28/11/23 Αφροδίτη σύνοδος Νότιος Δεσμός - Επιστροφές πρώην






 Σήμερα γίνεται η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Νότιο δεσμό στον Ζυγό. 

Η Αφροδίτη σαν πλανήτης αντιπροσωπεύει τον έρωτα και τα χρήματα και ο Νότιος Δεσμός το παρελθόν μας είτε από αυτή την ζωή, είτε από την προηγούμενη.

Η Αφροδίτη κυβερνάται σαν πλανήτης από τον Ζυγό και ο Ζυγός είναι το ζώδιο των σχέσεων. Είναι πολύ πιθανό σήμερα να έρθουν πρώην στο προσκήνιο ή αυτό έχει αρχίσει να συμβαίνει τις τελευταίες 3 μέρες. 

Επηρεάζει έντονα Κριούς , Ζυγούς , Καρκίνους και Αιγόκερους του τρίτου 10ημέρου.

Επειδή ο Ερμής τετραγώνισε τον Ποσειδώνα τον πλανήτη της αυταπάτης και της εξαπάτησης μην πιστέψετε σε ότι ακούσετε γιατί το πιο πιθανό είναι να είναι ψέμα. Περιμένετε να ξεκαθαρίσει το τοπίο.


Αναζητάτε απαντήσεις στο μέλλον; Οι προβλέψεις ταρώ είναι οδηγός σας προς το μυστήριο της ζωής! Ανακαλύψτε το τι επιφυλάσσει το μέλλον μέσα από τις κάρτες του ταρώ. Είτε αναζητάτε συμβουλές για την αγάπη, την καριέρα ή την προσωπική σας ανάπτυξη, οι προβλέψεις ταρώ μπορούν να φωτίσουν το δρόμο σας.

Με τη βοήθεια ενός έμπειρου αναγνώστη ταρώ, θα εξερευνήσετε τα βάθη της ψυχής σας και θα ανακαλύψετε προοπτικές που μπορεί να μην είχατε σκεφτεί ποτέ. Κάθε κάρτα έχει ένα μήνυμα να σας μεταδώσει, μια συμβουλή ή μια προειδοποίηση που μπορεί να σας βοηθήσει να προχωρήσετε στη ζωή σας με σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

Είτε πρόκειται για ερωτικά ζητήματα, επαγγελματικές ευκαιρίες ή πνευματική ανάπτυξη, οι προβλέψεις ταρώ μπορούν να σας δώσουν τις απαντήσεις που ψάχνετε. Επικοινωνήστε με έναν από τους ειδικούς μας σήμερα και ανακαλύψτε το τι σας περιμένει στο μέλλον!

Τιμή συνεδρίας από 10 ευρώ !!!!!

Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μήνυμα στην σελίδα μας εδώ ή στο facebook εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου