικός ποιμενικός που θα δεις στο όνειρό σου δείχνει ότι σύντομα θα χάσεις την ψυχραιμία σου. Αν δεις στο όνειρό σου να εκπαιδεύεις ενα γερμανικό ποιμενικό τοτε είσαι ένας άνθρωπος που έχει καινούργιες και ενδιαφέροντες ιδέες. Αν στο όνειρό σου σε κυνηγήσει ένας ποιμενικός Γερμανικός έχεις ρίξει τις άμυνες σου και θα πρέπει να υψώσεις ένα τείχος γύρω στα άτομα που προσπαθούν να εισβάλουν στη ζωή σου.

Το Golden retriever που θα δεις στο όνειρό σου δείχνει μία ευτυχισμένη οικογένεια .Αν αυτός ο σκύλος στο όνειρό σου γαυγίζει, τότε κάποιος μέλος της οικογένειάς σου είναι πολύ κοντά σου.

Το Pug που θα δεις στον ύπνο σου δειχνει ότι είσαι ζωηρός και παιχνιδιάρης.
 ενώ το Χάσκι σημαινει οτι θα αποκτήσεις ένα φίλο που θα μείνει κοντά σου για όλη σου τη ζωή.

Το bulldog που θα δεις στο όνειρό σου σημαινει ότι είσαι σκληρός εξωτερικά αλλά πολύ μαλθακος εσωτερικα.

Το Yorkshire terrier που θα δεις στο όνειρό σου σημαίνει ότι θα πρέπει να προχωρήσεις στη ζωή σου και να κάνεις βήματα μπροστά και να μη φοβάσαι τίποτα γιατί ότι χρειάζεται το κατέχεις.

Αν δεις στο όνειρό σου σκύλους να κυνηγάνε μία αλεπού σημαίνει ότι θα μπλέξεις σε ερωτικές περιπέτειες με έναν φίλο σου.

Το ροτβάιλερ που θα δεις στο όνειρό σου δείχνει ότι για να προσέξεις τους άλλους που αγαπάς τόσο πολύ πρέπει πρώτα να προσέχεις τον εαυτό σου . Δώσε βάση στο εσωτερικό και εξωτερικό σου κόσμο και φρόντιζε τον εαυτό σου εμφανισιακά και ψυχικά. Αν δεις μία αγέλη από ροτβάιλερ στο όνειρό σου τότε σημαίνει ότι στο παρελθόν εχεις κάνει πολλές λάθος επιλογές και για να μην κάνεις μία ακόμα πρέπει να κάνεις μερικά βήματα πίσω και να σκεφτείς διπλά και τριπλά πριν κάνεις οτιδήποτε ξανά.

Αν δεις στο όνειρό σου ένα Border Collie Τότε έχεις χάσει το δρόμο σου. Αν στο όνειρό σου δεις το Border Collie να είναι σε κλουβί παγιδευμένο τότε νιώθεις και εσύ ακριβώς το ίδιο. Στον Ονειροκρίτη όταν έχεις κατοικίδιο μπορντερ κόλεϋ και είναι ξαπλωμένο δίπλα σου τότε απολαμβάνεις τους κόπους της δουλειάς σου και είσαι ειρηνικος με όλους τους ανθρώπους γύρω σου.

Αν δεις ένα σκύλο να σε δαγκώνει στο πόδι στον ονειροκρίτη σημαίνει ότι έχεις χάσει λίγο την μπάλα με τις δουλειές και θα πρέπει να βρεις μία σοβαρή δουλειά που να σου αρμόζει.

Αν δεις στο όνειρό σου σκύλο να σε δαγκώνει στο χέρι τότε σημαίνει απόλυτη προδοσία κάποιος θα σου κάνει κακό πρόσεχε.

Το τσοπανόσκυλο που θα δεις στο όνειρό σου δείχνει ότι πρέπει θα σταματήσεις να κατηγορείς τους άλλους για ότι σου συμβαίνει .Αν δεις μία αγελη τότε θα πρέπει να ηγηθείς μιας κατάστασης.


Αν δεις στον ύπνο σου έναν άρρωστο σκύλο τον οποίο πας στον κτηνίατρο τότε μία φιλία σου πρόκειται να τελειώσει σύντομα. Γενικα αν δεις έναν άρρωστο σκύλο στον ονειροκρίτη σήμαινει ότι μία φιλία σου έχει χαλάσει και πρέπει να την ξαναφτιάξεις.

Αν δεις στο όνειρό σου έναν μικρό σκύλο τότε σημαίνει ότι κάποιος προσπαθεί από τον περίγυρό σου να σου τραβήξει την προσοχή. Προσοχή! αυτός που θα ρθει η ζωή σου μπορεί να είναι όμορφος και να σε τραβήξει εμφανισιακά αλλά ψυχικά θα είναι πάρα πολύ ρηχος καλύτερα να μείνεις μακριά του.

🔮Αν δεν βρήκατε την ερμηνεία του ονείρου σας σχολιάστε από κάτω να την προσθέσουμε άμεσα. 

Για το ευρετήριο ονείρων αλφαβητικά πατήστε ΕΔΩ


👍Κάντε like στην σελίδα μας πατώντας εδώ στο  ➡️FACEBOOK για να διαβάζετε όλα τα καινούρια μας άρθρα. 

💥🆘️Με ένα απλό like στο Facebook μας βοηθάτε να μεγαλώσουμε το κοινό της σελίδας μας και να αναγνωριστούν οι ώρες που περάσαμε ερευνώντας και γράφοντας τα άρθρα. 



7 σχόλια:

  1. Είδα το σκυλάκι μου να το έχω αγκαλιά και να με γλυφει με αγαπη στο πρόσωπο, τι σημαίνει αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειδα στον ύπνο μου τον σκύλο μου να μου κάνει χαρές που έχει πεθάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σκύλος, πως ήταν δικός μου, γέννησε 10-12 σκυλάκια. Μόλις γέννησε τον πήραμε γιατί έπρεπε να φύγουμε και όταν επιστρέψαμε τα πιο πολλά, που έπιναν λέει γάλα από γάτα μεγάλωσαν, ενώ 3 που ήταν από κάτω έμειναν μικρούλια. Τα έβγαλα πιο πάνω και τα βοήθησα να τραφούν από την γάτα.!!;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kalimera ida ston ipno 2 skiljena kai ta 2 ta dika mou ejo apo tin porta mou kai eklegan ta 3 itan leuka kai to allo yp doko mas aspomauro anija tin porya kai ta edioja ti simeni parakalo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είδα στον ύπνο μου τον μπαμπά μου που έχει πεθάνει εδώ και 8 χρόνια (σπάνια τον βλέπω) να παθαίνει μια κρίση κάτι σαν λιποθυμία και να τρέχουμε κοντά του κι εγώ να μένω πιο πίσω και να τον βλέπω να κάνει λευκό εμμετό (σαν τραχανά...)
    Μετά βρέθηκα με το σκυλάκι του συντρόφου μου σε έναν δρόμο και αυτό μου ξέφυγε και το ειδα να το πατάει ένα ταξί. Χτυπημένο βγήκε από τις ρόδες του κι ενώ νόμιζα ότι θα ζούσε αυτό ξεψυχούσε...
    Τι να σημαίνει άραγε?
    Ευχαριστώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειδα πολλα σκυλακια στην πορτα τις πολυκατοικιας μου μπεζ χρωμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είδα τον σκύλο μου που έχασα από φόλα πριν 1Μιση χρόνο να μου μιλάει να μου λέει να μην στεναχωριεμαι και ότι όλα θα πάνε καλά..Ήταν δίπλα του και τον χαιδευε η γυναίκα μου ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή