Χιόνι - χιόνια .Ονειροκρίτης!

Ονειροκρίτης Χιόνι



Το χιόνι στον ύπνο μας σημαίνει διάφορα πράγματα. Για αρχή σημαίνει παγωμένα συναισθήματα για κάποιο πρόσωπο ή μια συγκεκριμένη κατάσταση. Οπως το χιόνι σκεπάζει τα πάντα, έτσι και τα συναισθήματά μας υποβόσκουν και σε λίγο θα αποκαλυφθούν.

Αν δούμε στο όνειρό μας χιόνι που αντανακλάται από το φως του ηλίου ή τπυ φεγγαριού, τότε αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε ψυχική κάθαρση και ένα βάρος θα φύγει από πάνω μας.

Ακόμα το χιόνι μπορεί να σημαίνει το τέλος μιας κατάστασης και έπειτα στο μέλλον αυτό το τέλος θα φέρει σπουδαίες ευκαιρίες.

Ακόμα αν έχετε χάσει κάτι η κάποιον αγαπημένο και θρηνούσατε, το χιόνι φέρνει το τέλος του.

Μια χιονοθύελλα σημαίνει ότι είμαστε μπερδεμένοι και πριν προχωρήσουμε σε πράξεις τα πρέπει να σκεφτούμε πρώτα διπλά.

Αν δούμε στο όνειρό μας να τρώμε χιόνι αυτό το όνειρο συμβολίζει την αθωότητά. Επίσης δείχνει ότι είσαι υγιής και ξεπερνάς όλες τις δυσκολίες .

Όταν δείτε χιόνι να πέφτει εκτός του χειμώνα, και στο όνειρό σας είναι καλοκαίρι ή άνοιξη τότε προσέξτε γιατί θα αρρωστήσετε βαριά ή θα έχετε εμπόδια σε ένα ταξίδι.

Αν είσαστε κάτω από μια χιονοστιβάδα προσέξτε τους εχθρούς σας.

Αν δείτε στο όνειρό σας τον εαυτό σας να παρακολουθεί την χιονόπτωση θα ανανεωθείτε εσωτερικά.


4 σχόλια:

  1. Γειά σας!! είδα λοιπόν ότι βρισκόμουν σε λεωφορείο και πηγαίναμε εκδρομή ήταν και άλλοι μέσα δεν ξέρω που πηγαίναμε έξω ήταν όλα χιονισμένα σε κάποια σημεία που δεν υπήρχε χιόνι είχε πράσινη βλάστηση και ήταν πολύ όμορφα εγώ στο λεωφορείο περπατούσα και πήγαινα να καθίσω στην πρώτη θέση.αφου έκατσα είδα ένα συνάδελφό μου ο οποίος μιλούσε στον οδηγό και όταν με είδε έκατσε δίπλα μου.μετα από λίγο εγώ σηκώθηκα γιατί ένιωθα την μύτη μου πολύ βουλωμενη(δεν ένιωθα κρύο) και πήγαινα πάλι πίσω για να την φυσήξω διότι με ενοχλούσε τότε εκείνος έβαλε το τσαντάκι του εκεί που καθόμουν για να μην την πιάσουν.να τονίσω ότι με τον εν λόγω συνάδελφο είμαστε πολύ καλοί φίλοι στην δουλειά και για να προλάβω την ερώτηση είμαστε μόνο φίλοι και μάλιστα και οι δύο παντρεμένοι με παιδιά.δεν είδα άλλους από την δουλειά στο λεωφορείο επίσης να αναφέρω ότι γενικά καθόμαστε μαζί στην δουλειά στα διαλείμματα.σε όλο το όνειρο το χιόνι ήταν που μου έκανε εντύπωση με την βλάστηση που είχε σε κάποια σημεία . τελικά φυσηξα την μύτη μου όπου δεν έβγαινε τπτ(άσχετο) ευχαριστώ για τον χρόνο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεωργια. Λοιπον. Από τη στιγμή που εντύπωση σου έκανε η βλάστηση και το χιόνι στο όνειρό σου τότε το υποσυνείδητό σου λέει ότι σε αυτό θα πρέπει να δώσεις περισσότερη βάση. Όταν το γρασίδι είναι καλυμμένο με χιόνι τότε σημαίνει ότι οι επόμενοι 12 μήνες θα είναι επικερδείς. Αφού είδες στο όνειρό σου το συνάδελφό σου τότε το όνειρό σου σχετίζεται καθαρά με το επάγγελμά σου. Είτε θα πάρεις αύξηση είτε η εταιρεία ή το μαγαζί δεν ξέρω που δουλεύεις θα τα πάει καλά την επόμενη χρονιά είτε θα βρεις καινούργια δουλειά με περισσότερα χρήματα Είτε στο αντικείμενό σου θα αποκτήσεις γνώσεις. Αυτό μπορεί να σημαίνει σεμινάρια ή κάτι παρόμοιο. Τώρα η βουλωμένη μύτη. Δείχνει ότι κάπου φοβάσαι και κάνεις πίσω. Δεν ξέρω τι σε απασχολεί ακριβώς αλλά δεν παίρνεις αποφάσεις για ένα δίλημμα που έχεις και πρέπει να λυθεί . Αφου δεν είχες ενόχληση το θέμα Δεν είναι κάτι σοβαρό και μπορείς Απλά να τα αγνοήσεις. Εκδρομή δείχνει χαρούμενες στιγμές που θα περάσεις στο άμεσο μέλλον. Δεν εστιάζω καθόλου στο συνάδελφός σου από τη στιγμή που μου είπες ότι είναι απλά φίλος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας η ερμηνεία σας είναι πάντα εύστοχη και κατατοπιστική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγω ειμουν στν μεση κ εβλεπα ενα τοπιο χιονισμενο κ ενιωθα γαληνη τι σημαινει;και χαιρομουν που εβλεπα χιονι

    ΑπάντησηΔιαγραφή