Ονειροκρίτης Ψωμί - Είδα στον ύπνο μου...

Το ψωμί που είδατε το όνειρό σας σημαίνει ότι έχετε ανάγκη για πνευματική "τροφή", συμβολίζει τις βασικές ανάγκες που έχει ο άνθρωπος ακόμη μπορεί να δείχνει ότι και την συγκεκριμένη ώρα μπορεί να πεινάτε.

Υπάρχουν πολλές ερμηνείες για το συγκεκριμένο όνειρο. Και εξαρτάται το τι θα δείτε.
Αν είστε χαρούμενη , λυπημένη, σε τι κατάσταση βρίσκεται το ψωμί, αν είσαστε σε λιτό ή πλούσιο περιβάλλον, με τι το τρώτε. Όταν ερμηνεύουμε ένα όνειρο πρεπει να εξετάζουμε προσεκτικά όλες τις παραμέτρους. Και επειδή πολλές ιστοσελίδες ξεπετάνε γράφοντας μόνο μια ερμηνεία για να γεμίσουν το ονειροκρίτη τους εγώ έχω σαν χρέος να τις γράψω όλες.

Αν δεις το εαυτό σου να τρώει ψωμί στο όνειρό σου και είσαι γυναίκα σημαίνει ότι στο μέλλον θα φροντίζεις παιδιά. Μπορεί να κάνεις τα δικά σου ή ακόμα και να συχετίζεται η δουλειά σου. Μπορεί να είσαι ή να γίνεις νηπιαγωγός , δασκάλα ή babysitter.
Επίσης το συγκεκριμένο όνειρο μπορεί να σημαίνει ότι θα βρεις μια δουλειά που θα κερδίζεις καθημερινά τον επιούσιο.
Τα πλούτη τα φέρνει μόνο το ακριβό ψωμί , τα υπόλοιπα ψωμιά ακόμα και αν είναι λευκά θα φλερουν φτώχια.
Ανάλογα το όνειρο το να τρως ψωμί μπορεί να σημαίνει ότι θα αρρωστήσεις πολύ βαριά και μάλλον το μέλλον σου θα είναι δυσοίωνο αυτό εξαρτάται για το πόσο καθαρό είναι το ψωμί που θα φας, πόσο φρέσκο κτλ.
Αν τρως σκληρό ψωμί ή πολύ λεπτό τότε θα έχεις δυσχέρεια στα οικονομικά σου και θα τα βγάζεις πέρα με το ζόρι.
Αν το ψωμί που τρώς είναι φρέσκο τότε θα είσαι ευγνόμων γιατί η ζωή σου θα κυλάει ήρεμα και ωραία, θα έχεις δίπλα σου φίλους που σε αγαπάνε και σε προσέχουν και γενικά η κατάσταση της ζωής σου θα είναι καλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου