Ονειροκρίτης Θάλασσα - Είδα στον ύπνο μου θάλασσα



θαλασσα ονειρο
Ονειροκρίτης Θάλασσα


Η θαλάσσα συνήθως στο όνειρό μας αντιπροσωπεύει την ψυχολογική μας κατάσταση και τα συναισθήματά μας. Ακόμα μπορεί σε γενικές γραμμές να σημαίνει και ταξίδι.
Η ήρεμη θάλασσα θα σου προσφέρει ευτυχία και γαλήνη.
Αν δεις θάλασσα με κύμματα σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσεις προβλήματα τα οποία θα σου φέρουν άγχος και θυμό.
Ανάλογα με το πόσο ήρεμη είναι η θάλασσα στο όνειρό μας ή όχι θα πρέπει να ερμηνέυουμε κατάλληλα και τα όνειρά μας.

Αν στον ύπνο σου κάθεσαι στην παραλία και αγναντεύεις την θάλασσα τότε θα πρέπει να κάνεις μια ενδοσκόπηση ή μπορεί να σημαίνει ακόμα ότι σκέφτεσαι στην προσωπική σου ζωή να κάνεις ένα τεράστιο βήμα και να να "βουτήξεις στα βαθιά" χωρίς να το έχεις πολυσκεφτεί.

Αν στο όνειρό σου ακούς την θάλασσα αλλά δεν μπορείς να την δεις τότε η ζωή σου είναι πολύ βαρετή και θα πρέπει να την αλλάξεις. Αν είσαι ελευθερη τότε το όνειρο αυτό δείχνει ότι αποφεύγεις τις σχέσεις. Στον οικονομικό τομέα σημαίνει ότι θα έχεις έλλειψη χρημάτων.

Αν είσαι μέσα στην θάλασσα και την διασχίζεις με τον σύντροφό σου τότε η σχέση σου θα επισημοποιηθεί και θα παντρευτείς.

Το καθαρό νερό δείχνει ότι τα συναισθήματά σου προς τους άλλους είναι εντελώς ξεκάθαρα και τους τα δείχνεις με όποιο τρόπο εσύ μπορείς

Αν το νερό της θάλασσας είναι λασπώδες , καφέ ή θολό τότε αυτή την περίοδο δεν νιώθεις καλά και θα πρέπει να αποκτήσεις μια πιο θετική στάση ζωής.

Στον ονειροκρίτη το σκούρο μπλε νερό δείχνει ότι έχεις βαθιά κρυμμένα συναισθήματα για κάποιον που προσπαθείς να τα κρύψεις ή να τα καταπιέσεις.

Αν η θάλλασα που θα δεις στο όνειρό σου είναι κόκκινη τότε συμβολίζει το πάθος και το μίσος. Αυτό είναι ένα πάρα πολύ δυνατό όνειρο και τα συναισθήματα σου είναι τόσο έντονα και βαθιά που θα στιγματίσουν την ζωή σου.

Αν κάποιος σε πιτσιλάει με νερό τότε το όνειρο αυτό σε προειδοποιεί να ξυπνήσεις! κάτι μεγάλο συμβαίνει κάτω από την μύτη σου και θα πρέπει να ανακαλύψεις άμεσα το τι αφορά.

Αν περπατάς πάνω σε θάλασσα τότε σημαίνει ότι εχεις τον απόλυτο έλεγχο των συναισθημάτων σου.

Αν είσαι κάτω από το νερό και θαλάσσια όντα σε περιτριγυρίζουν όπως ψάρια, γαρίδες, δελφίνια κτλ τότε το όνειρό σου σου δίνει περισσότερα στοιχεία για να ανακαλύψεις με τι σχετίζεται το όνειρό σου και τι πρόκειται να συμβεί. Δες παρακατω την ερμηνεία από θαλλάσια όντα που θα σε βοηθήσουν να ερμηνεύσεις το όνειρό σου.

Ονειροκρίτης Γαρίδα - Έιδα στον ύπνο μου γαρίδες

Αν κολυμπάς στο όνειρό σου στην θάλασσα και το νερό σε βοηθάει και σε σπρώχνει και δεν αγωνίζεσαι ενάντια σε αυτό τότε τα πράγματα στην ζωή σου βελτιωθούν μέσα στους επόμενους μήνες.

Αν κολυμπάς σε βρώμικη θάλασσα τότε θα πρέπει να προσέχεις γιατί υπάρχει κίνδυνος να αρρωστήσεις.

Αν κολυμπάς σε ήρεμη και καθαρή θάλασσα τότε αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις την δική σου δουλεία αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος,

Στον ονειροκρίτη αν κολυμπάς σε ταραχώδη θάλασσα τότε κάποιος θα προσπαθήσει είτε να σε βλάψει, είτε να σε χρησιμοποιήσει προς το όφελός του.

Αν η θάλασσα που θα δεις στο όνειρό σου έχει αφρούς τότε τρέφεις ψεύτικες ελπίδες.

Αν το φεγγάρι αντανακλάει πάνω σε ήρεμη θάλασσα τότε η μοίρα θα σου φέρει μια ευχάριστη έκπληξη.

Κατά τον ονειροκρίτη αν δεις έναν κεραυνό να πέφτει μέσα στη θάλασσα τότε η έκβαση του ονείρου εξαρτάται από το πώς ήταν η θάλασσα. Αν η θάλασσα ήταν με ταραγμένο νερό τότε περίμενε να σου ερθουν οικονομικά προβλήματα και υγείας. Αν δεις ότι η θάλασσα ήταν ήρεμη και γαλήνια και το χτύπησε κεραυνός τότε περίμενα ανέλπιστη τύχη να σου έρθει τις επόμενες ημέρες, παρατηρήσε τα σημάδια γύρω σου. Πατήστε εδώ για το όνειρο Κεραυνός

Αν πέσεις καταλάθος μέσα στην θάλασσα θα πρέπει να προσέχεις μην αρρωστήσεις ή μην πάθεις ατύχημα.

Αν η θάλασσα είναι τεράστια και απεριόριστη τότε ίσως κερδίσεις κάποια λεφτά.



*ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΑΡΩ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΉΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΙΚΤΟΚ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 1000 ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ LIVE*

                                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου