Ονειροκρίτης Σαλιγκάρι

                 Ονειροκρίτης Σαλιγκάρι


Αν στο όνειρό σας δείτε σαλιγκάρια, αυτό δείχνει ότι στην καθημερινή σας ζωή τεμπελιάζετε και δεν αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας. Αυτό σαν αποτέλεσμα έχει να σας δημιουργηθεί μεγάλο στρες.

Αν στο όνειρό σας δείτε ένα σαλιγκάρι να περπατάει , δείχνει την ταχύτητα.  Όπως τα σαλιγκάρια περπατάνε αργά σημαίνει ότι πρέπει να αναπτύξετε ταχύτητα για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας.

Αν δείτε να κρατάτε στο χέρι σας ένα σαλιγκάρι, τότε το όνειρο δείχνει ότι έχετε την ευθύνη των πράξεων σας, και ότι έχετε τον πλήρη έλεγχο στην καθημερινή σας ρουτίνα.

Αν δείτε στο όνειρό σας ότι σκοτώνετε ένα σαλιγκάρι τότε δεν είστε ευτυχισμένοι με την καθημερινή σας ζωή και έχετε πολλούς προβληματισμούς.

Τα πολλά τα σαλιγκάρια που θα δείτε στο όνειρό σας, δείχνει ότι είσαστε πολύ αυθόρμητοι ,το οποίο σας κοστίζει στις καθημερινές σχέσεις με τους άλλους ανθρώπους. Πρέπει να έχετε συναισθηματική ισορροπία για να πάρετε τις σωστές αποφάσεις στη ζωή σας. Είναι η στιγμή να χαλαρώσετε και να σκεφτείτε πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση γιατί μπορεί να οδηγηθείτε σε κρίσεις πανικού και κατάθλιψη.


Αν δείτε στο όνειρό σας ένα νεκρό σαλιγκάρι σημαίνεi ότι κάτι δυσάρεστο θα σας συμβεί και θα απογοητευτείτε με κάτι ή κάποιον στη ζωή σας, το οποίο θα σας κάνει πολύ λυπημένους. Κάποιος που δεν περιμένετε μπορεί να σας προδώσει ή να σας πληγώσει.

✔Για το ευρετήριο ονείρων αλφαβητικά κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ
✔Για να μας ακολουθήσετε στο facebook και να βλέπετε όλα τα κανούρια άρθρα κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου