21 μοίρα Διδύμων - Ερμηνείες

Ερμηνείες της 21-22 μοίρας Διδύμου

21 moira didimwn




Μια νεαρή γυναίκα αναπαυόμενη κάτω από ένα δέντρο, ρίχνοντας τροφή στα πουλιά που συγκεντρώνονται γύρω της. Αυτό υποδηλώνει ένα άτομο με ευγενική, επιτυχημένη διάθεση, καλή καρδιά, και με γενναιόδωρη, παθιασμένη φύση. Κάποιος που θα είναι ευτυχισμένος και θα κάνει ευτυχισμένους και τους άλλους. Οικιακή ειρήνη και ευημερία. Αγροτικές συνήθειες, λάτρης του καλλιτεχνικού και της ομορφιάς της φύσης, φίλος της ποίησης, της μουσικής και του τραγουδιού. Κάποια διάθεση να ακολουθήσει τις καλές τέχνες. Λάτρης της ειρήνης και της αρμονίας. Είναι ο βαθμός της ΓΕΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ή  της ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗΣ. 


Βλέπω τον Ήλιο να ανατέλλει και την λάμψη του. Είναι στον ορίζοντα, αλλά όλο το υπόλοιπο μέρος του ουρανού είναι καλυμμένο με σκοτεινά σύννεφα, πάνω από τα οποία κρέμονται οι σκιές μιας διαρκούς νύχτας. Μια ευγενής φύση. Αυτή η φύση είναι χαραγμένη με μια γενναιόδωρη διάθεση. Η νεανική ζωή του χαρακτηρίζεται από υποσχέσεις, αλλά η μοίρα και η τύχη συνωμοτούν εναντίον του. Οι ανέμοι είναι πολύ κρύοι γι' αυτή την ευαίσθητη ψυχή. Γεννιέται έξω από το χρόνο και τον τόπο του. Τα μεγάλα του σχέδια αποδεικνύονται αποτυχίες. Ο Ήλιος του θα φανεί ενώ είναι ακόμα πρωί.

Η ικανότητα στα μαθηματικά, η μουσική, η εφευρετικότητα, μερικές φορές η αποφασιστικότητα σε θεωρίες και υποθέσεις· κλίνει να αποφεύγει τον γάμο ή, αν παντρευτεί, συνήθως τον καταστρέφει· συχνά προκαλεί προβλήματα μέσω του αντίθετου φύλου· λέγεται ότι χαρίζει στρατιωτικές ή εκκλησιαστικές τιμές και πλούτη, συνοδευόμενες από σπατάλη και αχρηστία· μια δημόσια θέση εμπιστοσύνης και εξέχοντες φίλους· προσεκτικός, δειλός, περίεργος, πολύ λάτρης της γνώσης και των νεοτερισμών· λέγεται ότι είναι ευνοημένος· ευεργετική αισιοδοξία και καλή τύχη· άνω μέρος του βραχίονα.

21-22 μοίρες Δίδυμος Σύμβολο: Ένα σωρός πέτρες πάνω στον οποίο αναπτύσσεται κισσός. Υποδηλώνει κάποιον που επιμένει στους άλλους για επιχειρηματικά και οικονομικά οφέλη, και ο οποίος θα είναι προσεκτικός, οικονομικός και δεδομένος στην συσσώρευση των πλούτων του κόσμου. Θα αναγνωρίζει εκείνους που είναι χρήσιμοι για τον σκοπό του και, αναγνωρίζοντας τους, θα τους εξασφαλίζει. Το σύμβολο δεν είναι χωρίς τους κινδύνους και τις απειλές του. Είναι ένα σύμβολο της Επιμονής.


21-22 μοίρες Δίδυμος Αυτός ο βαθμός συμβάλλει σε προβλήματα στα μάτια διάφορων ειδών. Επίσης, υποδηλώνει μια ποικιλία πιθανών επιρροών. Γενικά, η ανάπτυξη θα είναι είτε ανισορροπημένη είτε διασκορπισμένη. Αν αφιερωθεί πολύς κόπος σε ένα συγκεκριμένο πεδίο, τότε το άτομο τείνει να παραμείνει πολύ ανώριμο και ανεπτυγμένο σε πολλούς άλλους τομείς. Αν το άτομο είναι διασκορπισμένο, συνήθως υπάρχει μεγάλη διάχυση και σπατάλη ενέργειας. Τα μαθηματικά είναι ένας τομέας όπου αυτός ο άνθρωπος μπορεί να ξεχωρίσει. Άλλοι με αυτόν τον βαθμό μπορεί να αποτύχουν πλήρως να αποκτήσουν οποιαδήποτε δεξιότητα με τα απλούστερα προβλήματα μαθηματικών. Φαίνεται να παρέχει την νοητική ικανότητα να ακολουθήσει σχεδόν οποιοδήποτε επιλεγμένο μονοπάτι. Ωστόσο, το υπόλοιπο του χάρτη πρέπει να προσφέρει κατεύθυνση και σταθερότητα. Είναι καλύτερα όταν αυτός ο βαθμός δεν είναι ένας από τους ενεργητικούς που καταλαμβάνονται από τον Ήλιο ή τον Ωροσκόπο, κ.λπ. Ακόμη και έτσι, αν ο Δίας βρισκόταν σε έναν καλό βαθμό στους Δίδυμους ή στον Καρκίνο θα έδινε μεγαλύτερο πλάτος στο γράφημα.


21-22 μοίρες Δίδυμος "ΘΕΩΡΗΤΗΣ" Αυτοί οι άνθρωποι είναι μερικές φορές πολύ αποφασιστικοί για τις θεωρίες και τις υποθέσεις τους.


21-22 μοίρες Δίδυμος Ταύρος με Τοξότη δίνει μια ήπια, ελκυστική διάθεση - γενικά ευχάριστη και αρμονική αρκετά - και λάτρη της φύσης και επίσης της θρησκείας. Επιτυχής σε ποικιλία επαγγελμάτων, πιθανότατα "αιχμαλωτισμένος" από κοινά επαγγέλματα - γραμματέας, πυροσβέστης - αλλά τείνει να πηγαίνει πολύ καλά αργότερα στη ζωή. Πρέπει να προσέχει την υγεία του και να αποφεύγει τις συνήθεις συνήθειες που απειλούν τη ζωή.


21-22 μοίρες  Αυτός που αποκτά αναγνώριση μέσω της λογοτεχνίας και στον οποίο κρέμονται οι άλλοι για επιχειρηματικά οφέλη. Πρέπει να χρησιμοποιήσει όλους όσους έρχονται για να πραγματοποιήσει την αποστολή του.


ΦΑΣΗ 82 (ΔΙΔΥΜΟΙ 22°): ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΣΕ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ. ΚΛΕΙΔΙ: Η υγιής απόλαυση οργανικών διεργασιών και συναισθηματικών οδηγήσεων. Ξανά, βλέπουμε μια εικόνα σε έντονη αντίθεση με την πρώτη από αυτή τη σειρά. Από την πόλη που έχει κτιστεί από το μυαλό, όπου οι εργάτες ισχυρίζονται ένα μεγαλύτερο χώρο κοινωνικής ευημερίας, βρισκόμαστε στο χωριό, όπου άντρες και γυναίκες ζουν σε πολύ μεγαλύτερη αρμονία με τις φυσικές και εποχικές διαδικασίες, δίνοντας ελεύθερη διέξοδο στα συναισθηματικά τους ένστικτα. Οι δύο πόλοι μιας υγιούς κοινωνίας - η μεγάλη βιομηχανική πόλη και το αγροτικό χωριό - πρέπει να συμπεριληφθούν· επίσης, οι δύο πόλοι ενός υγιούς χαρακτήρα - νους και φυσικά συναισθήματα - πρέπει να είναι ενεργοί. Αυτό είναι το αντίθετο δεύτερο στάδιο της εποχής δεκαεπτά της σειράς των πέντε συμβόλων. Επισημαίνει την αξία ρυθμικής, υγιούς δραστηριότητας σε ένα φυσικό περιβάλλον, καθώς αυτό οδηγεί σε συχνά απαραίτητη διαδικασία ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗΣ.

21 ΔίδυμοςΗ επιτυχία μπορεί να επιτευχθεί στις τέχνες, και ιδιαίτερα στην ποίηση, το τραγούδι και τη μουσική, ή τη ζωγραφική. Ο γάμος και η οικογενειακή ζωή ευλογούνται με καλή τύχη. Ωστόσο, το σώμα είναι ευαίσθητο στην υγρασία, και πρέπει να προσπαθήσετε να ζήσετε σε ξηρές τοποθεσίες. Στους χάρτες των διελευσεων  , αυτή η μοίρα στο μεσουράνημα θεωρείται ως προάγγελος μιας μεγάλης κληρονομιάς.

: Eneki (22° Δίδυμοι) - Αυτός μπορεί, με τους πλέον διάφορους τρόπους, να εισαγάγει τον μάγο στην τέχνη της προφητείας και της πρόβλεψης. Ο Eneki παρέχει στον μάγο, ως προς αυτό, σοφία και υψηλή ενσυναίσθηση. Αν ένας μάγος έρθει σε επαφή με αυτή την νοημοσύνη, θα του διδαχθεί να ελέγχει κάθε είδους προβλέψεις, χειρομαντεία, γραφολογία, κ.λπ.



ΔΙΔΥΜΟΙ 22 Μια νεαρή κοπέλα πωλείται σε ένα σουλτάνο. Συναλλαγές. Ανακάτεμα των προσωπικών χαρτιων της τραπουλας. Είναι πρόθυμος να αφαιρέσει αυτό το κομμάτι και να ενισχύσει εκείνο το κομμάτι του εαυτού του όπως απαιτεί η κατάσταση. Εντονα πρακτικός. Παίρνοντας τα πράγματα όπως είναι και προσαρμόζοντας ανάλογα. Αναζητώντας τον βέλτιστο συνδυασμό για να μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε και να επιτύχετε τα αποτελέσματα που έχετε στο μυαλό σας. Απλοποιώντας όλη την αυτοπαρουσία σας, ακόμα και για τον εαυτό σας, για να φαίνεται καλή, εύκολη και διαχειρίσιμη. Κολλημένος στο εγώ-μυαλό σε χίλιες παραμορφωμένες αντανακλάσεις, είστε σε θέση να επιχειρηματολογήσετε ή να δικαιολογήσετε ακόμη και μια συνολική πώληση. Αλλά ουσιαστικά έξυπνος, ικανός και στην κορυφή των πραγμάτων. Απλά πολύ οικείος με τα κόλπα και παθιασμένος πεπεισμένος ότι δεν πρέπει να μείνετε αναξιοποίητος ή να περιθωριοποιηθείτε. Και μπορείτε να επιμείνετε και να εμφανίσετε οποιαδήποτε πλευρά του εαυτού σας θα αποδειχθεί χρήσιμη και παραγωγική για το εγώ-μυαλό σας στις πολλαπλές συνεχείς συναλλαγές.

21-22 μοίρες Δίδυμος Καλή νοημοσύνη. Κατάλληλος για οποιοδήποτε πεδίο επιχειρήσεων ή επιστήμης. Προσεκτικός, αποτελεσματικός και υπεύθυνος. Μπορεί να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για οικονομία, διατήρηση φυσικών πόρων ή κοινωνική εργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου