Ονειροκρίτης Νυφικό - Είδα στον ύπνο μου ...

ονειρο νυφικο


Τι σημαίνει όταν στο όνειρό σου δεις νυφικό?

Για αρχή θα πρέπει να ξεχωρίσετε αν στο όνειρό σας είδατε νυφικό ή άσπρο φουστάνι γιατί οι ερμηνείες των όνείρων είναι αρκετά διαφορετικές.


Αν φοράς στο όνειρό σου άσπρο νυφικό σε γάμο σημαίνει ότι μπαίνεις σε μια διαδικασία αξιολόγησης της σχέσης σου με τον σύντροφό σου ειδικά αν το νυφικό είναι το πιο δυνατό σημείο του ονείρου.

Αν δεις ότι παρευρίσκεσαι σε ένα γάμο και κάποιος άλλος παντρεύεται και φοράει το νυφικό σημαίνει ότι ζηλέυεις το συγκεκριμένο άτομο. Αν δεν γνωρίζεις την νύφη τότε σημαίνει ότι νιώθεις πως δεν αξίζεις τίποτα.

Αν δεις τον εαυτό σου να φοράει νυφικό ενώ βρίσκεσαι σε χώρο στον οποίο δεν φοράνε νυφικό τότε το όνειρο αυτό τονίζει την αυτοπεποίθησή σου και την αίσθηση ότι ξέρεις τι αξίζεις.

Αν ονειρευτείς μάυρο νυφικό συμβολίζει την πίεση και τον φόβο που δεχθείς για να πάρεις μια τελεσίδικη και σημαντική απόφαση.

Αν δείς στο όνειρό σου ότι ψάχνεις για νυφικό σημαίνει ότι προσπαθείς κάπου να ταιριάξεις.

Αν δεις να σου δίνει η μητέρα σου νυφικό σημαίνει ότι θα σε βοηθήσει στην παρούσα σχέση σου.

Αν δεις νυφικό λερωμένο τότε συμβολίζει τσακωμούς.

Το κόκκινο νυφικό που θα δεις στον ύπνο σου σημαίνει ότι πρέπει να ανεχθείς μια άσχημη κατάσταση. Εναλλακτικά σημαίνει ότι θα πάρεις μια απόφαση εξαπατώντας και λέγοντας ψέμματα σε άλλους.

Αν δείτε στο όνειρό σας μάυρο νυφικό τότε κάτι που νόμιζες ότι ήταν καλό θα αποδειχθεί κακό και αρνητικό.


1 σχόλιο: