Καταιγίδα - Ονειροκρίτης

Τι συμβολίζει η καταιγίδα στο όνειρό μας;


Onirokritis kataigida
Ονειροκρίτης Καταιγίδα 



Η καταιγίδα στο όνειρό σας σίγουρα δεν προμηνύει κάτι θετικό. Συμβολίζει τις καταστροφές και τα εμπόδια. Αν καταφέρετε να προστατευτείτε κατά την διάρκεια της καταιγίδας κάπου, και δεν βρέχεστε η καταστροφή θα σας αφήσει αλώβητους .

 Αν μετά την καταιγίδα έρθει ο ήλιος τότε ότι και να γίνει θα το ξεπεράσετε.

Η καταιγίδα στο όνειρο μπορεί ακόμα να σημαίνει άσχημα και καταπιεσμένα συναισθήματα, όπως οργή και θυμός, που βγαίνουν στην επιφάνεια είτε δικά σας είτε κάποιου άλλου.

Αν καθεστε και βρέχεστε μέσα στην καταιγίδα τότε σημαίνει ότι δεν θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στα προβλήματα σας και κάποιος άλλος θα σας βοηθήσει να το κάνετε.

Αν βρέχεστε με τα χέρια ανοιχτά και κοιτάτε τον ουρανό τότε είσαστε προετοιμασμένοι ψυχολογικά για τα προβλήματα που έρχονται.

Αν ακούσετε να έρχεται καταιγίδα αλλά δεν την βλέπετε, τότε θα ακούσετε στο κοντινό μέλλον άσχημα νέα.

Αν δείτε στην καταιγίδα κεραυνούς πατήστε εδώ για το αρθρο Ονειροκριτης Κεραυνος - Αστραπη

Επίσης η καταιγίδα μπορεί να σημαίνει και μια απώλεια. Αυτό το όνειρο μπορεί να αφορά κάθε τομέα στην ζωή σας για αυτό και είναι δύσκολη η ερμηνεία του, πάντως μην περιμένετε κάτι καλό όταν το δείτε.

Η ερμηνεία αυτού του ονείρου είναι καθαρά υποκειμενική και αφορά τον καθένα μας ξεχωριστά και είναι δύσκολο πολύ να καταλάβεις τι σημαίνει το όνειρο μέχρι να σου βγεί.

Για την ερμηνεία του ονείρου ΝΕΡΟ καντε κλικ εδώ

Ερμηνεία Ονείρου...


 Για παράδειγμα, στο δικό μου όνειρο, είδα εμένα και τον σύντροφό μου να είμαστε σε ένα υπόστεγο και να παρακολουθούμε την καταιγίδα με δέος, προσπαθούσα να βγάλω με το κινητό μου φωτογραφία την τρομακτική καταιγίδα γιατί μου θύμιζε σκηνικό τρόμου αλλά η κάμερα του κινητού μου δεν ανταποκρινόταν. Η πρώτη μου σκέψη μετά το όνειρο ήταν οτι θα μαλώσουμε αλλά απο την στιγμή που δεν βρεχόμασταν και μας άρεσε το σκηνικό δεν θα χωρίζαμε. Τελικά την επόμενη μέρα έμαθα ότι χάθηκε ένα από τα αγαπημένα μου σκυλάκια της γειτονιάς, το οποίο το αγαπούσα τόσο πολύ που όποτε περνούσα το χάιδευα και το έβγαζα φωτογραφίες.




Χιόνι - χιόνια .Ονειροκρίτης!

Ονειροκρίτης Χιόνι



Το χιόνι στον ύπνο μας σημαίνει διάφορα πράγματα. Για αρχή σημαίνει παγωμένα συναισθήματα για κάποιο πρόσωπο ή μια συγκεκριμένη κατάσταση. Οπως το χιόνι σκεπάζει τα πάντα, έτσι και τα συναισθήματά μας υποβόσκουν και σε λίγο θα αποκαλυφθούν.

Αν δούμε στο όνειρό μας χιόνι που αντανακλάται από το φως του ηλίου ή τπυ φεγγαριού, τότε αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε ψυχική κάθαρση και ένα βάρος θα φύγει από πάνω μας.

Ακόμα το χιόνι μπορεί να σημαίνει το τέλος μιας κατάστασης και έπειτα στο μέλλον αυτό το τέλος θα φέρει σπουδαίες ευκαιρίες.

Ακόμα αν έχετε χάσει κάτι η κάποιον αγαπημένο και θρηνούσατε, το χιόνι φέρνει το τέλος του.

Μια χιονοθύελλα σημαίνει ότι είμαστε μπερδεμένοι και πριν προχωρήσουμε σε πράξεις τα πρέπει να σκεφτούμε πρώτα διπλά.

Αν δούμε στο όνειρό μας να τρώμε χιόνι αυτό το όνειρο συμβολίζει την αθωότητά. Επίσης δείχνει ότι είσαι υγιής και ξεπερνάς όλες τις δυσκολίες .

Όταν δείτε χιόνι να πέφτει εκτός του χειμώνα, και στο όνειρό σας είναι καλοκαίρι ή άνοιξη τότε προσέξτε γιατί θα αρρωστήσετε βαριά ή θα έχετε εμπόδια σε ένα ταξίδι.

Αν είσαστε κάτω από μια χιονοστιβάδα προσέξτε τους εχθρούς σας.

Αν δείτε στο όνειρό σας τον εαυτό σας να παρακολουθεί την χιονόπτωση θα ανανεωθείτε εσωτερικά.