Ονειροκριτης Κρασι - Κρασια

Όνειρο Κρασί
Ονειροκρίτης Κρασί

Αν ονειρευτείτε να πίνετε κόκκινο κρασί, τότε σημαίνει ότι η υγεία σας θα καλυτερέψει και θα έχετε καλή τύχη στα λεφτά και στην αγάπη.

Αν δείτε στο όνειρό σας να πίνετε λευκό κρασί τότε σημαίνει ότι θα έχετε καλά νέα. Επίσης τα καλά νέα που θα πάρετε θα έρθουν από πρόσωπα που δεν το περιμένατε και ξαφνικά.

Αν πίνετε κρασί και μεθάτε στο όνειρό σας τότε να περιμένετε προβλήματα, είτε στα προσωπικά σας είτε στα επαγγελματικά. Να είστε επιφυλακτικοί τους επόμενους μήνες γιατί μπορεί να χάσετε τη δουλειά σας.

Αν δείτε να πίνετε κρασί στο όνειρό σας και έχει υπέροχη γεύση, τότε τυχερά γεγονότα θα έρθουν στη ζωή σας. Η επαγγελματική σας ζωή και οι προσωπικές σας σχέσεις θα πάνε καλά. Και αν έχετε προσωπικά και επαγγελματικά προβλήματα θα λυθούν. Προσπαθήστε να μην έχετε στρες και να είστε πιο χαλαροί. 

Το ροζέ κρασί που πίνετε στο όνειρό σας, δείχνει οτι πρέπει να εμπιστευτείτε το ένστικτο σας, αυτό και μόνο θα σας δείξει την αλήθεια και τον σωστό το δρόμο.


Αν δείτε στο όνειρό σας να πίνετε ακριβό κρασί τότε θα αυξήσετε τα έσοδα σας ή θα αυξηθεί ο μισθός σας. Αυτό θα είναι το αποτέλεσμα της σκληρής σας δουλειάς.

Αν δείτε στο όνειρό σας να πινετε ένα ολόκληρο ποτήρι κρασί τότε προσέξτε γιατί μπορεί να αρρωστήσετε το επόμενο διάστημα. Για την ερμηνεία του ποτηριού κάντε κλικ ΕΔΩ

Το να κάνετε γευσιγνωσία σημαίνει ότι είσαστε σε ένα σταυροδρόμι και θα πρέπει να πάρετε μία απόφαση, αλλά αν το κρασί που δοκιμάσατε και έχει υπέροχη γεύση, τότε θα πάρετε τη σωστή, αν έχει άσχημη γεύση τότε άλλαξτε εντελώς τακτική και διαλέξτε τον άλλον δρομο από αυτόν που πιστεύετε. 

Αν δείτε ένα ποτήρι κρασί του που είναι ραγισμένο σημαίνει απιστία. 

Αν δείτε ένα ποτήρι κρασί όπου το ποτήρι γυαλίζει παράξενα και λάμπει σημαίνει ότι θα γνωρίσετε μία καινούργια αγάπη η θα αναπτυχθεί αυτή που έχετε ήδη και θα προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

Αν δείτε στο όνειρό να σπάτε ένα ποτήρι με κρασί τότε θέλετε να τελειώσετε κάποια προσωπική σας σχέση είτε επαγγελματική η φιλική ή ερωτική ή οικογενειακή.

Αν θέλετε να σπάσετε ένα ποτήρι με κρασί και παρόλα αυτά δεν σπάει ,τότε σημαίνει ότι τα έχετε προβλήματα στην σχέση σας, τα οποία όμως θα ξεπεραστούν και η σχέση σας θα γίνει πιο δυνατή.

Την ίδια σημασία με τα όνειρα έχει και το να βλέπετε ένα μπουκάλι κρασί αν π.χ. το μπουκάλι είναι αστραφτερό γεμάτο με κόκκινο κρασί ή λευκό τότε θα έχετε τύχη, αν  σας το κλέβουνε θα σας κλέψουν την τύχη σας, αν σπάσει θα έχετε εμπόδια και αν το αγοράζετε θα έχετε κέρδη.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου