Χειρομαντεία - Σταυρός στο όρος του Δία

χειρομαντια
Όρος του Δία - Χειρομαντεία
Σήμερα θα μιλήσουμε για όλα όσα μπορεί να σημαίνει αν κάποιος έχει σημάδι σε σχήμα σταυρού, στο χέρι του, συγκεκριμένα στο όρος του Δία.

Α:ν έχετε και στα 2 χέρια σταυρό στο όρος του Δία τότε ο σύντροφος σας που έχετε ή θα αποκτήσετε θα είναι με λίγα λόγια τέλειος! Θα είναι ο ιδανικός για εσάς και θα περνάτε ευχάριστα μαζί του.

Αν έχετε σε οποιοδήποτε χέρι σταυρό στο όρος του Δία σημαίνει  μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή και έναν ευτυχισμένο γάμο!

Προσέξτε όμως καθώς τα άτομα με τον σταυρό στο συγκεκριμένο μέρος, έχουν την τάση να είναι αλαζονικά και εγωκεντρικά μπορεί να χαλάσουν τα ίδια την προγεγραμμένη ευτυχία τους με τσακωμούς και καβγάδες.

Ο μεγάλος σταυρός συμβολίζει ότι έχετε αρκετά μεγάλους στόχους στην ζωή σας ενώ ο μικρός ότι έχετε μικρότερους.

Επίσης μπορεί να σημαίνει ότι θα ταξιδεύετε σε ξένες χώρες συχνά αν οι συνθήκες είναι κατάλληλες και αν έχετε τύχη ( για την τύχη θα το διαπιστώσετε σε άλλες γραμμές και σημάδια στο χέρι στα οποία δεν θα αναφερθούμε στην συγκεκριμένη ανάρτηση.

Αν ό αντιχειράς σας είναι "καλός"  σε συνδυασμό με τον σταυρό τότε δείχνει ότι θα αποκτήσετε αρκετά χρήματα και φήμη. Επίσης δείχνει τα διδακτορικά που έχει την δυνατότητα κάποιος να αποκτήσει.

Αν τον σταυρό τον συνοδεύει ένα άστρο σημαίνει ότι θα παντρευτείτε ένα άτομο γνωστό. Αν δεν είναι διάσημο τότε θα είναι σίγουρα πολύ δημοφιλής στην περιοχή που μένει.



* Να θυμάστε ότι όσο πιο καθαρό και βαθύ είναι το σημάδι στο χέρι μας τόσο αυξάνεται η επιρροή του. Αν είναι αχνό και όχι τόσο σχηματισμένο μειώνονται.

Για όλα τα άρθρα χειρομαντείας ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου