Ονειροκρίτης Απιστία - Κέρατο

 

Τι σημαίνει η απιστία και αν δούμε στο όνειρό μας τον σύντροφό μας να μας απατάει;

onirokritis apistia
Ονειροκρίτης  Απιστία 


Αν σε απατάει ο άντρας σου στο όνειρό σου τότε τα πράγματα δεν είναι όλα ρόδινα στην καθημερινή σου ζωή. Μην πιστέψεις το κλισέ ότι αν σε απατάει τότε έχει μάτια μόνο για σένα, αυτό λογικά έχει ειπωθεί στόμα με στόμα ανά τις γενιές για να πάψουν να ανησυχούν οι γυναίκες για τους άντρες τους. Αν στο όνειρό σου νιώσεις ζήλια και θυμό τότε πρόσεχε μη βρεθείς προ εκπλήξεως.

Αν σε έχει απατήσει ξανά στο παρελθόν ο άντρας σου στην πραγματική ζωή τότε είναι μερικά φλας μπακ που έχεις από τότε. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι γίνεται ξανά τώρα.

Αν δεις ότι ο άντρας σου σε απατάει με άλλη γυναίκα και σε εγκαταλείπει για εκείνη ,τότε στην πραγματική ζωή δεν θα πάρεις τη σημασία που σου αξίζει. Θα τον νιώθεις απόμακρο και ίσως γιατί  δουλεύει πάρα πολύ . 

 Αν δεις τον άντρα σου με μία άλλη γυναίκα σημαίνει τη ζήλια και τον φόβο που έχεις για εκείνον. Αν είσαι δύσπιστη τότε το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να ερευνήσεις για να καθησυχάσεις τον εαυτό σου. Πολλές φορές αυτό το όνειρο συμβαίνει όταν πάμε να απατήσουμε εμείς και το σκεφτόμαστε υποσυνείδητα. 

Αν δεις τον άντρα σου να σε απατάει με τη φίλη σου τότε στην πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση με τον άντρα σου. Αυτό σημαίνει ότι είτε δεν τα πας καλά με τη φίλη σου ,είτε τη ζηλεύεις, είτε δεν την εμπιστεύεσαι με ένα μυστικό που της έχεις πει. Την ίδια σημασία έχει το όνειρο αν βλέπεις να σε απατάει ο άντρας σου με την αδερφή σου.

Αν δεις τον άντρα σου να αγαπάει άλλη γυναίκα ,τότε μάλλον το μυαλό σου θα σκεφτεί σύντομα κάποιον άλλον άντρα

Αν δεις στο όνειρό σου ότι ο σύντροφος σε απατάει με μια πρώην του τότε ζηλεύεις κάτι που έχει εκείνη  γυναίκα.Ίσως κάτι στην εμφάνισή της η τη σχέση που είχανε.

Αν εσύ απατάς το σύντροφό σου με τον πρώην σου τότε νιώθεις για κάτι τύψεις και ενοχές.

Αν στο όνειρό σου δεις ένα ερωτικό τρίγωνο όπου ο ύντροφός σου σε απατάει και συνεχίζει τη σχέση μαζί σου, αλλά και με την άλλη γυναίκα τότε κάτι παρόμοιο συμβαίνει στην πραγματικότητα, αν δεν είναι απιστία τότε κάποιος παρεμβαίνει στη σχέση σου και θα πρέπει να το κόψεις.

Αν ονειρευτείς ότι ο σύντροφός σου σε απατάει και εσύ το δέχεσαι και είσαι εντάξει με αυτό,τότε σημαίνει ότι στην πραγματική ζωή νιώθεις ότι δεν του συμπεριφέρεσαι τόσο καλά όσο θα έπρεπε.

Αν δεις στο όνειρό σου τα πάντα στο σύντροφό σου με κάποιον παντρεμένο τότε σημαίνει ότι στη ζωή σου διαλέγεις λάθος συντρόφους συνεχώς.

Αν δεις στο όνειρό σου ότι απατάς τον σύντροφό σου λόγω εκδίκησης τότε σημαίνει ότι δεν του έχεις καμία εμπιστοσύνη και στην πραγματικότητα ισως σε έχει απατήσει.

Αν δεις σύντροφό σου να αγκαλιάζει κάποια άλλη τότε δεν έχεις κανένα λόγο να τον εμπιστευτείς.

Αν δεις σύντροφό σου στο όνειρο να παντρεύεται κάποια άλλη τότε τα συναισθήματά του για εσένα δεν είναι πραγματικά.

Αν δεις το σύντροφό σου να φιλάει στο όνειρο κάποια άλλη, τότε τα συναισθήματα για κάποια άλλη θα είναι δυνατά. 

 Αν στο όνειρό σου δεις σεξ και γεννητικά όργανα ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΏ

Για να πάτε στο Ευρετήριο Ονείρων και να βρείτε τα όνειρα που σας ενδιαφέρουν με αλφαβητική σειρά κάντε κλικ στο ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΟΝΕΙΡΩΝ Α-Ω

Ακολουθήστε μας στο Facebook για να βλέπετε τα νέα μας!

Αναζητάτε απαντήσεις στο μέλλον; Οι προβλέψεις ταρώ είναι οδηγός σας προς το μυστήριο της ζωής! Ανακαλύψτε το τι επιφυλάσσει το μέλλον μέσα από τις κάρτες του ταρώ. Είτε αναζητάτε συμβουλές για την αγάπη, την καριέρα ή την προσωπική σας ανάπτυξη, οι προβλέψεις ταρώ μπορούν να φωτίσουν το δρόμο σας.

Με τη βοήθεια ενός έμπειρου αναγνώστη ταρώ, θα εξερευνήσετε τα βάθη της ψυχής σας και θα ανακαλύψετε προοπτικές που μπορεί να μην είχατε σκεφτεί ποτέ. Κάθε κάρτα έχει ένα μήνυμα να σας μεταδώσει, μια συμβουλή ή μια προειδοποίηση που μπορεί να σας βοηθήσει να προχωρήσετε στη ζωή σας με σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

Είτε πρόκειται για ερωτικά ζητήματα, επαγγελματικές ευκαιρίες ή πνευματική ανάπτυξη, οι προβλέψεις ταρώ μπορούν να σας δώσουν τις απαντήσεις που ψάχνετε. Επικοινωνήστε με έναν από τους ειδικούς μας σήμερα και ανακαλύψτε το τι σας περιμένει στο μέλλον!

Τιμή συνεδρίας από 10 ευρώ !!!!!

Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μήνυμα στην σελίδα μας εδώ ή στο facebook εδώ 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου