Καταιγίδα - Ονειροκρίτης

Η καταιγίδα στο όνειρό σας σίγουρα δεν προμηνύει κάτι θετικό. Συμβολίζει τις καταστροφές και τα εμπόδια. Αν καταφέρετε να προστατευτείτε κατά την διάρκεια της καταιγίδας κάπου και δεν βρέχεστε η καταστροφή θα σας αφήσει αλώβητους . Αν μετά την καταιγίδα έρθει ο ήλιος τότε ότι και να γίνει θα το ξεπεράσετε.
Η καταιγίδα στο όνειρο μπορεί ακόμα να σημαίνει άσχημα και καταπιεσμένα συναισθήματα, όπως οργή και θυμός, που βγαίνουν στην επιφάνεια είτε δικά σας είτε κάποιου άλλου.
Αν καθεστε και βρέχεστε μέσα στην καταιγίδα τότε σημαίνει ότι δεν θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στα προβλήματα σας και κάποιος άλλος θα σας βοηθήσει να το κάνετε.Αν βρέχεστε με τα χέρια ανοιχτά και κοιτάτε τον ουρανό τότε είσαστε προετοιμασμένοι ψυχολογικά για τα προβλήματα που έρχονται.
Αν ακούσετε να έρχεται καταιγίδα αλλά δεν την βλέπετε, τότε θα ακούσετε στο κοντινό μέλλον άσχημα νέα.
Επίσης η καταιγίδα μπορεί να σημαίνει και μια απώλεια. Αυτό το όνειρο μπορεί να αφορά κάθε τομέα στην ζωή σας για αυτό και είναι δύσκολη η ερμηνεία του, πάντως μην περιμένετε κάτι καλό όταν το δείτε.

Η ερμηνεία αυτού του ονείρου είναι καθαρά υποκειμενική και αφορά τον καθένα μας ξεχωριστά και είναι δύσκολο πολύ να καταλάβεις τι σημαίνει το όνειρο μέχρι να σου βγεί. Για παράδειγμα, στο δικό μου όνειρο, είδα εμένα και τον σύντροφό μου να είμαστε σε ένα υπόστεγο και να παρακολουθούμε την καταιγίδα με δέος, προσπαθούσα να βγάλω με το κινητό μου φωτογραφία την τρομακτική καταιγίδα γιατί μου θύμιζε σκηνικό τρόμου αλλά η κάμερα του κινητού μου δεν ανταποκρινόταν. Η πρώτη μου σκέψη μετά το όνειρο ήταν οτι θα μαλώσουμε αλλά απο την στιγμή που δεν βρεχόμασταν και μας άρεσε το σκηνικό δεν θα χωρίζαμε. Τελικά την επόμενη μέρα έμαθα ότι χάθηκε ένα από τα αγαπημένα μου σκυλάκια της γειτονιάς, το οποίο το αγαπούσα τόσο πολύ που όποτε περνούσα το χάιδευα και το έβγαζα φωτογραφίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου