Ονειροκρίτης Άγαλμα

Onirokritis agalma
Ονειροκρίτης Άγαλμα

Ονειροκρίτης Άγαλμα



Άγαλμα που ζωντανεύει

Αν δεις στο όνειρό σου ένα άγαλμα που ζωντανεύει τότε κάτι που έχει "πεθάνει" θα ξαναζωντανέψει. Μπορεί δηλαδή να ξαναζωντανέψει η ερωτική σου σχέση η αν χωρίσει με το ταίρι σου να γίνει επανασύνδεση και να τα ξαναβρείτε. Επίσης μπορεί κάτι που ήθελες να κάνεις στην ζωή σου ένα επάγγελμα, ένα χομπυ, ένα ταξίδι, κάτι τέλος πάντων που το έχεις βγάλει από το μυαλό σου και έχεις παρατήσει την ιδέα του να γίνει πραγματικότητα.


Άγαλμα ακίνητο και όμορφο

Αν δεις ένα άγαλμα ακίνητο το οποίο είναι όμορφο οπτικά όπως πχ. Η Αφροδίτη της Μήλου τότε έχεις εξιδανικεύσει μια ιδέα η έναν άνθρωπο στον οποίο θέλεις να του μοιάσεις. Αυτό το όνειρο δίνει και μια πιθανότητα να είσαι ναρκισσιστής και να σε ενδιαφέρει μόνο η εξωτερική σου εμφάνιση.
  


Άγαλμα Βρώμικο και Σπασμένο

Αν όμως το άγαλμα είναι βρώμικο σπασμένο κτλ. δείχνει ότι ότι οι ιδέες σου για την ζωή σου και το πως θέλεις να γίνει καλύτερη και να προχωρήσει, βρίσκονται σε αναρχία μέσα στο μυαλό σου και είσαι πολύ μπερδεμένος. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις από την ζωή σου για να κινηθείς κατάλληλα. 

Πολλές φορές το άγαλμα δείχνει και την στασιμότητα που υπάρχει αυτή την περίοδο στην ζωή σου. Κουνήσου δεν είσαι δέντρο. 

Ενναλακτικά αν αυτή την περίοδο σε ταλαιπωρούν τα ερωτικά σου το άγαλμα στο όνειρό δείχνει ότι το επόμενο διάστημα θα αποξενωθείς με τον άνθρωπο που αγαπάς και εκείνος θα γίνει για εσένα ένας ξένος. 


Σταθερότητα και ανεπαλήθευτη δύναμη: Τα αγάλματα είναι συνήθως ακίνητα και αναπαριστούν μια σταθερότητα και ανεπαλήθευτη δύναμη. Αυτό το όνειρο μπορεί να υποδείξει ότι αντιμετωπίζετε μια κατάσταση με σιγουριά και αποφασιστικότητα.


Προσωπικός αυτοέλεγχος: Τα αγάλματα συμβολίζουν επίσης τον προσωπικό αυτοέλεγχο και την ψυχική ισορροπία. Αυτό το όνειρο μπορεί να υποδεικνύει την ανάγκη να διατηρήσετε την ψυχική σας ισορροπία και να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις με ηρεμία.


Αναζήτηση ομορφιάς και τελειότητας: Τα αγάλματα συχνά θεωρούνται ως έργα τέχνης και συμβολίζουν την αναζήτηση ομορφιάς και τελειότητας. Αυτό το όνειρο μπορεί να αντικατοπτρίζει την επιθυμία σας για την αρμονία και την εκπλήρωση στη ζωή σας.


Εξιλέωση ή μνημόσυνο: Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα αγάλματα μπορεί να συμβολίζουν την εξιλέωση ή τη μνήμη κάποιου σημαντικού προσώπου που έχει φύγει.

Για να πάτε στο Ευρετήριο Ονείρων και να βρείτε τα όνειρα που σας ενδιαφέρουν με αλφαβητική σειρά κάντε κλικ στο ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΟΝΕΙΡΩΝ Α-Ω

Ακολουθήστε μας στο Facebook για να βλέπετε τα νέα μας!









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου