Τι σημαίνει η σελήνη όταν βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον 2ο οίκο, στο ζώδιο του υδροχόου σε ηλιακή επιστροφή?

Τι σημαίνει η σελήνη όταν βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον 2ο οίκο, στο ζώδιο του υδροχόου σε ηλιακή επιστροφή?


Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον 2ο οίκο και στο ζώδιο του Υδροχόου στην ηλιακή επιστροφή μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες και επιδράσεις στην επόμενη χρονιά. Ας εξετάσουμε ορισμένες πιθανές ερμηνείες:

Μεταμόρφωση και εξέλιξη της αξίας: Ο 2ος οίκος σχετίζεται με τις αξίες, την οικονομία, την αυτο-τιμή και την αυτο-αξία. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα υποδεικνύει μια περίοδο μεταμόρφωσης και εξέλιξης των αξιών σας. Μπορεί να αποδειχθεί ότι έχετε νέες αντιλήψεις για τον τρόπο που αντιμετωπίζετε την οικονομία σας, την αξία των πραγμάτων και τον τρόπο που συμβάλλετε στην προσωπική σας αυτοπεποίθηση.


Αναζήτηση της αλήθειας και της εξουσίας: Ο Πλούτωνας σχετίζεται με την αλήθεια, την εξουσία και την ψυχική ενδυνάμωση. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα μπορεί να υποδείξει μια περίοδο όπου αναζητάτε βαθύτερη αλήθεια και αποκαλύψεις σχετικά με τον εαυτό σας και τις αξίες σας. Μπορεί να εμπνεύσει την ανάγκη για ενδυνάμωση και ανάληψη ευθύνης για την προσωπική σας οικονομική κατάσταση και αυτο-αξία.


Επαναπροσδιορισμός των προσωπικών αξιών: Ο Υδροχόος είναι ένα εξειδικευμένο ζώδιο που συνδέεται με την πρωτοπορία, την ανεξαρτησία και την ανατροπή συμβατικών προτύπων. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα στο Υδροχόο μπορεί να υποδείκνυει μια περίοδο επαναπροσδιορισμού των προσωπικών αξιών σας. Μπορεί να εμπνεύσει την ανάγκη να είστε πρωτοπόρος σε θέματα οικονομίας και αξιών και να αναζητήσετε εναλλακτικούς τρόπους προσέγγισης της οικονομικής σας ανεξαρτησίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου