Όνειρο Ντομάτα - Ονειροκρίτης Ντομάτα

Κόκκινη Ντομάτα


Η κόκκινη ντομάτα που θα δείτε στο όνειρό σας δείχνει την πνευματική ωριμότητα ή τον ώριμο τρόπο με τον οποίο σκέφτεστε. Είστε σίγουροι ότι το μονοπάτι που ακολουθείτε είναι το σωστό. Όταν κόκκινες ντομάτες εμφανίζονται στο όνειρό μας δείχνει την οικονομική σταθερότητα και την ευτυχία. Αν τρώτε κόκκινες ντομάτες τότε δείχνει οτι τα αποτελέσματα θα είναι αυτά τα οποία ακριβώς περιμένετε.

Πράσινη Ντομάτα


Η πράσινη ντομάτα που θα δείτε στο όνειρό σας είναι το σύμβολο της ανωριμότητας ακόμα είναι και ένα κακό σημάδι κακό σημάδι και δείχνει ότι δεν ζείτε τη ζωή σας όπως ακριβώς θα έπρεπε. Πρέπει να φτιάξετε στην συμπεριφορά σας στους γύρω σας και να πάρετε ευθύνες.

Σάπια Ντομάτα


Οι σάπιες ντομάτες που θα δείτε στο όνειρό σας δείχνουν ατυχία θα έρθει αρρώστια και  αν μπορείτε να μυρίσετε την άσχημη μυρωδιά των σάπιων ντοματών τότε αυτό το όνειρο σηματοδοτεί ότι ένας συγγενής στενός θα αρρωστήσει βαριά και μπορεί να πεθάνει.

Μαζεύω Ντομάτες


Ανεβείτε να μαζεύετε ντομάτες σημαίνει ότι είσαστε έτοιμοι να πάρετε ρίσκα .Άν οι ντομάτες που κόβετε έχουν στα τσαμπιά τους αγκάθια σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξετε δρόμο και να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας.

Βλέπω Ντομάτες


Αν δείτε πολύ μεγάλες ντομάτες κατακόκκινες και θέλετε να τη φάτε τότε δείχνει πολύ μεγάλη τύχη και εξαιρετική υγεία μέσα στην οικογένειά σας ,αλλά αν πετάτε ντομάτες στα σκουπίδια σημαίνει πετάτε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία από τη ζωή σας.

Πολλές Ντομάτες


Αν στο όνειρό σας δείτε πολλές ντομάτες τότε δείχνει μία πολύ μεγάλη ευκαιρία ειδικά αν οι ντομάτες είναι φρέσκες. Αν ονειρευτείτε να κόβετε ντομάτες για φαγητό δείχνει ότι θα αναπτυχθείτε οικονομικά ακόμα και αν υπάρχουν μερικά μικρά προβληματάκια .Αν όμως κόβετε ντομάτες και τις πετάτε σημαίνει ότι θα χάσετε μία πολύ σημαντική ευκαιρία ,ακόμα αυτό δείχνει οικονομικά και προβλήματα υγείας.

Σάλτσα Ντομάτας


Η σάλτσα ντομάτας που θα δείτε είναι ένα σημάδι το οποίο σημαίνει ότι θα πρέπει να φερθείτε έξυπνα για να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που θα προκύψουν. Αν δείτε ότι φτιάχνετε ντοματόσουπα σημαίνει ότι έχετε επιτυχία και ευτυχία και θέλετε να παραμείνετε έτσι.


✔Για το ευρετήριο ονείρων αλφαβητικά κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ
✔Για να μας ακολουθήσετε στο facebook και να βλέπετε όλα τα κανούρια άρθρα κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ
oneiro ntomates



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου