Ονειροκρίτης Γριά - Είδα στον ύπνο μου...

ονειροκριτης γιαγια
Ονειροκρίτης Γριά
Αν δεις στον ύπνο σου γριά τότε το όνειρο αυτό μπορεί να μην είναι μόνο όνειρο αλλά και οιωνός για αυτό να προσέξεις πολύ.

Το όνειρο αυτό μπορεί να συμβολίζει τον θάνατο, την ζωή μετά, λύπες, δυστυχία αλλά και ακόμα το να μείνει κάποια έγκυος μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες... Πολλοί λαοί στον κόσμο πιστεύουν ότι η γριά που θα δείς στο όνειρό σου συμβολίζει την χρονιά που θα έρθει. Εάν είναι μαζεμένη και άσχημη, η χρονιά σου θα είναι κακή. Αν είναι όμορφη και αρχοντική τότε θα είναι καλή.

Ακόμα αν δεις στο όνειρό σου γριά μπορεί να σημαίνει διπροσωπία ή ότι κάποιος θα σε προδώσει.

Στο όνειρο σου αν θα δεις μία άρρωστη γριά σημαίνει αδυναμία και ανικανότητα.

Αν δείς στον ύπνο σου μία γριά που είναι διψασμένη τότε συμβολίζει την ξηρασία.
Ενώ αν μια γριά μεταμορφώνεται σε νέα κοπέλα τότε συμβολίζει την βροχή.

Αν κάποιος είναι άρρωστος και δει μια άγνωστή γριά στον ύπνο του τότε το όνειρο αυτό συμβολίζει τον θάνατό του.
Αν είσαι έγγυος και δεις στον ύπνο σου μια άγνωστη γριά τότε θα σου χαρίσει αγόρι.

Αν κάποιος έχει ασχοληθεί με κάποια δουλειά και δει μία άγνωστη γριά στο όνειρό του τότε αυτή η δουλειά δεν θα αποδώσει ή θα αποτύχει.

Αν δεις στον ύπνο σου γριά με βέλο ή πέπλο τότε να περιμένεις στεναχώριες και δυστυχία. Ίσως να κάνεις και κάτι που θα το μετανιώσεις πολύ για αυτό μην παρασυρθείς.

Αν δεις μια πολύ άσχημη γριά στον ύπνο σου σημαίνει αντιξοότητες και πόλεμο.

Αν μία νεαρή γυναίκα δει τον εαυτό της γριά στον ύπνο της σημαίνει ότι θα κερδίσει τον σεβασμό των άλλων και  συμβολίζει την αξιοπρέπεια που κατέχει... Επίσης σε οροσμένες περιπτώσεις μπορεί να σηματοδοτεί και έναν πλούσιο γάμο.

Στον ονειροκρίτη αν δεις μια γριά να κατεβαίνει από τον ουρανό τότε το όνειρο αυτό συμβολίζει το παρελθόν.

Αν δεις μια γριά στο όνειρό σου να παίρνει βάρος και να γίνεται νέα τότε το όνειρο αυτό ευνοεί τους αγρότες καθώς ο καιρός θα φτιάξει και θα γίνει καλός.

Η επιδεικτική γριά που θα δεις στο όνειρό σου συμβολίζει τα καλά νέα που θα φτάσουν σύντομα στα αυτιά σου και ότι θα κάνεις μια άνετη και καλή ζωή.

Αν δεις στο όνειρό σου μια γριά απογοητευμένη ή στεναχωρημένη σημαίνει ότι θα χάσεις την γοητεία σου και ότι θα έχεις μεγάλη αγωνία για κάτι.

Αν η γριά στον ύπνο σου είναι πολύ άσχημεςς σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσεις πολύ άσχημες συνθήκες.

Αν η γριά είναι γυμνή τότε σημαίνει ένα σκάνδαλο.

Αν μία γριά μπει σε ένα σπίτι τότε σημαίνει επιτυχία στα επαγγελματικά και χρήματα ενώ αν την δείς να βγαίνει από το σπίτι το αντίθετο.

* Η άγνωστη γριά που θα δείς στο όνειρό σου έχει μεγαλύτερη επίδραση στην σημασία του όνειρου από την γνωστή που γνωρίζεις ήδη

ονειρο
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου