Bιολογικός Καθαρισμός Σαλονιού - Βιολογικός Καθαρισμός Στρωμάτων

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΑΛΟΝΙΟΥ 

!       Η τιμή για τον βιολογικο καθαρισμό σαλονιού είναι από 15 ευρώ ή θέση       !

ΤΗΛ :2130298054-6947071188-6906228555Ακόμα και αν δεν έχετε παιδιά ή κατοικίδια , όταν έρχονται οι φίλοι ή οι συγγενείς ή αν κάθεστε σπίτι αρκετά ,οι καναπέδες του σαλονιού χρησιμοποιούνται συνεχώς.
Σκόνη,βακτηριδια, μικρόβια, ψίχουλα, λεκέδες και κηλίδες δεν μπορούν να λείψουν.

Σύμφωνα με μελέτες τα σπίτια που το χειμώνα στρώνουν χαλιά και μοκέτες ,το 80% της σκόνης και της βρωμιάς που μεταφέρεται από τα παπούτσια σας στο χαλί, καταλήγει πάνω στο σαλόνι σας.

Αλλά δεν θα πρέπει να αποδεχθείτε ότι το σαλόνι σας θα είναι για πάντα βρώμικο.


Η Pest Protection έχει την δυνατότητα να σας παρέχει έναν αναζωογονητικό βιολογικό καθαρισμό ο οποίος  θα ανανεώσει τα έπιπλά σας και θα τα κάνει και πάλι κατάλληλα κατάλληλα για την υγεία των παιδιών σας και των κατοικίδιών σας.

Θα επισκεφθεί το σπίτι σας ένας επαγγελματίας για να καθαρίσει βιολογικά και να φρεσκάρει το σαλόνι σας .
Όταν τελειώσει ο βιολογικός καθαρισμός σαλονιού, τα έπιπλά σας θα στεγνώσουν γρήγορα έτσι ώστε να μπορέσετε να τα χρησιμοποιήσετε ξανά όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.
Οι υπηρεσίες μας είναι αξιόπιστες με αποτέλεσμα να καθαρίσουν από τον καναπέ σας οι δύσκολοι λεκέδες, να μην πάθουν ζημιά τα έπιπλά σας και να τα κάνουν υγιή για όλη την οικογένεια. ΜΕΘΟΔΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ 

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΑ 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Η μέθοδος βιολογικού καθαρισμού που χρησιμοποιούμε (extraction με συγκεκριμένα καθαριστικά) δοκιμάστηκε στα εργαστήρια και το αποτέλεσμα ήταν η εξάλειψη περίπου το 99,2% των  κοινών αλλεργιών που μπορεί να προκληθούν μέσα στο σπίτι. Τα αλλεργιογόννα που ελέγθηκαν ήταν αυτά που προκαλούν τις αλλεργίες από τα ζώα ( σκύλος και γάτα) , καθώς  και οι αλλεργίες που προκαλούν τα ακάρεα.
Αν θέλετε να χρησιμοποιηθεί στον ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ καθαρισμό σας και απολυμαντική προστασία τότε με την υπηρεσία μας μπορεί να εξαλειφθεί μέχρι και το 89% των αερόβιων βακτηριδιων βελτιώνοντας τον εσωτερικό αέρα του σπιτιού σας.ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 

ΣΑΛΟΝΙΟΥ

Όταν απευθύνεστε σε ένα συνεργείο βιολογικού καθαρισμού ίσως να σας ανησυχεί τι καθαριστικά θα χρησιμοποιηθούν για τον βιολογικό καθαρισμό του σαλονιού σας και το πόσο αξιόπιστα και υγιή μπορούν να είναι. Υπάρχουν διάφορα φθηνά καθαριστικά που περιέχουν σκληρά χημικά και αφήνουν ένα αόρατο στρώμα πάνω στα έπιπλά σας τα οποία μπορούν να σας βλάψουν. Επίσης λόγω της οικονομικής κρίσης πολλοί κερδοσκοπούν εις βάρος σας και μπορεί να χρησιμοποιούν φθηνά  καθαριστικά τα οποία δεν έχουν έγκριση και βλάπτουν σοβαρά την υγεία των παιδιών σας και της οικογένειά σας . Με την Pest Protection δεν θα πρέπει να σας απασχολήσει καθόλου αυτό.
Χρησιμοποιούμε ΜΟΝΟ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ τα οποία δεν βλάπτουν εσάς ή το περιβάλλον και καθαρίζουν εκπληκτικά καλά και στεγνώνουν γρήγορα.Επίσης ανανεώνουν και το χρώμα του σαλονιού σας και είναι σαν την ημέρα που το πήρατε


.ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ
Μήπως υποφέρει κάποιος στο σπίτι σας από αλλεργίες ή άσθμα κάνοντας την καθημερινή σας ζωή δύσκολη? Μήπως "μπουκώνετε" συχνά και έχετε ανεξήγητους πονοκέφαλους λόγω των ακάρεων? Μήπως θέλετε να αποφύγετε την εξάπλωση των βακτηριδίων και των μικροβίων μέσα στους χώρους του σπιτιού σας? Τα μαλακά έπιπλα όπως οι καναπέδες, τα στρώματα, οι καρέκλες και οι πολυθρόνες παίζουν τον κύριο λόγο στην καθαριότητα και την υγεία του σπιτιού σας καθώς λειτουργούν σαν τεράστια φίλτρα τα οποία απορροφούν και φυλακίζουν τα μικρόβια και τα βακτηρίδια. Όμως όπως όλα τα φίλτρα πρέπει να καθαρίζονται ενδελεχώς. Με την υπηρεσία της απολύμανσης του σαλονιού σας και των στρωμάτων σας υπάρχει η δυνατότητα να εξαλειφθούν το 98,2% των αλλεργιών από τα δυνατά μηχανήματά μας αναρρόφησης της σκόνης. Και ύστερα όταν εφαρμόσουμε την απολυμαντική μας προστασία σκοτώνουμε το 89% των αερόβιων βακτηριδίων και μικροβίων.

Επίσης το ειδικό ήπιο αρωματικό που χρησιμοποιούμε δεν καλύπτει τις άσχημες μυρωδιές αλλά στην πραγματικότητα τις εξαλειφει αφήνοντας στο σαλόνι σας ή στο στρώμα σας μια αίσθηση φρεσκάδας.

Οι υπηρεσίες Απολύμανσης/Αρωματισμού για το σπίτι: 1. Απολυμαίνουν τα έπιπλά σας και εξαλείφουν τους παθογόνους οργανισμούς που προκαλούν αρρώστιες.
 2. Εξαλείφουν τις κοινές αλλεργίες από ακάρεα, ζώα ,γύρη κ.α.
 3. Το ειδικό αρωματικό απορροφά τις άσχημες μυρωδιές από τα έπιπλά σας και αφήνει ένα διακριτικό άρωμα φρεσκάδας.
 4. Λειτουργεί σε όλα τα υφασμάτινα έπιπλα όπως υφασμάτινα κρεββάτια, στρώματα, καναπέδες , πολυθρόνες, μαξιλαρια κ.α.


    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΣ


    ΣΥΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ ΧΏΡΟ     Ο επαγγελματίας καθαριστής που θα έρθει να καθαρίσει το σαλόνι σας θα πρέπει να κινείται άνετα στον χώρο για να κάνει το καλύτερο δυνατόν και για να καθαρίσει γρήγορα, όπως επίσης υπάρχει κίνδυνος να βραχεί κάτι από τα γύρω αντικείμενα. Για αυτό πριν επισκεφθεί το σπίτι σας θα πρέπει να έχετε μαζέψει διάφορα μικροαντικείμενα όπως κοντρόλ,ηλεκτρονικές συσκευές , τρπεζομάντηλα, χαλιά , γυάλινα και διαφορα μικροαντικείμενα  και μικροέπιπλα τα οποία βρίσκονται πολύ κοντά στο έπιπλο που θα καθαριστεί. Επίσης προσέξτε καλώδια, αντικείμενα κτλ.  απο την είσοδο μέχρι το έπιπλο που θα καθαριστεί για να μην σκοντάψει καθώς θα κουβαλάει τα μηχανηματα και τα απορρυπαντικά.    ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ


    Ένα έπιπλο ή ένας καναπές που μπορεί να έχετε πρέπει να καθαριστεί καλα και από όλες τις μεριές και ο επαγγελματίας που θα σας επισκεφθεί θα πρέπει να έχει έυκολη πρόσβαση σε ολόκληρο το αντικείμενο.Αν μετακινήσετε το έπιπλο μακριά από τον τοίχο και είναι σε ανοιχτό χώρο τότε θα σας δώσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα και θα το καθαρίσουμε ολόκληρο.    ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

    Το προσωπικό μας είναι πολύ επιμελές και βλέπει όλες τις προβληματικές περιοχές και τις μεταχειρίζεται κατάλληλα. Πολλές φορές όμως ο ανεπαρκής φωτισμός ή τα παιχνίδια των σκιών μπορεί να κρύψουν τους λεκέδες. Ενημερώστε τον τεχνικό για όλες τις κηλίδες που χρειάζονται παραπάνω φροντίδα.

    ΠΡΟΤΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΣΑΣ

    Είμαστε πολύ ζωόφιλοι και αγαπάμε ιδιαίτερα τα ζώα , όμως αν δουν κάποιον να κουβαλάει μεγάλα μηχανήματα και να "εισβάλει" στον χώρο σας μπορεί να τα παραξενέψει. Για αυτό αν πιστεύετε ότι θα δουν τον καθαριστή εχθρικά περιορίστε τα μακριά από τον χώρο που θα δουλέυει.    Λέξεις Κλειδιά :
    βιολογικός καθαρισμός σαλονιού,βιολογικός καθαρισμός σπιτιού,βιολογικός καθαρισμός καναπέ,βιολογικός καθαρισμός πολυθρόνας,βιολογικός καθαρισμός στρωμάτων,βιολογικός καθαρισμός τιμές,βιολογικός καθαρισμός προσφορα,βιολογικός καθαρισμός κουπόνια,βιολογικός καθαρισμός σπιτιού, βιολογικός καθαρισμός αθήνα, βιολογικός καθαρισμός ελευσίνα,βιολογικός καθαρισμός περιστέρι,βιολογικός καθαρισμός σαλονιου πειραιας,βιολογικός καθαρισμός σαλονιου νικαια,βιολογικός καθαρισμός σαλονιου αιγαλεω,βιολογικός καθαρισμός σαλονιου μαγουλα,βιολογικός καθαρισμός σαλονιου κορυδαλλος,βιολογικός καθαρισμός σαλονιου χαιδαρι,βιολογικός καθαρισμός σαλονιου δασος χαιδριου,βιολογικός καθαρισμός σαλονιου αλιμος,βιολογικός καθαρισμός σαλονιου ελληνικο,βιολογικός καθαρισμός σαλονιου αλιμος,βιολογικός καθαρισμός σαλονιου γλυφάδα,βιολογικός καθαρισμός σαλονιου μεταξουργειο,βιολογικός καθαρισμός σαλονιου πλάκα,βιολογικός καθαρισμός σαλονιου πετρούπολη,βιολογικός καθαρισμός σαλονιου μέγαρα,βιολογικός καθαρισμός σαλονιου θησείο,βιολογικός καθαρισμός σαλονιου κηφισιά,βιολογικός καθαρισμός σαλονιου χαλάνδρι,βιολογικός καθαρισμός σαλονιου μαρούσι,βιολογικός καθαρισμός σαλονιου αγια βαρβάρα,βιολογικός καθαρισμός σαλονιου ρεντη,βιολογικός καθαρισμός σαλονιου γαλάτσι,βιολογικός καθαρισμός σαλονιου παλαιό ψυχικό,βιολογικός καθαρισμός σαλονιου νεο ψηχικό,βιολογικός καθαρισμός σαλονιου παλαιο φάληρο,βιολογικός καθαρισμός σαλονιου κερατσίνι,βιολογικός καθαρισμός σαλονιου κυψέλη, ,βιολογικός καθαρισμός σαλονιου αγιοι ανάργυροι, ,βιολογικός καθαρισμός σαλονιου αγιος δημήτριος, ,βιολογικός καθαρισμός σαλονιου αγιος Ιωάννης Ρέντη, ,βιολογικός καθαρισμός σαλονιου Αγία Σωτήρα, ,βιολογικός καθαρισμός σαλονιου αλεποχώρι, ,βιολογικός καθαρισμός σαλονιου ψάθα, ,βιολογικός καθαρισμός σαλονιου  πορτο γερμενό, ,βιολογικός καθαρισμός σαλονιου  άλιμος, ανω λιόσια, ,βιολογικός καθαρισμός σαλονιου αργυρούπολη, ,βιολογικός καθαρισμός σαλονιου  βίλια, ,βιολογικός καθαρισμός σαλονιου  βούλα, ,βιολογικός καθαρισμός σαλονιου  βουλιαγμένη, ,βιολογικός καθαρισμός σαλονιου  δάφνη, ,βιολογικός καθαρισμός σαλονιου  ζεφύρι, ,βιολογικός καθαρισμός σαλονιου  ίλιον, ,βιολογικός καθαρισμός σαλονιου  καισαριανή, ,βιολογικός καθαρισμός σαλονιου  καλλιθέα, ,βιολογικός καθαρισμός σαλονιου  νέος κόσμος, ,βιολογικός καθαρισμός σαλονιου  νέα σμύρνη, ,βιολογικός καθαρισμός σαλονιου  κηφισιά, ,βιολογικός καθαρισμός σαλονιου  κινέτα, ,βιολογικός καθαρισμός σαλονιου  λουτρόπυργος, ,βιολογικός καθαρισμός σαλονιου  μεταμόρφωση, ,βιολογικός καθαρισμός σαλονιου  μοσχάτο, ,βιολογικός καθαρισμός σαλονιου  νέα ιωνία,  ,βιολογικός καθαρισμός σαλονιου  νέα πέραμος , ,βιολογικός καθαρισμός σαλονιου  παιανία, ,βιολογικός καθαρισμός σαλονιου  πέραμα

    καθαρισμοι σαλονιων , καθαρισμοσ στρωματων  ,καθαρισμοσ σαλονιων ,καθαρισμοσ σαλονιου , συνεργειο καθαρισμου  ,καθαρισμα καναπε , συνεργειο καθαρισμου σαλονιων ,στρωματα ,συνεργειο βιολογικου καθαρισμου σαλονιων ,καθαρισμοσ σαλονιων σπιτιου ,βιολογικοσ καθαρισμοσ σαλονιου ,βιολογικοι καθαρισμοι σαλονιων ,καθαριστικο καναπε,καθαρισμοσ στρωματοσ ,καθαριστηρια χαλιων ,στρώματα ύπνου ,καθαρισμοσ επιπλων ,καθαριστικα καναπεδων ,στεγνο καθαρισμα καναπε ,καθαριστικο στρωματων,απολυμανση σπιτιου ,ακαρεα ,πλυσιμο καναπε ,κουπονια προσφορων ,καθαρισμα δερματινου καναπε ,συνεργειο καθαρισμου αθηνα ,καλυματα σαλονιου ,μαξιλαρια σαλονιου ,καθαρισμα καναπε με ατμοκαθαριστη ,μαξιλαρια καναπε,καθαριοτητα σπιτιου ,μαξιλαρια για καναπε ,στρωματα τιμεσ ,επαγγελματικα καθαριστικα ,σαλονια γωνιακα ,σκουπα για πλυσιμο χαλιων καθαρισμοσ σπιτιου ,ακάρεα στο στρώμα ,στρωματα περιστερι ,στρωματα προσφορεσ ,σκουπα καθαρισμου χαλιων, στρωμα για καναπε ,καθαριστικα επαγγελματικα ,καθαριστήρια χαλιών ,σαλονι σπιτιου,προσφορα σαλονι ,biologikos katharismos ,προσφορεσ σαλονια ,τροποι καθαρισμου χαλιων ,οικολογικη εταιρεια καθαρισμου ,στεγνο καθαρισμα χαλιων στο σπιτι,υγρο καθαρισμου χαλιων ,βιολογικο καθαρισμο ,ριχτάρια για γωνιακό καναπέ,φρεσκαρισμα χαλιων ,πλυσιμο ,μαξιλαρια καναπε γεμισμα ,προιοντα καθαρισμου σπιτιου ,υφασματα στρωματων ,πλυσιμο μαξιλαριων ,βιολογικα καθαριστικα για το σπιτι, ανανεωση σαλονιου ,καθαρισμοσ μουχλασ ,λαδι στο χαλι ,στεγνο καθαρισμα στο σπιτι, συντηρηση δερματινου καναπε ,καθάρισμα σπιτιού ,kauarismos ,οικολογικοι τροποι καθαρισμου    

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου