Ονειροκρίτης - Ο αριθμός εννέα (9)




Την πρώτη φορά είδα τον πρώην φίλο μου ντυμένο βασιλιά και δίπλα του το αριθμό εννέα... στην επόμενη κλήρωση ο αριθμός Τζόκερ ήταν το εννέα και στις 9 Απριλίου χώρισα... Χτες ξαναείδα όνειρο με τον αριθμό εννέα... Δεν μπορώ να αγνοήσω πάλι τα σημάδια και ήρθε η ώρα να ξεψαχνίσω το ίντερνετ για τον αριθμό 9 και την σημασία του στα όνειρα.
Χτες είδα ότι ήμουν με δύο αγόρια γύρω στα 20 κάτω από ένα ταβάνι και το ταβάνι έβρεχε βροχή. Και έβλεπα στο όνειρό μου ότι η χρονιά που έγινε αυτό ήταν το 1998.... Οπότε 1+9+9+8=27=2+7=9... Επίσης 1998= 1+(99)8= 999 άρα 3 φορές το 9.
Το τελευταίο διάστημα η μοίρα με έχει χτυπήσει ανελέητα... Ας δούμε λοιπόν τι σημαίνει ο αριθμός 9 στα όνειρα...


Το Εννέα δηλώνει την ολοκλήρωση,την περάτωση, την αναγέννηση, την έμπνευση, και την ανάπλαση. Είστε σε μια παραγωγική πορεία, και επιδιώκετε να βελτιώσετε τον κόσμο. Ο αριθμός εννέα συμβολίζει επίσης τη μακροζωία.
Σύμφωνα με μια άλλη πηγή το εννέα συμβολίζει την κρίση και την δίκη. Καθώς και το τέλος ενός θέματος και την αναγέννηση. Πρέπει δηλαδή να τελειώσει ένας κύκλος και να ανοίξει ένας καινούριος.
Στην αρχαία ελληνική μυθολογία λένε ότι συμβολίζει την πνευματική ολοκλήρωση του θηλυκού.
Επίσης το 9 στο όνειρο που θα δούμε είναι ένα σημάδι έτσι ώστε να έρθουμε σε επαφή με τον σκοπό που έχουμε στην ζωή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου