Χειρομαντεία - Ο Αντίχειρας και η πρώτη φάλαγγα

Στην χειρομαντεία ο αντίχειρας δεν θα πρέπει να περνάει στα ψιλά γράμματα καθώς δίνει πολλές και σημαντικές πληροφορίες.

Κατά κάποιο τρόπο ο αντίχειρας αντιπροσωπεύει όλη την παλάμη.

Ο αντίχειρας διαιρείται σε 3 φάλαγγες. Την πάνω πάνω που είναι η πρώτη , η μεσαία που είναι η δεύτερη και η τρίτη η φάλαγγα που είναι η φάλαγγα η κάτω κάτω.

Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε αποκλειστικά για την πρωτη φάλαγγα του αντίχειρα και την σημασία της στην χειρομαντεία.

Αν η πρώτη φάλαγγα του αντίχειρα είναι μακριά τότε δείχνει ότι το άτομο είναι ενεργητικό και θέλει να δουλεύει, αν είναι κοντή δείχνει την τεμπελιά.

Αν είναι εξαιρετικά μακριά τότε το άτομο έχει σοβαρά προβλήματα κοινωνικοποίησης και επίσης δείχνει ένα εγκληματικό προφίλ.

Αν η πρώτη και η δεύτερη φάλαγγα έχουν το ίδιο μήκος δείχνει έναν σκληρό και συνάμα ευαίσθητο χαρακτήρα.

Αν η πρώτη φάλαγγα του αντίχειρα είναι κωνική και μακριά τότε μας δείχνει έναν άνθρωπο με καλλιτεχνικά ταλέντα. Αν είναι κωνική και κοντή σημαίνει ότι το άτομο αυτό είναι φαντασιόπληκτο , τεμπελιάζει και σε γενικές γραμμές δεν είναι αξιόπιστο.

Αν η πρώτη φάλαγγα του αντίχειρα είναι τετράγωνη και μακριά τότε μιλάμε για ένα άτομο που βάζει τον έρωτα πάνω από όλα , αν είναι όμως τετράγωνη και κοντή τότε το άτομο αυτό είναι αναποφάσιστο.
Αν έχει την όψη της σπάτουλας και είναι μακριά τότε θα γίνετε ή είστε κάπου αρχηγός. Μπορεί να ηγηθείτε μια ομάδα ανθρώπων σε επαγγελματικό αλλά ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο. Αν όμως είναι κοντή θα υπάρξουν προβλήματα σε θέματα ηγεσίας.

Αν είναι πολύ λεπτή τότε υποδηλώνει βία.

Και αν είναι πολύ μυτερή τότε δηλώνει επιτυχία.

Η ολόισια φάλαγγα αυτή που είναι ακριβώς ίδια με τις υπόλοιπες και δεν εξέχει ή είναι πιο μέσα με στρογγυλεμένη την κορυφή τότε δείχνει τον έμπορο, το ελεύθερο επαγγελματία ή τον επιχειρηματία.

Για όλα τα άρθρα χειρομαντείας ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου