Ονειροκρίτης Τραπέζι




Κόκκινο Τραπέζι


Το κόκκινο τραπέζι δείχνει τα καθημερινά σας εμπόδια στα όνειρά σας. Ανακαλύπτεις τον εαυτό σου ψάχνοντας την ταυτότητά σου. Ανησυχείτε για κάποιο αποτέλεσμα στη ζωή σας και επιθυμείτε να ελέγξετε τι συμβαίνει γύρω σας.


Κλεμμένο Τραπέζι


Το όνειρό σας ότι κάποιος κλέβει ένα τραπέζι ,συμβολίζει τα προσβλητικά και άκομψα σχόλια για εσάς. Θα ακούσετε αυτό το άτομο να επιδίδεται σε κάποια άσχημη συμπεριφορά. Έχετε την τάση να είστε ήσυχοι ή ανεπιτήδευτοι.


Φαρδύ τραπέζι


Με αυτό το όνειρο θα πάρετε ένα μάθημα στην ζωή . Υπάρχει αντίζηλος στα ερωτικά σας. Και οι δυο είστε ερωτευμένοι με το ιδιο άτομο. Και η κατάληξη είναι αμφίβολη.


Tεράστιο Τραπέζι


Το όνειρο για ένα τεράστιο τραπέζι υποδηλώνει υπέροχες ιδέες που ρέουν από το υποσυνείδητό σας. Πρέπει να είστε συνεχώς σε κίνηση. Πρέπει να αναπτύξετε την αίσθηση της δύναμης και να την χρησιμοποιήσετε σωστά.


Παλιό Τραπέζι


Μερικές φορές οι προσπάθειές σας είναι μάταιες όταν ονειρεύεστε ένα παλιό τραπέζι. Πρέπει να προσθέσετε στοιχεία του αντίθετου φύλου στη δική σας προσωπικότητα. Πρέπει κυριολεκτικά να ισιώσετε και να συνεχίσετε την πορεία σας.

Άδειο Τραπέζι


Το όνειρο αυτό υποδηλώνει μια τοξική μητέρα. Η μια γυναίκα γενικά που έχει την δύναμη με κάποιο τρόπο να σας παγιδεύσει.  

Μπλε Τραπέζι


Ο βαθμός του ελέγχου σας ,στη διάρκεια της ζωής σας ,τονίζεται από ένα όνειρο για ένα μπλε τραπέζι. Μπορεί να κοιτάς προς τo παρελθόν. Η ταυτότητα του εαυτού σας είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Οι μητρικοί σας δεσμοί είναι σχετικοί με αυτό.

Τραπέζι Μπιλιάρδου

Ένα όνειρο για ένα τραπέζι μπιλιάρδου δείχνει μεγάλη διάρκεια ζωής. Επανεξετάστε τις επιλογές και τους στόχους σας. Η αυτοπεποίθησή σας μειώνεται ή χάνεται. Είναι σημάδι επικείμενου φόβου. Δεν εμπιστεύεστε ή δεν έχετε εμπιστοσύνη στους άλλους.

Πορτοκαλί Τραπέζι


Το όνειρο ενός πορτοκαλί τραπεζιού δείχνει ότι έχετε μια σταθερή κατανόηση της κατάστασης. Θα θριαμβεύσετε έναντι των ανταγωνιστών σας και θα ανεβείτε στην κορυφή στον επαγγελματικό τομέα.

Πράσινο Τραπέζι

Έχετε πάρα πολλές υποχρεώσεις να διαχειριστείτε. Συνεχώς σκέφτεστε την πορεία της ζωή σας και ανησυχείτε.


Κίτρινο Τραπέζι

Το όνειρό σας εμπεριέχει υποδείξεις για τις διάφορες πλευρές της προσωπικότητάς σας. 
Ανησυχείτε ότι δεν θα ανταποκριθείτε στις προσδοκίες των κοντινών σας ανθρώπων.

Στρογγυλό Τραπέζι

Το όνειρο ενός στρογγυλού τραπεζιού είναι σημάδι προδοσίας και σκιερών συναλλαγών. Πρέπει να ασκήσετε περισσότερη πρωτοβουλία και συμμετοχή στην πορεία της ζωής σας. 
Βιώνετε αποκλεισμό ή απόρριψη.

Μικρό Τραπέζι

Ένα μικρό τραπέζι στο όνειρό σας δείχνει μια προειδοποίηση σχετικά με τα πράγματα που δίνετε σε άλλους ανθρώπους. Κάποιος ή κάτι είναι υπό την προστασία σας. Η ζωή σας χρειάζεται περισσότερο χρώμα και ευτυχία. Λειτουργεί ως σημάδι το όνειρο για εσάς προσωπικά.
Συνειδητοποιείτε μια πλευρά του εαυτού σας που είχε καταπιεστεί ή δεν είχε γίνει αντιληπτή στο παρελθόν.

Τραπεζομάντηλο

Ένα όνειρο με τραπεζομάντιλο είναι σημάδι καλής τύχης, μαγείας και επιτυχίας. Θέλετε να κάνετε ένα μέρος του εαυτού σας ορατό σε όλους, μοιράζοντάς το μαζί τους. Υπερβάλλετε την αίσθηση της εξουσίας σας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου