Ονειροκρίτης, όνειρο - Έκτρωση, άμβλωση

ειδα στον υπνο μου εκτρωση
Ονειροκρίτης Έκτρωση

Αν δεις στον ύπνο σου οτι είσαι έγκυος και κάνεις άμβλωση ( έκτρωση) τότε σημαίνει ότι με κάποιο τρόπο εμποδίζεις την προσωπική σου ανάπτυξη ή ότι φοβάσαι να πάρεις μια νέα κατεύθυνση στην ζωή σου γιατί κάτι τελειώνει.

Ακόμα μπορεί να σημαίνει διάφορα συναισθήματα που νιώθεις αυτό τον καιρό όπως μοναξιά η ενοχή για κάτι.

Αν έχεις κάνει έκτρωση στην πραγματικότητα και δεις το γεγονός στον ύπνο σου, σημαίνει ότι αρχίζουν οι πληγές σου να επουλώνονται και σύντομα θα ξεχάσεις αυτή την άσχημη στιγμή της ζωή σου.

Το όνειρο αυτό επίσης σου τονίζει ότι θα πρέπει να αρχίσεις να ενδιαφέρεσαι περισσότερο για την υγεία σου.

Αν δεις κάποιον δικό σου να κάνει έκτρωση, τότε σημαίνει ότι με το συγκεκριμένο άτομο ή σχέση σας δεν ευδοκιμεί και υπάρχουν προβλήματα μεταξύ σας. Αν όμως δεν τον ξέρεις το πρόσωπο που είδες στον ύπνο σου, τότε σημαίνει την κάθετη στάση σου για το θέμα της άμβλωσης.

Αν δεις τον εαυτό σου ή κάποιον άλλον να κάνει έκτρωση παράνομα τότε δείχνει την απελπισία σου να κρατήσεις την ζωή σου έτσι ακριβώς όπως είναι τώρα.

Αν κάνεις έκτρωση στο όνειρό σου και πεθάνεις τότε σημαίνει ότι αντιμετωπίζεις τα προβλήματά σου λάθος.

Αν βλέπεις ότι κάνεις έκτρωση στην φύση ή σε δάσος τότε θα υπάρξουν θετικές αλλαγές. Την ίδια σημασία έχει αν ήσουν χαρούμενη , αν δεν επιτεύχθηκε η άμβλωση στο τέλος ή αν είχες τον πλήρη έλεγχο της διαδικασίας .

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΑΝ ΕΙΔΑΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ ΜΩΡΟ

πατηστε εδω αν ειδατε στον υπνο σας εγκυμοσυνη

1 σχόλιο:

  1. Εγώ που είδα ότι με πήγαν να μου δείξουν μωράκια από έκτρωση πως είναι τι σημαίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή