Εάν είσαι γεννημένη στην 23-24 μοίρα του Κριού....

* Προσοχή* Όποιος κρίνει θα κριθεί...Ε ναι είμαι γεννημένη ανάμεσα στην 23-24η μοίρα του Κριού. Και ναι ήθελα να το ψάξω λίγο περισσότερο γιατί στις ελληνικές αστρολογικές σελίδες δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες. Και πως να υπάρχουν δηλαδή.. Αφού υπάρχουν τόσες πολλές μοίρες και τόσα πολλά ζώδια. Αν είσαι τυχερή και έχεις γεννηθεί στην συγκεκριμένη στην συγκεκριμένη μοίρα τότε θα μάθεις περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σου... Όχι ότι δεν τα ξέρεις.. Απλά θα τα διαβάσεις και εδώ γραμμένα και θα τρίβεις τα ματάκια σου... 

Αρχίζουμε λοιπόν...
Εάν έχεις γεννηθεί σε αυτή την μοίρα, τότε απαρτίζεσαι ολόκληρη από σεξουαλικότητα. Το σεξ παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο για εσένα και η καθημερινή σου ανάγκη είναι μία... Η σεξουαλική. 
Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να κατηγορηθείς κατά την διάρκεια της ζωής για μοιχεία, για το ότι είσαι πεταχτούλα ή η τρελή του χωριού ή κάτι άλλο πιο βαρύ από τον περίγυρό σου αλλά είπαμε.. όποιος κρίνει θα κριθεί... Και η αλήθεια είναι ότι δεν σε απασχολεί καθόλου... Και για να αναπτερώσω το ηθικό σου , ΚΑΝΕΝΑΣ δεν το απολαμβάνει όπως εσύ. 
Ακόμα είσαι φεμινίστρια μεγάλη και πιστεύεις στα ίσα δικαιώματα μεταξύ άντρα και γυναίκας, καθώς και θες την ανάλογη ελευθερία σε μια σχέση... Θα βγει? Θα βγείς... Δεν σε αφήνει να βγεις? Ε δεν θα πάει πουθενά ούτε αυτός.. Και αν το κάνει και 5-6  φορές τσαντίζεσαι και φεύγεις! Και αν δεν σε αφήνει να βγεις με το δίκιο του, τότε θα πρέπει να σε έχει στα όπα-όπα και να σε ικανοποιεί ανελλιπώς για να μην έχει κανένα λόγο να ζηλεύει. 
Είτε θα παντρευτείτε σχετικά σε μεγάλη ηλικία μέχρι να βρείτε τον άνθρωπο της ζωής σας, είτε θα μείνετε ελεύθερη για να ζείτε την ζωή σας. Η σεξουαλικότητα που σας διακατέχει στο ζώδιο του κριού μπορεί να σας κάνει πολύ χυδαία , αλλά είπαμε, όσο και να σας κρίνουν επειδή δεν καταλαβαίνουν εσείς θα μένετε στους άντρες πρώτη και αξέχαστη.
 Ακόμα δεν θα κοπιάσετε σχεδόν ποτέ με τα οικονομικά σας, η φύση θα είναι πάντα εκεί τριγύρω σας και θα σας τα δίνει απλόχερα. Είσαστε ευχάριστες και ξέγνοιαστες. 
Οι άντρες που έχουν γεννηθεί σε αυτή τη μοίρα θα έχουν προβλήματα με τις γυναίκες της ζωής τους. 
Έχετε πολύ έντονα ζυγωματικά και στερνοκλειδομαστοειδη (τι?) μυ. 
Αυτή η μοίρα απεικονίζεται από μια μισόγυμνη γυναίκα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου