TRUE BLOOD .... ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ!

                                                           

Το ομολογώ... Έχω φάει κόλλημα με διάφορες σειρές... Και ελληνικές και ξένες . Αυτό το διάστημα βλέπω το true blood... Aκόμα και αυτή την στιγμή που γράφω το true blood έχω στο pause.

Σε ένα μικρό χωριό της Αμερικής το Μπον Τεμπ εξελίσσεται η όλη ιστορία. Πρωταγωνίστρια μία σερβοτόρα στην τοπική και μοναδική παμπ. Η Σούκι Στακχάουζ (Anna Paquin). το ομολογώ λίγο αντιπαθητική στην αρχή, με δόντια λαγού, χαζή και ξανθιά αλλά μετά από μερικα επεισόδια σε κερδίζει. Το συν ότι διαβάζει σκέψεις.

Το όλο κονσεπτ είναι το εξής. Βαμπίρ που περπατάνε χιλιάδες χρόνια στην γη βαρεθηκαν να κρύβονται και ειπαν να κοινωνικοποιηθούν, Βγήκαν στην τηλεόραση , άρχισαν να δείχνουν τους κυνόδοντες τους κτλ κτλ...Βίαιο, άγριο αλλά απόλυτα ΜΗ ΒΑΡΕΤΟ... Ξεκινάει με βαμπίρ και δεν σε κάνει ποτέ να βαρεθείς. Όσο μετράς σεζόν εμφανιζονται από νεράιδες , μέχρι λυκανθρωπους, ανθρωπους που μεταμορφώνονται σε ζώα, σε πάνθηρες, σε άλλους ανθρώπους , μάγισσες και όυτε καθεξης και απλά δεν το βαριέσαι ποτε.

7 σεζόν , περυσι η τελευταια και εκατομμύρια κόσμος να αναρωτιέται γιατί έπρεπε να τελειώσει αυτή η φανταστικη σειρά, μαζί τους και εγω....

Για περισσότερες πληρόφορίες και ψάξιμο κοιτάξτε στα παρακάτω λινκ

http://www.hbo.com/true-blood
http://www.imdb.com/title/tt0844441/
http://el.wikipedia.org/wiki/True_Blood

Για κατέβασμα μπείτε σε ένα torrent
Εγώ κατεβάζω από ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου