Ονειροκρίτης εμετός - Είδα στον ύπνο μου ότι έκανα εμετό


ονειρο εμετος
Ονειροκρίτης Εμετός

Ονειροκριτης Εμετός

Ο εμετός στον ύπνο μας έχει διάφορες ερμηνείες.
Πάμε να τις δούμε όλες!
Καταρχάς ο εμετός σημαίνει διάφορα συναισθήματα, αρνητικά και ενοχλητικά τα οποία θέλουμε να τα ξεφορτωθούμε. Είναι ένα είδος εσωτερικής κάθαρσης. Μπορεί αυτό το διάστημα να είσαστε πληγωμένοι από κάποιον και να θέλετε να το ξεπεράσετε και να ξεχάσετε. Ακόμα σε μερικά όνειρα σε συνδυασμό μπορεί να σημαίνει ότι θα χάσετε κάποιον δικό σας, κυριολεκτικά ή μεταφορικά.

Αν δεις στον ύπνο σου κάποιον να κάνει εμετό μπροστά σου τότε θα πρέπει να γίνεις προσεκτικός γιατί σημαίνει ότι κάποιος φίλος ή συγγενής στην πραγματικότητα είναι ένας κρυφός εχθρός. Θα προσπαθήσει κάποια στιγμή στο μέλλον να σε εκμεταλλευτεί ή να σου κάνει κακό.

Αν δεις τον εαυτό σου να κάνει εμετό τότε σημαίνει ότι σύντομα στο μέλλον θα βρεθείς μπλεγμένος σε ένα σκάνδαλο πιθανότατα στην δουλειά η οποία θα βλάψει την φήμη σου.

Αν είσαι πλούσιος είναι αρνητικό και αν είσαι φτωχός είναι κάτι θετικό. Μπορεί να σημαίνει απώλεια ή κέρδος χρημάτων ανάλογα με την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι.

Αν κάνεις εμετό στον ύπνο σου από φαγητό σημαίνει ότι θα δώσεις κάτι σε κάποιον με ανάγκη.

Αν πιείς γάλα και το κάνεις εμετό σημαίνει ότι φεύγεις μακριά από την αλήθεια.

Αν πιεις αίμα και το ξεράσεις σημαίνει ότι θα μετανιώσεις για τις αμαρτίες σου.

Αν φας τον εμετό άλλου σημαίνει λεφτά και πλούτη.

Αν κάνεις εμετό στο όνειρό σου από το πολύ ποτό τότε σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεσαι πραγματικά για την οικογένεια σου.

Αν γλύψεις τον εμετό σου σημαίνει ότι δεν σε νοιάζει να πληρώσεις ένα χρέος σου που μπορεί πολύ εύκολα να πληρωθεί.

Αν υποφέρεις από την γεύση και μπορείς να τον μυρίσεις τότε θα πρέπει να απολογηθείς για κάτι που έκανες πριν σε πιάσουν στα πράσα.

Αν στον εμετό σου μέσα παρατηρήσεις και αίμα τότε κινδυνεύει η υγεία σου ,αλλά σε σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να σημαίνει ότι θα έχεις και έναν απρόσκλητο επισκέπτη. Αν στον εμετό με το αίμα που θα δεις στο όνειρο σου, ο εμετός είναι μέσα σε κουβά τότε μiα πολύ σοβαρή ασθένεια θα ξεπεραστεί, αν όμως χύνεται στο πάτωμα τότε θα υπάρξουν σοβαρές επιπλοκές. Αν είστε ήδη άρρωστος και δείτε αυτό το όνειρο με τον εμετό και το αίμα πρέπει να επισκεφθείτε αμέσως τον γιατρό.

Αν δείτε να κάνετε εμετό καρφιά,βελόνες,  η μαύρο αίμα μπορεί να είναι σύμπτωμα μαύρης μαγείας αν πιστεύετε σε αυτά. Για να δείτε όλα τα συμπτώματα Καντε κλικ εδώ

Αν κάνεις εμετό και βγει από το στόμα σου φίδι τότε μπορεί να σημαίνει θάνατος ή την απόσταση που θα πάρεις από τον εχθρό σου. Για την ερμηνεία του ονείρου ΦΙΔΙ κάνε κλικ εδω

Αν κάνεις εμετό περίεργα αντικείμενα τότε είναι στοιχεία για τα γεγονότα που θα έρθουν στην ζωή σου.

Αν ο εμετός σου έχει χρώμα ασημί τότε προμηνύει την εγκυμοσύνη την δική σου ή κάποιου κοντινού σου.

Αν κάνεις εμετό ύφασμα ή βγαίνει από το στόμα σου σαν συνεχόμενη κλωστή τότε ένα μυστικό που έχεις από το παρελθόν θα έρθει για να σε κυνηγήσει.

Αν τον καθαρίσεις τον εμετό ή αν βοηθήσεις κάποιον που κάνει εμετό με το να του κρατήσεις το κεφάλι και τα μαλλιά πίσω τότε είναι καλό.

Αν δείτε ότι κάνατε εμετό σκουλίκια κάντε κλικ ΕΔΩ

Για την ερμηνεία του ονείρου ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


Ονειροκρίτης Γαρίδα - Έιδα στον ύπνο μου γαρίδες



Oνειροκριτης Γαριδα



Τι σημαίνει όταν βλέπουμε στον όνειρο μας γαρίδες?

Αν στο όνειρό σου πιάσεις γαρίδες σημαίνει ότι πάντα μπορείς να βασίζεσαι στους φίλους σου όσο δύσκολο και να φαντάζει τώρα.

Αν δείτε στον ύπνο σας γαρίδες να σέρνονται και να κατακλύζουν τον χώρο τότε το όνειρο σημαίνει μια πραγματική τεράστια ευκαιρία για να αναπτυχθούν τα οικονομικά σας. Μην φοβηθείτε όταν αυτή παρουσιαστεί και διαστάσετε γιατί θα το χιλιομετανιώσετε.
Όταν τις δείτε σε κοπάδια μέσα στην θάλασσα να κολυμπούν τότε μπορεί να σηματοδοτεί έναν χωρισμό.

Αν δείτε στον ύπνο σας γαρίδες πεθαμένες και ωμές τότε να περιμένετε μια αποτυχία.

Βραστές γαρίδες σημαίνει αποτυχία σχεδίων ακόμη και κάθε είδους απώλειες.

Επίσης να τρως γαρίδα στον ύπνο σου δεν είναι κάλό σημάδι. Προσπάθησε αν δεις αυτό το όνειρο μην ακούς την γνώμη των άλλων γιατί η ζωή σου δεν θα εξελιχθεί ομαλά.
Σύμφωνα όμως με τον φρόυντ το να τρως γαρίδα μπορεί να έχει ακόμα μία ερμηνεία. Ότι θα κάνεις σύντομα περίεργο σεξ, με περίεργο παρτενέρ, κάτω από περίεργες συνθήκες (χμ...)
Αν έτρωγες στο όνειρό σου ψάρι κάνε κλικ εδώ

Αν όμως δεις στο όνειρό σου ότι είσαι στο εστιατόριο και παραγγέλνεις τότε θα σου προσφέρουν μία κερδοφόρα θέση στην δουλειά.

Αν δείτε γαρίδα από κοντά και φαίνονται και τα εσωτερικά της μέρη τότε είσαστε πολύ καλοί στην λήψη αποφάσεων.

Αν στο όνειρό σας είδατε και Θάλασσα κάντε κλικ εδώ

Αν είδατε καραβίδα καντε κλικ εδώ

Για το ευρετήριο ονείρων αλφαβητικά πατήστε ΕΔΩ


👍Κάντε like στην σελίδα μας πατώντας εδώ στο  ➡️FACEBOOK για να διαβάζετε όλα τα καινούρια μας άρθρα. 

Κατσαρίδες Αντιμετώπιση


Στην Ελλάδα υπάρχουν περίπου είκοσι είδη κατσαρίδων τρία όμως είναι αυτά που συναντάμε συχνότερα τόσο σε επαγγελματικούς όσο και σε οικιακούς χώρους.Εφόσον αναγνωρίσουμε το είδος η αντιμετώπιση στις κατσαρίδες είναι πολύ εύκολη και με σίγουρα αποτελέσματα.
  • Γερμανική κατσαρίδα(Blatella germanica):Γνωστό και ως ψιλό κατσαριδάκι καθώς δεν ξεπερνάει το 1,5cm,με χρώμα καφέ ή ανοιχτό καφέ και δύο σκούρες γραμμές στο πίσω μέρος του κεφαλιού του.Αναζητεί θερμά μέρη με υγρασία τα οποία βρίσκονται κοντά σε πηγές τροφίμων και γι’αυτο συχνότερα το συναντάμε σε κουζίνες.Η γερμανική κατσαρίδα είναι το πιο παραγωγικό είδος καθώς παράγει 4 με 8 ωοσάκους κατά τη διάρκεια της ζωής της που ο καθένας περιέχει 30-48 αυγά.Οι θυληκές κατσαρίδες αναπαράγουν καθόλη τη διάρκεια του έτους και έχουν προσδόκιμο ζωής εώς 12 μήνες ενώ οι αρσενικές ζούνε λιγότερο.
Διαβάστε περισσότερα εδώ