Ονειροκρίτης κλαίω / κλάμα . Είδα στον ύπνο μου...


ονειρο κλαμα



Το κλάμα στα όνειρά μας αντιπροσωπεύει την κατάστασή μας στην καθημερινή μας ζωή. Δείχνει τα συναισθηματα που νιώθουμε αυτή την περίοδο, που μπορεί να είναι θλίψη και στεναχώρια. Πολλές φορές αυτά τα συναισθήματα, όταν είμαστε ξύπνιοι, τα καταπιέζουμε και τα σπρώχνουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ,με αποτέλεσμα να εμφανίζονται στο όνειρό μας.

Αν δεις κάποιον άλλον να κλαίει στο όνειρό σου τότε το όνειρο αυτό δείχνει τα συναισθήματα που έχεις για το συγκεκριμένο άτομο.
Αν αυτό το άτομο είναι άγνωστος για εσένα ή δεν μπορεσες να αναγνωρίσεις την μορφή του τότε δείχνει την ανάγκη που έχεις στο να βοηθάς τους άλλους ανθρώπους.
Αν αυτό το άτομο είναι εχθρός σου δείχνει την διάθεση που έχεις για να τον εκδικηθείς και να τον κάνεις να πονέσει.
Αν είναι φίλος σου τότε θες να βοηθήσεις κάποιον δικό σου αλλά σε στεναχωρεί γιατί δεν μπορείς.

Αν παρηγορείς κάποιον που κλαίει στο όνειρό σου είτε είναι γνωστός , είτε άγνωστος είναι ένα πάρα πολύ θετικό σημάδι και δεις καλό.

Αν δεις στο όνειρό σου να κλαις αλλά κανένας να μην σε ακούει και κανείς να μην σε βοηθάει  τότε δείχνει την δυσκολία σου να επικοινωνήσεις ουσιαστικά  με τους γύρω σου.

Αν δεις τον εαυτό σου να κλαίει και να μην μπορεί να σταματήσει το κλάμα τότε το όνειρο αυτό σε συμβουλέυει να σταθείς στα πόδια σου και να αντιμετωπίσεις τα καθημερινά σου προβλήματα.

Αν δεις στον ύπνο σου να κλαις αλλά μετά απο λίγο να σταματάς τότε έρχεται μια καλή περίοδο στην ζωή σου και οι στεναχώριες θα ξεπεραστούν.

Αν μπορείς στο όνειρό σου να καταλάβεις τον λόγο για τον οποίο κλαις τότε είναι εύκολο να ερμηνευσεις το όνειρο αυτό και να καταλάβεις τι πραγματικά σε προβληματίζει.

Αν δεις να κλαις για κάποιον ανόητο λόγο τότε είσαι κλειστός χαρακτήρας και τα κρατάς όλα μέσα σου. Θα πρέπει να αρχίσεις να λες στους γύρω σου αν σε ενοχλεί κάτι.

Αν στον ύπνο σου πιάσεις τον εαυτό σου να κλαίει ψεύτικα τότε στην πραγματική σου ζωή έχεις αντιδράσει υπερβολικά για κάτι και θα πρέπει να ηρεμήσεις.

Αν δεις στον ύπνο σου να κλαίει κάποιο ζώο ή κάποια κούκλα προβληματίζεσαι γιατί θέλεις να δείξεις τα συναισθήματά σου σε κάποιον αλλά φοβάσαι την απόρριψη.

Αν κλαις από την χαρά σου τότε τα προβλήματά σου θα λυθούν άμεσα.

Στον ονειροκρίτη το να κλαις παρέα με άλλους σημαίνει ότι έρχεται μια περίδος γιορτής. Ακόμα σημαίνει ότι μπορεί κάποιος να σου κάνει κάποιο δώρο.



🔮Αν δεν βρήκατε την ερμηνεία του ονείρου σας σχολιάστε από κάτω να την προσθέσουμε άμεσα. 

💭 Για δωρεάν ερμηνεία ονείρων μπορείτε να σχολιάσετε από κάτω ή στην σελίδα Δωρεάν επεξήγηση ονείρων

👍Κάντε like στην σελίδα μας πατώντας εδώ στο  ➡️FACEBOOK για να διαβαζετε όλα τα καινούρια μας άρθρα. 

💥🆘️Με ένα απλό like στο Facebook μας βοηθάτε να μεγαλώσουμε το κοινό της σελίδας μας και να αναγνωριστούν οι ώρες που περάσαμε ερευνώντας και γράφοντας τα άρθρα. 






1 σχόλιο:

  1. Είδα ότι έκλεγε με σπαραγμό γιατί ο πρώην μου πέθανε αλλά δεν έχουμε καθόλου καλές σχέσεις τρέχουμε με δικαστήρια . Όταν ξύπνησα είχα δάκρυα τόσο πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή