Ονειροκρίτης Σεισμός - Είδα στον ύπνο μου....


ονειρο σεισμος
Ονειροκρίτης Σεισμός 

Ο σεισμός που είδες στον ύπνο σου έχει σκοπό να σε ταρακουνήσει.

Αρκετές φορές, αλλά όχι πάντα, αυτό το όνειρο έρχεται για να σε προειδοποιήσει για έναν αληθινό σεισμό που έρχεται. Είτε είναι κυριολεκτικός ή θα αποκαλυφθεί μια πολύ σημαντική είδηση.

Συνήθως όμως προμηνύει της ξαφνικές και συνταρακτικές αλλαγές. Με αυτό το όνειρο να είσαι σίγουρη ότι θα αλλάξει κάτι. Ο σεισμός προμηνύει την καταστροφή.

Μπορεί να χάσεις την δουλειά σου ,να χωρίσεις ή να αλλάξει μια κατάσταση στην ζωή σου.
Αλλά ότι και να γίνει δεν θα πρέπει να φοβάσαι. Γιατί ο σεισμός στο όνειρό σου φέρνει μαζί την νίκη σαν τελικό αποτέλεσμα. Οπότε ότι άσχημο και να σου συβεί θα είναι τελικά προς όφελός σου στο μακρινό μέλλον.

Συνήθως η αλλαγή που θα βιώσεις θα είναι στα ερωτικά σου. Ίσως αποκαλύψεις ότι στην σχέση σου υπάρχει ένα ερωτικό τρίγωνο. 
Από την άλλη όμως μην εκπλαγείς αν είσαι σε σχέση και ο σεισμός σημαίνει ότι θα παντρευτείς.
Ο σεισμός είναι ένα πολύ απρόβλεπτο όνειρο και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την έκβασή του παρά μόνο εσύ. Ανάλογα με το πόσο κράτησε, πως ένιωσες, αν γλίτωσες ή αν χτύπησες.

Θα πρέπει να πάρεις στο μέλλον μια πολύ σημαντική απόφαση για κάποιο θέμα στο οποίο δεν μπορείς να κάνεις κάτι να το αλλάξεις. Αυτό που θα συμβεί δεν θα είναι στο χέρι σου.

Αν ο σεισμός διαρκήσει πολύ λίγο μπορεί να σημαίνει τις ανησυχίες που έχεις. Ενώ αν κρατήσει πολύ πιθανόν να κινδυνεύσει η υγεία κάποιου κοντινού σου ειδικά αν δεις το συγκεκριμένο όνειρο τον Ιούλιο μήνα.

Για το ευρετήριο ονείρων αλφαβητικά πατήστε ΕΔΩ                                  


👍Κάντε like στην σελίδα μας πατώντας εδώ στο  ➡️FACEBOOK για να διαβαζετε όλα τα καινούρια μας άρθρα. 

💥🆘️Με ένα απλό like στο Facebook μας βοηθάτε να μεγαλώσουμε το κοινό της σελίδας μας και να αναγνωριστούν οι ώρες που περάσαμε ερευνώντας και γράφοντας τα άρθρα. 






1 σχόλιο:

  1. Ονειρεύτηκα και φοβήθηκα από το συσμοβρεθικα στο τέλος του κρεβατιού λα σταθικα όρθια ευχαριστούμε.ε για τη ενιμεροση

    ΑπάντησηΔιαγραφή