ονειροκρίτης καμήλα - είδα στον ύπνο μου

Σε γενικές γραμμές εάν δείτε στον ύπνο σας καμήλα σημαίνει το προσωπικό σας ταξίδι στη ζωή .Όπως η καμήλα δεν παραπονιέται για το βάρος που κουβαλάει και δεν σταματάει μέχρι να φτάσει το τέλος του ταξιδιού της έτσι και εσείς δεν θα πρέπει να παραπονιέστε για τις δυσκολίες της ζωής. Για να πάνε όλα καλά στο τέλος θα πρέπει να είσαστε προετοιμασμένοι για ότι η ζωή σας φέρει. Πρέπει να βρείτε τρόπο να αποκτήσετε θάρρος και ψυχική δύναμη.

Αν δείτε στο όνειρό σας τον εαυτό σας, να καβαλάει μία καμήλα και να φτανει στο τέλος του προορισμού σας τότε όλα θα πάνε καλά .Εάν δεν τελείωσε το ταξίδι σας όμως, πρέπει να κάνετε ενέργειες ώστε να αντιμετωπίσετε τις καθημερινές δυσκολίες . 

Εαν στο όνειρό σας δείτε μία καμήλα να πίνει νερό τότε δείχνει ότι διψάτε για γνώση. Ίσως πρέπει να σπουδάσετε κάτι, να κάνετε κάποια σεμινάρια πάνω στη δουλειά σας ή και ακόμα να μάθετε να ασχολείστε με ένα καινούργιο χόμπι.

Η καμήλα στον ονειροκρίτη που γεννάει συμβολίζει ότι αυτή η χρονιά θα είναι για εσας γεμάτη ευτυχία και αφθονία .Ξεκινώντας από αυτήν τη χρονιά αλλά και για τις αμέσως επόμενες μεταφορικά ότι αγγίζετε θα γίνεται χρυσός.

Αν στο όνειρό σας δείτε ότι κάνετε διάλογο με μία καμήλα τότε παλεύεται με εσωτερικούς δαίμονες. Πρέπει να αφουγκραστείτε την ψυχή σας και να καταλάβετε τι ζητάει ώστε να βρείτε εσωτερική γαλήνη.

Στο όνειρό σας εάν εμφανιστούν 3  καμήλές τότε στη ζωή σας σε ανύποπτο χρόνο θα εμφανιστούν τρεις άνθρωποι σωτηριοι για εσάς που θα σας δώσουν την βοήθεια τους όταν εσείς θα πνίγεστε και θα ψάχνετε σανίδα σωτηριας.

Η άσπρη καμήλα στον ονειροκρίτη συμβολίζει μία αρρώστια η οποία όμως δεν θα είναι σοβαρή.

Μία πολύ μικρή καμήλα στο όνειρό σας σημαίνει ότι θα κάνετε ένα μικρό ταξίδι Ενώ η γιγαντιαία καμήλα που θα δείτε δείχνει ότι θα πρέπει να αναπαυθείτε λίγο και να ξεκουραστείτε από τη μάχη που δίνετε καθημερινά.

Αν δείτε στο όνειρό σας δύο καμήλες και είσαστε σε σχέση ή σε γάμο, τότε νιώθετε μοναξιά, ενώ εάν είσαστε ελευθέρες θα γνωρίσετε κάποιον άνθρωπο που στην αρχή δεν θα σας κάνει εντύπωση αλλά μετά θα γίνει το άλλο σας μισό.

Μία καμήλα στο όνειρό σας που κουβαλάει ένα πολύ βαρύ φορτίο σημαίνει ότι θα αποκτήσετε από κάποιον άλλο άνθρωπο ισχυρή γνώση.

Αν στο όνειρό σας είσαστε το αφεντικό μιας καμήλας τότε τα επαγγελματικά σας θα πάνε πάρα πολύ καλά.

Εάν είσαστε άντρας και βρείτε μία καμήλα σε περίεργο χρώμα όπως πράσινη ή μπλε τότε θα γνωρίσετε τη γυναίκα της ζωής σας και θα παντρευτείτε σύντομα.



🔮Αν δεν βρήκατε την ερμηνεία του ονείρου σας σχολιάστε από κάτω να την προσθέσουμε άμεσα. 

💭 Για δωρεάν ερμηνεία ονείρων μπορείτε να σχολιάσετε από κάτω ή στην σελίδα Δωρεάν επεξήγηση ονείρων

👍Κάντε like στην σελίδα μας πατώντας εδώ στο  ➡️FACEBOOK για να διαβαζετε όλα τα καινούρια μας άρθρα. 

💥🆘️Με ένα απλό like στο Facebook μας βοηθάτε να μεγαλώσουμε το κοινό της σελίδας μας και να αναγνωριστούν οι ώρες που περάσαμε ερευνώντας και γράφοντας τα άρθρα. 






2 σχόλια:

  1. Τι σημαίνει όταν μια μεγάλη καμήλα τρέχει μες στον κήπο του πατρικού μου σπιτιού και εγώ φοβάμαι μην πέσει πάνω μου και προσπαθώ να προφυλαχθω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα σας μια καμήλα μωρό που ήθελα να την πάρω σπίτι μου. Εντελη πήρα ένα παιδί γύρω στα 8 ..9χρωνων και το πήγα στο πατρικό μου όχι σπίτι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή