Ονειροκρίτης Κάκτος

Ονειροκρίτης Κάκτος.

onirokritis kaktos
Ονειροκρίτης Κάκτος



Αν δείτε στο όνειρό σας να κρατάτε έναν κάκτο δείχνει ότι πληγώνετε ένα κοντινό σας πρόσωπο. Πρέπει να αλλάξετε συμπεριφορά απέναντι του για να φτιάξουν τα πράγματα. 

Αν δείτε να φυτεύετε έναν κάκτο, στην ζωή σας θα έρθει η ηρεμία και η αρμονία. Θα ωριμάσετε και θα αλλάξετε οπτική σε ορισμένα θέματα.

Ο πράσινος κάκτος που θα δείτε στο όνειρό σας δείχνει την ικανότητα που έχετε σε κάποιον συγκεκριμένο τομέα. Δεν θα πρέπει να φοβάστε να προχωρήσετε μπροστά καθώς έχετε όλα τα εφόδια να επιτύχετε. Επίσης μπορεί να σημαίνει το όνειρο αυτό ότι οι άνθρωποι συζητάνε για εσάς σχετικά με τον κλειστό και κρύο χαρακτήρα σας. Αυτό δεν θα πρέπει να σας ανησυχεί ιδιαίτερα καθώς είστε μοναδικός. 

Ο πολύχρωμος /χρωματιστός κάκτος που θα δείτε στο όνειρό σας δείχνει την περιέργεια που έχετε. Θέλετε να ξέρετε και να τα δοκιμάζετε όλα. 

Ο άσπρος κάκτος δείχνει αγνότητα. Η προσωπικότητα σας έχει αλλάξει με σκοπό να προστατεύεστε. Δεν αφήνετε τίποτα να σας πληγώσει. Και προτιμάτε να είστε κλειστοί άνθρωποι από ότι να σας πληγώσει κάποιος. Όλο αυτό λειτουργεί θετικά για εσάς. 

Αν δείτε κάκτο μέσα στο σπίτι σας , τότε κάτι στην ζωή σας σας ενοχλεί. Βρίσκετε σε μια δυσάρεστη κατάσταση και αυτό σας πληγώνει. 

Αν δείτε αγκάθια από κάκτο τότε το όνειρο δείχνει ότι πρέπει να δυναμώσετε την άμυνα σας για να μην σας πληγώνει τίποτα 

Αν τσιμπηθείτε από αγκάθι κάκτου θα έχετε μία άβολη συζήτηση με κάποιον ή οποία θα σας πληγώσει. Επίσης μπορεί να πληγωθελιτε από κάποια ψέμματα τα οποία θα μάθετε. 

Για το ευρετήριο ονείρων αλφαβητικά κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου