Ονειροκρίτης Κανάτα - Είδα στον ύπνο μου Κανάτα

kanata oneiro


Τι σημαίνει όταν στο όνειρό μας δούμε κανάτα?

Για αρχή η κανάτα στον ύπνο μας σαν σύμβολο μπορεί να σημαίνει την δημιουργικότητα, την τύχη, την αφθονία, την αθωότητα, τη δύναμη του χαρακτήρα μας, την μητρότητα και γενικά την γυναικεία φύση.

Αν δεις στον ύπνο σου γεμάτη κανάτα γεμισμένη με διαφανές υγρό ή νερό τότε οι φίλοι σου και ο περίγυρός σου θα σε βοηθήσουν σημαντικά στην ζωή σου και θα σου παρουσιάσουν ευκαιρίες για να τις εκμεταλλευτείς θετικά.

Η σπασμένη κανάτα που θα δεις στο όνειρό σου συμβολίζει αρρώστια και αποτυχία στα επαγγελματικά σου.  Υπάρχει ακόμα κίνδυνος για έναν συγγενή που θα σε "ρίξει" ή το ταίρι σου να σε παρατήσει.

Αν δεις στο όνειρό σου να πίνεις από κανάτα θα είσαι υγιής και θα βρεις την ευχαρίστηση σε διάφορους τομείς. Μπορεί να προκύψει ένας γάμος ή αν είσαι ήδη παντρεμένος να βρεις την ευτυχία μέσα στον γάμο αυτό. Αν πίνεις και αηδιάζεις τότε η απογοήτευση και η αηδία που νιώθεις θα αλλάξουν σύντομα.

Αν δεις κανάτα γεμάτη με γάλα τότε θα κυριαρχίσει το μητρικό ένστικτο στην ζωή σου και θα νιώσεις αγάπη για την φύση. Ακόμα σημαίνει και ευτυχισμένη ερωτική ένωση.

Αν δεις να αγοράζεις μία κανάτα τότε θα αντισταθείς σε δύσκολα γεγονότα που συμβαίνουν ή θα συμβούν στην ζωή σου και θα τα ξεπεράσεις εύκολα.

Αν στον ύπνο σου δεις ότι πουλάς μια κανάτα τότε θα συμπαρασταθείς ψυχολογικά σε ένα άτομο που σε έχει ανάγκη.

Αν δεις κανάτα μαζί με ποτήρι συμβολίζει στην προσωπική ζωή έναν άνθρωπο καλό που αγαπάει τους ανθρώπους γυρω του και στα επαγγελματικά μια καλή συνεργασία.

Αν δεις στο όνειρό σου μια κανάτα γεμάτη λεμονάδα τότε είτε θα κερδίσεις λεφτά, είτε θα πάρεις προαγωγή είτε θα ανοίξεις μια δική σου επιχείρηση. Μπορεί να συμβολίζει και ένα ακριβό δώρο που θα σου κάνουν σύντομα.

Αν δεις μεταλλική κανάτα σημαίνει επίσκεψη από ή σε συγγενή ή φίλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου