Ονειροκρίτης Γάτα - Είδα στον ύπνο μου γάτα ...

ονειρο γατα
Ονειροκριτης Γατα


Η γάτα στο όνειρο συνδέεται με την θηλυκή μας πλευρά. Μπορεί να σημαίνει ανεξαρτησία και γυναικείο ένστικτο. Δυστυχώς όμως τις περισσότερες φορές αν δούμε γάτα στο όνειρό μας σημαίνει κακοτυχία , κακουχία και πραγματικά δύσκολες στιγμές.

Αν ονειρευτείς άγριεμένη γάτα τότε κάποιος και πιθανότατα ο σύντροφός σου σε απατάει.

Αν δεις στον ύπνο σου φουντωτή γάτα τότε ονειρεύεσαι μια πιο άνετη ζωή γεμάτη με ανέσεις. Δείχνει ότι ίσως θα έπρεπε να κοιτάξεις και την εξωτερική σου εμ΄φανιση λίγο παραπάνω. Αν η συγκεκριμένη γάτα σε γρατζουνίσει ή σε δαγκώσει τότε θα βρεθείς σε μια δυσάρεστη κατάσταση με μια γυναίκα πιθανόν αντίζηλο. Αν δεις ότι κυνηγάς μια φουντωτή γάτα τότε στον δρόμο σου θα συναντήσεις εμπόδια.

Η άσπρη γάτα που θα δεις στον ύπνο σου σημαίνει ότι αυτό το διάστημα περνάς γενικά δύσκολα. Υπάρχει μία εκδοχή στην συναισθηματική σου ζωή να δείχνει ότι ποθείς κάποιον που δεν μπορείς να έχεις.

Η μάυρη γάτα που θα σου παρουσιαστεί στο όνειρό σου σημαίνει ότι ακόμα δεν ξέρεις τι θέλεις από την ζωή σου.

Στον ονειροκρίτη αν δεις στο ίδιο όνειρο και άσπρη και μαύρη γάτα σημαίνει ότι σύντομα θα έχεις μία απογοήτευση η οποία θα σε στεναχωρήσει πολύ.

Αν δεις μια καφέ γάτα τιγρέ σημαίνει ότι σύντομα θα έχεις νέα.

Αν δεις μια πολύχρωμη γάτα σημαίνει ότι μια ομάδα ανθρώπων θα δουλέψουν όλοι μαζί για ένα καλό σκοπό.

Η πορτοκαλί γάτα που θα δεις στο όνειρό σου σημαίνει το πάθος για την δουλειά σου.

Αν δεις μια γάτα μινιατούρα σημαίνει ότι πρέπει να ακούσεις το ένστικτό σου και την εσωτερική σου φωνή.

Αν μια γάτα σου επιτίθεται σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να προχωρήσεις στην αισθηματική σου ζωή για να βγεις από μια σχέση. Αυτή η σχέση μπορεί να είναι βίαιη και να έχετε πολλούς καβγάδες. Αν δεν θες να βγεις από αυτή την σχέση πρέπει οπωσδήποτε να την αλλάξεις και να λύσετε τις διαφορές σας.
Αν σου επιτεθεί μια γάτα και τρέχεις για να την κυνηγήσεις τότε θα συναντήσεις δυσκολίες στην επίτευξη ενός στόχου.

Αν γάτες τσακώνονται μεταξύ τους και είσαι μάρτυρας τότε έχεις εχθρούς που θα βλάψουν την υπόληψή σου και τα οικονομικά σου.

Αν δεις ότι χαιδεύεις ή παίζεις με μια γάτα στο όνειρο σου τότε στο άμεσο μέλλον θα μάθεις κάποια νέα που θα σε ενοχλήσουν πολύ. Αν η συγκεκριμένη γάτα είναι όμως πολύ βρώμικη τότε κάποιος γνωστός σου θα ανακάμψει από μια αρρώστια που τον ταλαιπωρούσε πολύ.

Αν δείς μια γάτα να νιαουρίζει τότε κάνεις παρέα με τα λάθος άτομα.

Αν δεις μια γάτα να γρυλίζει τότε κάποιος γνωστός σου μίλησε για σένα με τα χειρότερα λόγια ή είπε κάτι που  σε ενοχλησε πολυ.

Αν δεις μικρά γατάκια τότε κάποιος θα σου δώσει λάθος συμβουλές. Μην τον ακούσεις.Στον επαγγελματικό τομέα σημαίνει ότι πρέπει να προσπαθήσεις πάρα πολύ για να διαπρεψεις.

Αν δεις μια γάτα να εξαφανίζεται τότε ή θα απομακρυνθεί από εσένα έα δικό σου άτομο, ή ότι θα πρέπει να αφήσεις ένα βίαιο άτομο να βγει από την ζωή σου.

Αν δεις κολλάρο γάτας τότε σημαίνει ότι θα νιώσεις αρκετά περιορισμένη.

Αν δεις μια γάτα την οποία την γνωρίζεις και στην πραγματική ζωή έχει πεθάνει τότε πρέπει να ξεπεράσεις κάποια συναισθήματα.

Αν δεις μια γάτα την οποία την γνωρίζεις και είναι ζωντανή σημαίνει ότι τις δυσκολίες στην ζωή σου τις ξεπερνάς χωρίς άγχος, χαλαρά.

Αν δεις γάτες μέσα σε μία φάρμα τότε ήρθε η ώρα να προγραμματίσεις ένα μικρό ταξιδάκι.

Αν δεις γάτα με κομμένη ουρά τότε σημαίνει ότι δεν έχεις ανεξαρτησία και δεν μπορείς να δαμάσεις τον εαυτό σου.

Αν δεις γατοτροφή τότε θα έχεις τις σωστές ευκαιρίες για να γίνει το μέλλον σου υπέροχο.
Αν δεις μια γάτα να μιλάει σημαίνει ότι υπάρχουν οι δυνατότητες στο μέλλον να αλλάξουν τα πράγματα στην δουλειά προς το καλύτερο. Κανε λίγη υπομονή.

Αν σε γρατζουνίσει γάτα θα είσαι λίγο δύσκολα το επόμενο διάστημα.

Αν σε κηνυγάει μια γάτα τότε κάποιος θα σου δώσει συμβουλές που πρέπει να τις ακούσεις.

Αν δεις δίδυμες γάτες τότε θα βρεις την ισορροπία ανάμεσα σε επαγγελματικά, σχέση και οικογένεια.

Αν δεις λεκάνη γάτας τότε δεν θα πρέπει να κάνεις τόσο ντροπιαστικές σκέψεις.

Αν μία έγγυος γυναίκα δει γάτα τότε σημαίνει τον φόβο της ότι κάτι δεν πάει καλά με το παιδί. Ας δει έναν γιατρό για να ηρεμήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου