Ονειροκρίτης Κερί - Είδα στον ύπνο μου ...


ονειροκριτης κερι


Το κερί στον ονειροκρίτη έχει ποικίλες ερμηνείες.

Συμβολίζει την θρησκεία, την πνευματική καθοδήγηση , το φως στην ζωή μας που πρέπει να ακολουθήσουμε για να βγούμε από τα " σκοτάδια" και τα προβήματα στην καθημερινή μας ζωή.

Το κερί που θα δούμε στον ύπνο μας μπορεί επίσης να σημαίνει ότι θα γίνει μια τεράστια αλλαγή στην ζωή μας ή ότι ένα πρόσωπο θα χρειαστεί την βοήθειά μας, την συμβουλή μας, την καθοδήγησή μας και θα πρέπει να του την δώσουμε απλόχερα.

Το αναμμένο κερί που θα δεις στον ύπνο σου σημαίνει τύχη. Επίσης συμβολίζει την γνώση και την αποκάλυψη κάποιου μυστικού. Επίσης το συγκεκριμένο όνειρο σημαίνει ότι βρίσκεσαι σε μία ικανοποιητική φάση στην ζωή σου και τα πράγματα σου πάνε καλά.

Αν δεις τον εαυτό σου να σβήνει κερί σημαίνει ότι έλυσες ή θα λύσεις πολύ σύντομα, ένα σοβαρό πρόβλημα που σε ταλαιπωρεί. Ακόμα μπορεί να δείχνει και έναν χωρισμό. Στην κοινωνική σου ζωή να προσέξεις γιατί ακούσεις φήμες και λόγια που λένε οι άλλοι για εσένα.

Αν δεις στον ύπνο σου να φυσάς κεριά για να σβήσουν τότε αυτό σημαίνει ότι αφήνεις πίσω σου κάτι που ήταν πολύ σημαντικό για εσένα.

Το σβησμένο κερί που θα δεις στο όνειρό σου προμυνήει ότι θα απογοητευτείς και ότι θα νιώσεις απόρριψη. Πρέπει γενικά στην ζωή σου να προσπαθήσεις περισσότερο.

Αν δεις κερί που λιώνει μέχρι να μην μείνει τίποτα δείχνει τον φόβο των γηρατειών και του θανάτου.
Αν δεις κόκκινο κερί στον ονειροκρίτη τότε συμβολίζει μιία ρομαντική σχέση που είτε δεν σε ολοκληρώνει είτε δεν της δίνεις ευκαιρία να προχωρήσει.

Αν το όνειρό σου σχετίζεται με τα ερωτικά σου και δεις κερί που η φλόγα του δεν τρεμοπαίζει συμβολίζει την αληθινή αγάπη. Σε πολλές περιπτώσεις το όνειρο αυτό δείχνει μια πρόταση γάμου.
Αν φτιάχνεις κεριά στο όνειρό σου τότε η δουλειά σου θα πάει πάρα πολύ καλά.

Αν δεις κάποιον που έχει πεθάνει να κρατάει κερί τότε θα βρεις την γαλήνη μέσα σου.
Για την ερμηνεία του ονείρου ΝΕΚΡΟΣ Κάνε κλικ εδω

Για το ευρετήριο ονείρων αλφαβητικά πατήστε ΕΔΩ


👍Κάντε like στην σελίδα μας πατώντας εδώ στο  ➡️FACEBOOK για να διαβάζετε όλα τα καινούρια μας άρθρα. 

oneirokritis keri



3 σχόλια:

  1. Ονειρεύτηκα ότι η μικρή μου κόρη κρατούσε ένα κερί γενεθλίων φούξια με γκλιτερ και ήταν ο αριθμός 5.. η κόρη μου είναι 4. Το κερί ήταν σβηστό και της το έδωσε η διευθύντρια του σχολείου της. . Τι σημαίνει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ονειρεύτηκα κεριά ψηλά Εκκλησίας λαμπάδες σβηστες...Και λιωμένες στο πάτωμα σπιτιού. Και εμένα να προσπαθώ να καθαρίσω το λιωμένο κερι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είδα ότι με μία γνωστή μου πήγα σε μια μεγάλη αγορά για να πάρει κάτι από μία πωλητήρια πλανόδια σε μια μεγάλη πλατεία κάτι σαν γούρια ήταν Και εκεί είδα ότι είχε τεράστιους κυλίνδρους κεριά διακοσμητικά απόχρωση στάχτη αλλά ιδιαίτερο και λέω αυτό θα πάρω.Η γυναίκα μου λέει εξαιρετική επιλογή θα δεις..... γνωρίζει κάποιος/α κάτι... Ευχαριστώ πολύ εκ τον προτέρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή