Ονειροκρίτης Ούρα

 

Ονειροκρίτης Ούρα


ονειρο κατουράω


Αν στο όνειρό το βράδυ βλέπατε ουρά και ξυπνήσατε και θέλατε να πάτε τουαλέτα τότε να μη δώσετε βάση στο όνειρο αυτό καθώς το είδατε επειδή είχατε  βιολογική ανάγκη.


Κατουράω 

Αν δείτε στο όνειρό σας ουρείτε σημαίνει ότι φεύγει από πάνω σας η αρνητική ενέργεια και τα καταπιεσμένα συναισθήματα σας. Ακόμα αν ουρείτε μπορεί να σημαίνει ότι κάτι σας ενοχλεί στην προσωπική σας ζωή θα έχετε κάποια εμπόδια στο άμεσο μέλλον αλλά δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε γιατί θα τα ξεπεράσετε . Μερικές φορές αυτό το όνειρο δείχνει ότι θέλετε να μοιράσετε κάποια προσωπικά σας ζητήματα σχετικά με την σεξουαλικότητα σας με κάποιον κοντινό σας φιλο. 

Κατουράω πάνω μου

Αν στο όνειρό σας κατά λάθος ουρήσετε πάνω σας και βρέξετε στα παντελόνια σας αυτό σημαίνει ότι σύντομα συναισθηματικά θα εκπλαγείτε . Θα πρέπει να αφήσετε όλα τα συναισθήματα που κρατάτε μέσα σας και να τα αποχαιρετήσετε.

Κατουράω Δημόσια

Αν δείτε στο όνειρό σας ότι κατουράτε δημόσια μπροστά σε άλλους ανθρώπους σημαίνει ότι δεν έχετε ιδιωτικότητα. Στα προσωπικά σας ζητήματα θέλετε να βάλετε όρια, και να κρατήσετε την προσωπική σας ζωή κρυφή, αλλά νιώθετε ότι οι άνθρωποι σας παρακολουθούν και παρακολουθούν κάθε κίνησή σας. Ακόμα και αυτά που θέλετε να κρατήσετε για τον εαυτό σας.

Κατουράω στο μπάνιο

Τώρα είναι που θα δείτε να ουρείτε σε ένα μπάνιο στο όνειρό σας υποδηλώνει ότι νιώθετε το τελευταίο διάστημα ότι σας έχουν απορρίψει. Το θετικό είναι ότι έχετε τον πλήρη έλεγχο στην προσωπική σας ζωή. Για το επόμενο διάστημα δεν θα νιώθετε και πολύ καλά δεν θα μπορείτε να ανοιχτείτε. Δεν θα μπορείτε να μιλήσετε για τα συναισθήματά σας και θα είσαστε λίγο απομονωμένοι. Σύντομα θα έχετε δυσκολίες στην προσωπική σας ζωή και μπορεί να μην μπορείτε να έχετε αυτό που θέλετε.

Mυρίζω Ούρα

Αν δείτε στο όνειρό σας να μυρίζετε ούρα σημαίνει ότι είστε αφυδατωμένος. Το σώμα σας ζητάει περισσότερα υγρά .
Αν μπείτε σε ένα μπάνιο και μυρίζετε ούρα , το όνειρο δείχνει ότι πρέπει να πάρετε μια αμφίβολη κατάσταση στα χέρια σας, ειδικά στον τομέα της δουλείας. 

Δεν μπορείτε να ουρήσετε

Αν στο όνειρό σας δείτε ότι δεν μπορείτε να ουρήσετε τότε αυτό το όνειρο υποδηλώνει ότι σύντομα θα μπορείτε να ξεπεράσετε τα προβλήματα που σας ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα. 
Το όνειρο αυτό δείχνει και μορφή συναισθηματικής άμυνας που κρατάτε αυτό το διάστημα.

Κατουράω Αίμα


Αν όνειρό σου αν δεις να κατουράς αίμα τότε θα πρέπει να επισκεφτείς ένα γιατρό γιατί είτε υποβόσκει μία αρρώστια ή μπορεί να σημαίνει ότι θα χάσεις την ισορροπία στη ζωή σου ή θα διαλυθεί μία προσωπική σου σχέση. Για την ερμηνεία του ονείρου ΑΙΜΑ κάνε κλικ εδω.

Κάνω μπάνιο σε ούρα


Αν δείτε να κάνετε μπάνιο μέσα σε ούρα τότε δεν έχετε τον έλεγχο στην ζωή σας. Επίσης έχετε ένα πρόβλημα το οποίο πρέπει να λύσετε άμεσα.


Σκούρα ούρα

Αν στο όνειρό σας δείτε σκούρα ούρα τότε δείχνει ότι κάνετε πολύ σκοτεινές σκέψεις. Προσέξτε γιατί μπορεί να βρεθεί η ζωή σας σε κίνδυνο και οι προσωπικές σας σχέσεις.

Πίνω Ούρα


Αν δείτε στο όνειρό σας ότι πίνετε ούρα έχει και θετική και αρνητική ερμηνεία. Μπορεί να σας συμβεί ένα από τα δύο. Η πρώτη είναι ότι μπορεί να κερδίσετε πάρα πολλά λεφτά. Και η δεύτερη ότι χάσατε την αξιοπρέπειά σας. 

Ούρα Σκύλου

Τα ούρα του σκύλου που θα δείτε στο όνειρό σας δείχνει ότι θα σας πλησιάσει κάποιος συγγενής. Το αν  σας πλησιάσει για καλό ή για κακό θα φανεί στην πορεία. Αν κάποιος σκύλος σας κατουρήσει δείχνει τύχη. Επίσης θα περάσετε καλά με φίλους και συγγενείς. Για το όνειρο σκύλος κάντε Κλίκ Εδώ

Ούρα μωρού


Τα ούρα μωρού που θα δείτε στο όνειρό σας δείχνει ότι θα πρέπει να αφήσετε τα συναισθήματά σας να πεθάνουν για να ξαναγεννηθούν καινούρια. Αν δείτε μωρό να κατουράει δείχνει μια καινούρια αρχή. Για την ερμηνεία του ονείρου μωρό κάντε Κλικ Εδώ

 Για να πάτε στο ευρετήριο ονείρων και να δείτε τις ερμηνειες αλφαβητικα κάντε κλικ ΕΔΩ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου