Ονειροκρίτης χρήματα - λεφτά - νομισμα - Είδα στον ύπνο μου...




Στον ονειροκρίτη αν δείς ότι δεν έχεις καθόλου χρήματα τότε δείχνει ότι έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση και όσο και να θέλεις να καταφέρεις κάτι , υπάρχουν εμπόδια και δεν θα το καταφέρεις στο τέλος.

Αν δεις κάποιον στο όνειρό σου να σου δίνει λεφτά τότε ανησυχείς πολύ για τα οικονομικά σου προβλήματα και θα πρέπει να ηρεμήσεις.

Αν δεις στον ύπνο σου να κρατάς μια στοίβα με χαρτονομίσματα τότε το όνειρο αυτό συμβολίζει ότι ψάχνεις να βρεις ένα σημάδι ότι είσαι στον σωστό δρόμο για να καταφέρεις τους στόχους σου, γιατί μέχρι στιγμής είσαι αβέβαιος ότι βαδίζεις στο σωστό μονοπάτι.

Στον ονειροκρίτη αν δεις ότι είσαι πλούσιος και έχεις πολλά χρήματα στον τραπεζικό σου λογαριασμό τότε σε περιμένουν στο άμεσο μέλλον πολλές και ευτυχισμένες στιγμές.

Αν δεις ότι ψωνίζεις και αντί για χρήματα χρησιμοποιείς την πιστωτική σου κάρτα τότε θα πρέπει να αποκτήσεις φαντασία και να γίνεις πιο δημιουργική στην δουλειά σου.

Αν δεις στο όνειρό σου να δανείζεις  σε κάποιον χρήματα με την προυπόθεση ότι θα τα πάρεις πίσω ,τότε κάποιος θα αρχίσει να σου χρωστάει χρήματα στην πραγματικότητα είτε θα μαλώσεις με κάποιον οικονομικό σου συνεργάτη. Επίσης αυτό το όνειρο είναι ένα σημάδι για να αρχίσεις να προσέχεις και τις ερωτικές σου σχέσεις γιατί αρχίζεις να γίνεσαι απόμακρος.

Αν δεις όμως να χαρίζεις χρήματα σε κάποιον τότε θα γίνεις οικονομικά ελεύθερος και άνετος.

Στον ονειροκρίτη αν μετράς λεφτά τότε έχεις πολλές έξυπνες ιδέες τις οποίες πρέπει να θέσεις σε εφαρμογή.

Αν δεις ότι τσακώνεσαι για τα λεφτά σημαίνει ότι θα χάσεις χρήματα. Αν σου ζητήσουν δανεικά μην τα δώσεις. Για την ερμηνεία του ονείρου ΤΣΑΚΩΜΟΣ κανε κλικ εδω

Αν δεις στο όνειρό σου ότι χρωστάς χρήματα σημαίνει ότι έχεις εκκρεμότητες στην ζωή σου που είτε δεν τις έχεις τελειώσει είτε δεν τις έχεις αρχίσει καν.

Στο όνειρό σου αν χάσεις λεφτά αντικατοπτρίζει τους οικονομικούς σου φόβους στην πραγματική σου ζωή. Έχεις χρέη τα οποία δυσκολεύεσαι να πληρώσεις ή έλλειψη χρημάτων.

Αν δεις στον ύπνο σου ότι έχεις ένα τεράστιο χρέος το οποίο δεν μπορείς να το ξεπληρώσεις τότε έχεις παρεξηγηθεί με κάποιο άτομο το οποίο σου έχει κοστίσει πολύ.

Αν στο όνειρό σου δεις ότι έχεις μεγάλη ανάγκη για χρήματα και ότι δανείζεσαι επειγόντως από κάποιον τότε τα πράγματα θα έρθουν πολύ εύκολα για εσένα στο κοντινό μέλλον.

Στον ονειροκρίτη αν κλέβεις λεφτά το όνειρο αυτό σε προειδοποιεί ότι θα βρεθείς σε μεγάλο κίνδυνο. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά. Ενναλακτικά μπορεί να σημαίνει ότι θα είσαι άτυχος στην αγάπη.

Αν δεις στο όνειρό σου να ρίχνεις χρήματα στο κεφάλι κάποιου άλλου , σαν να χιονίζει, τότε θα μάθεις ένα σκάνδαλο.

Στον ονειροκρίτη αν καταπιείς ένα νόμισμα τότε κάποιος θα σε προδώσει και πιθανόν το ταίρι σου.

Αν δεις ότι σου δίνει ένα νόμισμα κάποιος που δεν υπάρχει πια στην ζωή τότε θα έχεις πρόβλημα με τον νόμο ή την εφορία. Αν όμως δεν δεχτείς το νόμισμα σημαίνει ότι θα εξαπατήσεις κάποιον. Για τις υπόλοιπες ερμηνείες του ονείρου Νεκρός -πεθαμένος κάνε κλικ Εδω

Αν δεις ότι έχεις τα μισά χρήματα στο όνειρό σου από όσα έχεις στην πραγματικότητα τότε θα χάσεις λεφτά. Αν έχεις όμως τα διπλάσια θα κερδίσεις.

Αν διπλώνεις χρήματα στον ύπνο σου τότε θα πεις ή θα ακούσεις ψεύτικα λόγια.

Αν δεις πορτοφόλι κάνε κλικ εδώ 


🧿Ακολουθήστε μας στο  ➡️FACEBOOK για να διαβαζετε όλα τα καινούρια μας άρθρα.

🆘️ Με ένα απλό 👍  like στο Facebook θα μας βοηθήσετε να μεγαλώσει το κοινό μας και να ανταμειφθούν οι ώρες έρευνας και συγγραφής άρθρων.






2 σχόλια:

  1. Είδα τον πρώιμου να μου δείνη λεφτά χάρτινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγω! Τα ειχε κερδισει, λεει, σε τυχερα παιχνιδια και μου τα εβαζε μεσα απο την μπλουζα μου, στην τιραντα του σουτιεν, για να του τα φυλαω. Ηταν μια δεσμη με 100δολαρα. Τί να σημαίνει;;;

      Διαγραφή