Τι χρώμα κραγιόν να επιλέξετε ανάλογα με το ζώδιο σας!Ο κριός με κυβερνήτη τον Άρη είναι θυελλώδης και παρορμητικός . Ζει στα όρια και είναι ριψοκίνδυνος. Το κραγιόν που του ταιριάζει είναι το κόκκινο της φωτιάς.Αν είσαι ταυρίνα σημαίνει πως εκτός από μοδάτη είσαι και πιστή. Την προσωπικότητα σου την βγάζεις προς τα έξω με ένα κραγιόν στο χρώμα του σκούρου βατόμουρου ή με ένα απαλό λιλά.Ο δίδυμος μιλάει συνέχεια, είναι επικοινωνιακός και καλά θα κάνει να αγοράζει κραγιόν  long lasting. Η απόχρωση που του ταιριάζει πιο πολύ είναι το ροδακινί.
Ο Καρκίνος είναι απλός και χαμηλών τόνων τα χρώματα κραγιόν που του ταιριάζουν είναι τα φυσικά.Ο Λέων θέλει όλα τα βλέμματα πάνω του για αυτό και ντύνεται υπερπαραγωγή. Τα έντονα φούξια κραγιόν με γκλίτερ του ταιριάζουν γάντι.
Ο παρθένος είναι συντηριτικός αλλά όχι όσο φαντάζεστε. Το must κραγιόν για αυτόν είναι ένα διάφανο μεταλλικό.Ο ζυγός είναι πολύ ρομαντικός και ζει για τον έρωτα και την ομορφιά. Το δικό του κραγιόν είναι το απαλό ροζ!Ο Σκορπιός εκτός από σεξουαλικός, είναι ριψοκίνδυνος... Μέχρι και επικίνδυνος... Με ένα βυσσινί κραγιόν θα αναδείξει την προσωπικότητά του.Ναι είσαι τοξότης και δεν είσαι και πολύ σοβαρός. Πως μπορείς να κάνεις τον άλλον να σε δει σοβαρά? Μα με ένα σοβαρό κραγιόν... Καφέ παρακαλώ!
Εσύ ναι Αιγώκερε είσαι σοβαρός. Εκεί που πρέπει όμως. Αλλά επίσης θες να αναδείξεις και την προσωπικότητά σου. Που την έχεις και την παραέχεις. Για εσένα τα φούξια έντονα κραγιόν είναι ότι πρέπει!Αγαπητέ υδροχόε! Σου αρέσει η ελευθερία. Το ίδιο και στα ρούχα σου , στα μαλλιά και το μακιγιάζ σου. Λες όχι στα στημένα. Ένα κραγιόν nude η σχεδόν διάφανο σου ταιριάζει!

Ερωτικός και ονειροπόλος... Πηγαίνεις σε άλλη εποχή και διάσταση συχνά. Τι πιο ρομαντικό από ένα αναγεννησιακό σκούρο βυσσινί κραγιόν?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου