Ονειροκρίτης Λιοντάρι


ονειρο λιονταρι

Ονειροκρίτης Λιοντάρι



Αν στο όνειρό σου δεις ένα εξαγριωμένο λιοντάρι δείχνει ότι στην καθημερινή σου ζωή έχεις προβλήματα αλλά επίσης έχεις την δύναμη και το σθένος να παλέψεις.

Αν δεις ένα λιοντάρι να σου επιτίθεται δείχνει ότι κάποιος θα προσπαθήσει να σου επιβληθεί , αν δεν γίνεται ήδη και θέλει να κάνει κουμάντο στην ζωή σου. Προσπάθησε αυτό το διάστημα να επικρατήσει η λογική και μην τσακώνεσαι με άλλους χωρίς λογο. Πρόσεξε επίσης τους φίλους σου, τους συνάδελφους και μέλη της οικογένειας σου. Μπορεί να θελήσουν να σε βλάψουν αυτό το διάστημα. 

Αν δείτε στο όνειρό σας ένα λιοντάρι να τρέχει και να πηδάει κατά πάνω σας Αυτό δείχνει ότι έχετε έναν πολύ επικίνδυνο εχθρό που με πάση θυσία θέλει το κεφάλι σας. Καλύτερα να απομακρυνθείτε εντελώς από ανθρώπους που νομίζετε ότι θέλουν το κακό σας και να μην ξέρουν τι κάνετε στην προσωπική σας ζωή. Επίσης μην αποκαλύψετε σε κανέναν κάποιο μυστικό σας.

Αν δείτε κάποιο λιοντάρι να σας κυνηγάει στο όνειρό σας τότε σημαίνει ότι έχετε κάποια οικονομικά χρέη. Τα χρέη σας πιο πολύ σχετίζονται με το κράτος και το δημόσιο.

Τα μικρά λιονταράκια στο όνειρό σας δείχνουν την καλή φιλία, την ειλικρίνεια και σχέσεις οι οποίες σας νοιάζονται και θα είναι πάντα πολύτιμες για τη ζωή σας. Αν δείτε ένα πολύ μικροσκοπικό μωρό λιοντάρι, δείχνει την ειλικρινή προσέγγιση ενός φίλου είναι ένα σημάδι ότι θα έρθει ένας πολύτιμος φίλος στην ζωής σας και θα είναι πιστός σε εσάς.

Το άσπρο λιοντάρι που θα δείτε στο όνειρό σας δείχνει την γαλήνη και την ειρήνη που περνάτε αυτό το διάστημα στη  ζωής σας. Αυτή η αρμονική περίοδος θα κρατήσει πολύ και θα μπορέσετε να είσαστε καλά σωματικά, ψυχολογικά και πνευματικά.

Το μαύρο λιοντάρι που θα δείτε στο όνειρό σας συμβολίζει τους εχθρούς σας,  οι οποίοι θα είναι σατανικοί και θα προσπαθήσουν να σας βλάψουν. Επίσης θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί στις αποφάσεις σας. Προσέξτε τους ψεύτικους φίλους και μην λέτε τα σχέδια σας σε κανέναν.

Εάν δείτε στο όνειρό σας ένα λιοντάρι να επιτίθεται σε κάποιον άλλον τότε δείχνει μία εξαντλητική μάχη. Θα μαλώσετε με κάποιον λόγω της υπερηφάνειας σας. Μην παίρνετε τα πράγματα τόσο σοβαρά.

Αν δείτε στο όνειρό σας μία αγέλη λιονταριών τότε θα μπορείτε να βασιστείτε στην οικογένειά σας.

Το λιοντάρι στο κλουβί που θα δείτε έχει θετική ερμηνεία. Δείχνει ότι θα ξεπεράσετε τις δυσκολίες σας και επίσης αν ασχολείστε με τον επαγγελματικό τομέα αυτή είναι μία καλή περίοδος για να βγάλετε λεφτά.

Αν δείτε στο όνειρό σας λιοντάρι να βρυχάται τότε το όνειρο δείχνει μία απειλή ο κίνδυνος ελλοχεύει και είναι κοντά. Προσέξτε τους εχθρούς σας.

Το χρυσό λιοντάρι που θα δείτε στο όνειρό σας δείχνει ότι οι γύρω σας σας αγαπάνε και κατά κάποιον τρόπο τους έχετε μαγέψει.

Το νεκρό λιοντάρι που θα δείτε στο όνειρό σας συμβολίζει την γενναιότητα σας. Μία μέρα θα καταφέρετε με ότι καταπιαστείτε. 

Επίσης αν δείτε να σκοτώνετε ένα λιοντάρι, τότε δείχνει ότι έχετε την δύναμη να ξεπεράσετε τα προβλήματά σας στις προσωπικές σχέσεις και την δημόσια εικόνα σας.

Αν το αίμα στην μπλούζα του άλλου στο όνειρό σας που έρχεται από λιοντάρι,  τότε αυτός που σας λέει ψέματα είναι σε θέση ισχύος. Ίσως είναι το αφεντικό σας, ο πατέρας σας ή ο σύζυγός σας. Για την ερμηνεία του ονείρου αίμα κάνε κλικ εδω

Για να πάτε στο Ευρετήριο Ονείρων και να βρείτε τα όνειρα που σας ενδιαφέρουν με αλφαβητική σειρά κάντε κλικ στο ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΟΝΕΙΡΩΝ Α-Ω

Ακολουθήστε μας στο Facebook για να βλέπετε τα νέα μας!









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου