Ονειροκριτης - Μου εκλεψαν το αμαξι / το αυτοκινητο

Μου εκλεψαν το αμαξι


Όταν βλέπεις ότι σου κλέβουν το αυτοκίνητο , το όνειρο αυτό θα σε επηρεάσει στην πραγματική σου ζωή.

Στο όνειρό μας το αμαξι αντιπροσωπεύει τον χαρακτήρα μας κατά κυρια βάση .

Μπορεί να έχεις θέματα με την υπόληψη σου, την δουλειά σου ή την σχέση σου ή ακόμα και τα οικονομικά σου.

Αν κάποιος στο όνειρο σου έρχεται και σου κλέβει τα κλειδιά του αυτοκινήτου σου, τότε κάποιος θα σου κλέψει τον σύντροφο ή την δουλειά σου.

Αν σου κλέψουν στον ονειροκρίτη το αμάξι και μετά το τρακάρουν , το όνειρο αυτό σε προειδοποιεί να μην ξαναγυρίσεις σε παλιές κακες συνήθειες.

Το κλεμμένο αυτοκίνητο στο όνειρό σου επίσης μπορεί να σημαίνει ότι έχεις χάσει τον εαυτό σου και τον δρόμο σου στην ζωή.

Αν βλέπεις κάποιον άλλον να οδηγάει το αμάξι σου τότε ενώ είσαι φορτωμένος με πολλές ευθύνες κάποιος άλλος έχει τον έλεγχο της ζωής σου.

Αν δεις ότι εσύ οδηγείς ένα κλεμμένο αυτοκίνητο τότε η ζωή σου αλλάζει και πηγαίνεις σε άγνωστα μονοπάτια , τα οποία θα σε φέρουν σε άβολη θέση.
Αν έχεις σχέση και δεις αυτό το όνειρο τότε η σχέση σου θα αλλάξει και θα σοβαρέψει

Αν δεις ότι έπλυνες το αυτοκίνητο σου και αμέσως μετά στο έκλεψαν τότε αυτό είναι ένα θετικό όνειρο, το οποίο δείχνει ότι η ζωή σου θα αλλάξει προς το καλύτερο. 

Αν δεις ότι σου κλέβουν κάποιο κομμάτι από το αμάξι σου και όχι ολόκληρο τότε θα πρέπει να αφήσεις για λίγο την ανάγκη για έλεγχο που κατέχεις. Έχεις την ανάγκη για την οργάνωση στην ζωή σου και την τελειότητα η οποία όμως σου φέρνει μεγάλο άγχος. Θα πρέπει να είσαι πιο χαλαρός. 

Αν δεις ότι σου κλέβουν την μηχανή από το αμάξι τότε το Λονδίνο αυτό έχει 3 ερμηνείες. Η πρώτη είναι ότι αφήνεις τον ελεγχο της ζωή σου στα χέρια κάποιου άλλου. Το όνειρο αυτό επίσης σημαίνει αν είσαι ελεύθερος ότι αυτήν την περίοδο θα ξεκινήσεις μια καινούρια σχέση. Τέλος δείχνει ότι δεν φροντίζεις το σώμα σου ιδιαίτερα και η έλλειψη βιταμινών σε κάνει να νιώθεις συνέχεια κουρασμένος. 

Αν δεις ότι σου κλέβουν τις ρόδες από το αμάξι σημαίνει ότι είσαι υπερκινητικός ή ότι δουλεύεις πάρα πολύ. Θα πρέπει να χαλαρώσετε σεις τους ρυθμούς γιατί θα πάθεις υπερκόπωση. 


Αν σου έκλεψαν ένα άσπρο αυτοκίνητο κάποιος θα σου κλέψει την χαρά και την ευτυχία. 

Αν δεις ότι το αμάξι σου στο έκλεψε ο αδερφός σου ή η αδερφή σου τότε πρόσεχε το ποιους εμπιστεύεσαι γιατί κάποιο άτομο θα προσπαθήσει να σε εξαπατήσει. 


Για να πάτε στο Ευρετήριο Ονείρων και να βρείτε τα όνειρα που σας ενδιαφέρουν με αλφαβητική σειρά κάντε κλικ στο ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΟΝΕΙΡΩΝ Α-Ω

Ακολουθήστε μας στο Facebook για να βλέπετε τα νέα μας!


19 σχόλια:

  1. Αν μου κλεψουν τα εξαρτηματα γύρω απο την μηχανή του αυτοκινητου και οχι την μηχανή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θσχυει ότι και για τον από κάτω.Καλησπέρα το όνειρο δείχνει ότι έχετε μικρά προβληματακια και από επιλογή σας μένετε πίσω στην λύση τους. Πρέπει να δείτε τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία και να ακούσετε τους γύρω σας.

      Διαγραφή
  2. ειδα οτι μου εκλεψαν τη βαση της μπαγκαζιερας. τι σημαινει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα το όνειρο δείχνει ότι έχετε μικρά προβληματακια και από επιλογή σας μένετε πίσω στην λύση τους. Πρέπει να δείτε τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία και να ακούσετε τους γύρω σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα .Είδα ένα πολύ περίεργο όνειρο .Είδα ότι κατέβηκα και βρήκα το αμάξι μου τρακαρισμένο και κλεμμένο κατά το ήμισυ .λειπαν δηλαδή κομμάτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις προβλήματα. Θα πρέπει να βρεις τις λύσεις. Μέχρι στιγμής επαναπαυεσαι

      Διαγραφή
  5. Καλημέρα! Είδα ότι έκανε ένα μεγάλο σεισμό και δεν το κατάλαβα εκείνη την ώρα ήμουν σε σουπερμάρκετ και μου έκλεψαν το αμάξι το έψαχνα πολύ ώρα αλλά δεν το βρήκα και πήρα ένα άλλο που το είχαν εγκαταλείψει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο σεισμός φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή μας. Τώρα που μιλάμε σίγουρα θα έχει γίνει κάτι απρόσμενο που δεν το περίμενες.

      Διαγραφή
  6. γεια σας ειδα ονειρο οτι πηγα να βαλω βενζινη στο αμαξι και ηταν σπασμενη η μηχανη στο βενζιναδικο, ειπα να παω πισω στο αυτοκινητο και ελειπε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημερα είδα ότι βρήκα το κλεμμένο αμάξι του αφεντικού μου και του το επέστρεψα το σημαίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΦΙΣΑΚΑΠΟΥ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημερα. Είδα ότι ταξιδαψαμε δυο άτομα με τρία αμάξια.
    Τα πάρκαρα όλα εγω. Το πρωί π σηκωθήκαμε αφού πήγαμε μια βόλτα,γυρνώντας βλέπω να λείπουν και τα τρία και στο μέρος τους να γίνονται εργασίες.
    Τα τριγύρω μαγαζιά λεγαμε ότι μας τα κλέψανε αλλά μαθαίνουμε τελικά ότι μας τα πήρε η αστυνομία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλησπέρα.σημερα στο όνειρο μου είδα ότι είχαμε παραγγείλει ένα άσπρο αυτοκίνητο και η οικογένεια το θαύμαζε από τη φωτογραφία.Ομως μόλις το παραλάβαμε το έκλεψαν χώρις να προλάβουμε να το δούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλησπερα είδα ότι με κυνηγούσαν δολοφόνοι προσπαθούσα να φύγω με το αυτοκίνητο αλλά ήταν μάταιο μετά μου το πήραν και βρήκα λύση με 2 αγνώστους με πήραν και μου έσωσαν την ζωή τι να σημαίνει αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εμενα απλα μου εκλεψαν το αμαξι ολοκληρο ενω ημουν κοντα εκει που το ειχα παρκαρισμενο και ηταν μαυρο αμαξι τι σημαινει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γεια σας. Είδα ότι το αμάξι μου το οδηγούσε ένας αρχιερέας.το είχε δανειστεί χωρίς να με ρωτήσει. Το πάρκαρε κοντά στο χώρο εργασίας μου και εγώ έψαχνα να θυμηθώ που το είχε αφήσει. Ήταν μόνος του στο αμάξι. Τι σημαίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή