ΤΑΡΩ - Ο ΤΡΕΛΟΣ. Περιγραφή, ερμηνεία, συνδυασμοί.







Περιγραφή: Ένας άντρας με πολύχρωμα ρούχα, κουβαλώντας  τα μοναδικά υπάρχοντά του σε ένα μικρό πακέτο, ένας σκύλος και ένας γκρεμός. Ο άντρας κοιτάει τον ουρανό και ψάχνει για κάτι.Πηγαίνει βορειο-δυτικά προς την κατευθυνση του αγνώστου.Ο ήλιος που ανατέλει μας δείχνει ότι είναι η αρχή του ταξιδιού του και το ταξίδι αυτός έχει απεριόριστες δυνατότητες καθώς ο αριθμός που αντιπροσωπεύει τον τρελό στην μεγάλη ακάρνα είναι ο αριθμός 0. Στην πραγματικότητα δεν έχει καμία συγκεκριμένη θέση στην  ταρώ. Άλλοι τον τοποθετούν στην  αρχή και άλλοι στο τέλος.  Ο σκύλος γαβγίζει και προσπαθεί να τον προειδοποιήσει να μην πέσει ο άνδρας από τον γκρεμό. Θα ακούσει ο τρελός τον σκύλο?

Ερμηνεία Ο τρελός είναι η κάρτα του ξεκινήματος , των πιθανοτήτων, των νέων εμπειριών και της αθωότητας. Στα χαρτιά μας μπορεί να σημαίνει κυριολεκτικά ένα νέο ξεκίνημα σε ένα νέο σπίτι ή μια καινούρια δουλειά, μία καινούρια σχέση ή ένα καινούριο χόμπυ. Είναι και  κάτι παραπάνω από ένα καινούριο ξεκίνημα ο τρελός. Υπάρχει ένα κύμα ενέργειας και ανανέωσης σε αυτό το καινούριο ξεκίνημα. Ο τρελός σε σπρώχνει ξανά στο μηδέν στον τομέα που σε ανησυχεί. Ίσως να χρειαστεί να ξεκινήσετε ξανά από την αρχή αλλά θα το κάνετε με ελαφριά καρδιά, νιώθωντας καινούριοι και ανανεωμένοι. Ίσως δεν είστε κατατοπισμένοι για το τι ακριβώς θέλετε να κάνετε αλλά δεν σας νοιάζει. Το μόνο που σας νοιάζει είναι να βγείτε έξω και να ανακαλύψετε τον κόσμο. Ωστόσο το να ξαναγίνεται παιδιά μπορεί να σας κάνει ανόητους. Η δουλειά και η σχέση μπορεί να μην σας καλύπτουν πλήρως. Όταν βγαίνει ο τρελός στα χαρτιά σας υπάρχουν όλες οι πιθανότητες ακόμα και να πέσετε και από τον γκρεμό. Ο τρελός σημαίνει την διάθεση που έχουμε για να αποκτήσουμε όλους μας τους στόχους.
Αν είστε σε δίλημμα τότε ο τρελός σας ενθαρύνει να πιστέψετε στον εαυτό σας και να ακολουθήσετε την καρδιά σας ασχέτως με το πόσο "τρελές" φαίνονται οι αποφάσεις σας. Αυτή είναι η ώρα να έχετε πίστη και να πιστέψετε ότι οι δυνάμεις του σύμπαντος θα σας κατευθύνουν.

Ο τρελός σε θέσεις για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.


Ο τρελός στην θέση του παρελθόντος μπορεί να σημαίνει ότι χάσατε τον καιρό σας με τις σπουδές σας. Μπορεί επίσης να σημαίνει και έναν έρωτα που έχει περάσει με κάποιον που ασχολούταν με τον καλλιτεχνικό τομέα ή που ζούσε με τον δικό του μοναδικό τρόπο χωρίς να ακολουθεί το κύμα και την πεπατημένη.

Ο τρελός στην θέση του παρόντος δείχνει ότι είστε έτοιμοι να εγκαταλείψετε τους περιορισμούς και να ψάξετε μέσα σας την ελευθερία. Ο Τρελός είναι η πιο δυνατή κάρτα σε όλη την τράπουλα ταρώ όταν βρίσκεται σε αυτή την θέση. Η ελευθερή σας βούληση μπορεί να κουνήσει μέχρι και βουνά. Αδράξτε την  μέρα.

Ο τρελός στην θέση του μέλλοντος το πιο πιθανό είναι να απολάυσετε μια καινούρια ζωή. Ακόμα μπορεί να έρθει και ένα ερωτικό ενδιαφέρον  το οποίο δεν πληρεί τις προυποθέσεις  για σας.

Ο Τρελός ανάποδα:
Ο τρελός ανάποδα σημαίνει ότι ενεργείτε πολύ παρορμητικά και σας νοιάζει μόνο το σήμερα και αδιαφορείτε για το άυριο τόσο πολύ που οι άλλοι γύρω σας δυσανασχετούν. Δεν καταλαβαίνετε τις  επιπτώσεις που θα έχουν οι πράξεις σας. Να είστε προετοιμασμένοι για όλα και αν κάτι σας φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό τότε σκεφτείτε το προσεκτικά και μάλλον θα  είναι.
Στα επαγγελματικά ο τρελός ανάποδα σημαίνει ότι δεν σας αρέσει να είστε σε μια δουλειά που δεν έχετε ξανακάνει ή δεν ξέρετε τι σας γίνεται. Θέλετε να προετοιμαστείτε ώστε κανένας να μην σας πει αρχάριο. Ακόμα και αν στην δουλειά σας είστε για κάποιο διάστημα θέλετε να σας σεβαστούν για την πείρα σας και να μην αρχίσετε ξανά από το μηδέν. Δεν είναι η ώρα να πάρετε ρίσκα και να κάνετε αλλαγές.
Στα αισθηματικά σημαίνει ότι αυτή η σχέση είναι αβέβαιη και δεν είναι σταθερή. Πρέπει να ξέρετε που οδεύει αυτή η σχέση και αν είστε ασφαλής μαζί με τον συντροφό σας. Μπορεί και οι δύο να παίρνετε ρίσκα χωρίς να σας νοιάζουν και ιδιαίτερα οι επιπτώσεις που θα έχουν αυτά στην σχέση σας.  Αυτή η κάρτα μπορεί να φέρει στην σχέση περιπέτεια και σασπενς αλλά καταβάθος θα υπάρχουν αισθήματα ανασφάλειας και αβεβαιότητας.

Συνδιασμοί που απαιτούν την προσοχή σας.
Όταν ο τρελός είναι κοντά στον διάβολο τότε σημαίνει ότι ψάχνεις την ευχαρίστη με τρόπους οι οποίοι θα είναι καταστροφικοί. Αυτός ο συνδιασμός εμφανίζεται συχνά σε χρήστες ναρκωτικών ουσιών, ή σε γυναίκες/άντρες που αφήνουν τις σταθερές τους σχέσεις για να πάνε με κάποιον κατώτερο από το ταίρι τους.

Όταν ο τρελός είναι μαζί με τον μάγο τότε αυτός είναι ένας πάρα πολύ καλός συνδιασμός. Σε αυτή την περίπτωση το να διαγράψετε την παλιά ζωής σας και να την φτιάξετε ξανά από την αρχή θα έχει μεγάλη επιτυχία. Εάν πέσει όμως στην αντίληψή σας ότι ο μάγος παριστάνει κάποιο άλλο πρόσωπο να είστε προσεκτικοί. Αρχίζετε να πιστεύετε στα ψέμματα αυτού του ανθρώπου ο οποίος μπορεί να σας φάει χρήματα και να χάσετε και την αξιοπιστία της οικογένειά σας  και των φίλων σας.

Ο τρελός συνδιάζεται καλά με τον Ήλιο, το Αστέρι και την Σελήνη καθώς αυτές οι κάρτες εμπνέουν  το εγώ σας και  την αυτοπεποίθηση σας. Όλες αυτές οι κάρτες μαζί με τον τρελό φέρνουν πάντα θετικά αποτελεσματα.

Όταν ο τρελός στο άνοιγμα είναι με πολλές κάρτες των δηναρίων μαζί ένα καινούριο ρίσκο ίσως σας κάνει πραγματικά πλούσιους. Επίσης μπορεί να περιμένετε κριτική από άλλους. Ακόμα μπορεί να σημαίνει ότι ο ενδιαφερόμενος παρατάει τα πάντα στην ζωή του για μια καινούρια αγάπη.

Ο τρελός μαζί με τον μάγο και το άρμα: πολλές και μπερδεμένες σκεψεις. δεν υπάρχει σταθερότητα για να παράγεις.

Ο τρελός μαζί με την δύναμη και την εγκράτεια: Ο καλύτερος συνδιασμός για το μυαλό και το πνεύμα. Πολλές και ενδιαφέρουσες ιδέες.

Ο τρελός μαζί με τον διάβολο και τον κόσμο. Από τους χειρότερους συνδιασμούς. Άλλο σκεφτεστε και άλλο κάνετε. Προβλήματα. Ατυχήματα. Θλίψη. Κίνδυνος τρέλας. Μπορεί η δύναμη αυτού του συνδιασμού να εξασθενήσει αν υπάρχουν πολύ καλά χαρτιά στο ρίξιμο.

Ο τρελός και η  Ιέρεια. Μπορεί να φέρει υψηλές εσωτερικές εμπειρίες ή το απόλυτο μπερδεμα.

Ο τρελός και η Αυτοκράτειρα. Παιδί και μητέρα. Μπορεί να σημαίνει την αγνή φιλία. Το σεξ και η δουλειά είναι καταστροφικά μαζί.

Ο τρελός και ο Αυτοκράτορας. Παιδί και πατέρας. Αίσθηση ασφάλειας.

Ο τρελος και ο Ιεροφάντης. Παιδί και δάσκαλος. Το παιδί πιο δυνατό από τον δάσκαλο, ο δάσκαλος πιο σταθερός. Μπορεί να φέρει στους μεγάλους φώτιση και στους μικρούς στεναχώρια.

Ο τρελός και οι εραστές. Παιχνιδιάρικες σχέσεις. Μπερδέματα στον γάμο. Χαζές Ιδέες.

Ο τρελός και το άρμα. Μία παιδική χαρά. Μια αλλαγή όχι σοβαρή. Βαρεμάρα. Αν ο Τρελός βγεί πρίν το άρμα τότε έρχονται κάποια νέα.

Ο τρελός και η Δύναμη. Τύχη, καλή υγεία. Αίσθηση χιούμορ σε δυναμικό άνθρωπο. Σταματήστε την κλάψα.

Ο τρελός και ο Ερημίτης. Άνετα γειρατιά. Φιλόσοφος. Προτίμηση για απομόνωση. Αν ο τρελός είναι πριν τον Ερημίτη ένα μυστικό είναι καλά κρυμμένο. Εάν ο Τρελός ακολουθεί τότε το μυστικό θα αποκαλυφθεί.

Ο τρελός και ο Τροχός της Τύχης. Η δύναμη μιας μπόρας. Ικανότητα να ξεπερνάτε τα εμπόδια. Υπομονή. Σεξουαλικές εμπειρίες one-night-stand. Aβέβαιη τύχη.

Ο Τρελός και η Δικαιοσύνη. Καλή ισσορροπία. Εξελίξεις που μπορούν να αλλάξουν.

Ο Τρελός και ο Κρεμασμένος. Δύναμη για να ξεπεραστεί η δυσκολία. Μεγάλη γνώση. Μην δίνετε μεγάλες υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τις τηρήσετε.

Ο Τρελός και ο Θάνατος. Στιγμιάιο Κάρμα.

Ο Τρελός και η Εγκράτεια. Ήσυχος εξωτερικά αλλά εσωτερικά πολύ ελέυθερος. Δεν ενοχλέισαι από νέα. Ειλικρινής, έτοιμος για όλα. Μελαγχολικός. Χρειάζεσαι ένα ταίρι για να είσαι ευτυχισμένος.

Ο Τρελός και ο Πύργος. Τρέλα και βία. Πόνοι που μεγαλώνουν.

Ο Τρελός και το Αστέρι. Άκακος και καλός . Ένα μεγάλο παιδί.

Ο Τρελός και η Σελήνη. Κακή κρίση. Κακή φήμη. Υποχόδριος. Προβλήματα που μεγαλώνουν.

Ο Τρελός και ο Ήλιος. Εύκολη ζωή. Καλός καιρός. Έλειψη δύναμης για να πετύχετε . Εάν ο τρελός βγεί πριν τον ήλιο μεγάλη χαρά από εκεί που δεν το περιμένατε.

Ο Τρελός και η  Κρίση. Πάθος. Ισχυρή προσωπικότητα. Παρορμητικότητα.

Ο Τρελός και ο Κόσμος. Κατάθλιψη. Αυτοκτονία. Μπέρδεμα. Προμηνύει κάτι εκτός ελέγχου ή πολύ δύσκολο να το καταλάβεις.

Με τα Ραβδιά: Τα σχέδια είναι πολύ μεγάλα. Μεγάλη επυθιμία να περάσετε τα όρια. Χρειάζεστε χρόνο. Θέλετε τους γύρω σας να είναι ευτυχισμένοι.

Με τα κύπελλα: Την συμπεριφορά σας την επηρρεάζουν τα συναισθήματά σας. Η προσωπικότητα σας είναι καταθλιπτική. Θέλετε την περισσότερη ώρα ανθρώπους γύρω σας.

Με τα σπαθιά. Πολύ παραγωγικός και καλλιτεχνικός. Ονειροπολήασεις.

Με τα Δηνάρια. Δουλευταράς, ποτέ πλούσιος, ποτέ το αφεντικό. Κίνδυνος για ατυχήματα. Κοντά σε άλλους ανθρώπους.

Για περισσότερα άρθρα ταρώ κάντε Κλικ Εδω


Αναζητάτε απαντήσεις στο μέλλον; Οι προβλέψεις ταρώ είναι οδηγός σας προς το μυστήριο της ζωής! Ανακαλύψτε το τι επιφυλάσσει το μέλλον μέσα από τις κάρτες του ταρώ. Είτε αναζητάτε συμβουλές για την αγάπη, την καριέρα ή την προσωπική σας ανάπτυξη, οι προβλέψεις ταρώ μπορούν να φωτίσουν το δρόμο σας.

Με τη βοήθεια ενός έμπειρου αναγνώστη ταρώ, θα εξερευνήσετε τα βάθη της ψυχής σας και θα ανακαλύψετε προοπτικές που μπορεί να μην είχατε σκεφτεί ποτέ. Κάθε κάρτα έχει ένα μήνυμα να σας μεταδώσει, μια συμβουλή ή μια προειδοποίηση που μπορεί να σας βοηθήσει να προχωρήσετε στη ζωή σας με σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

Είτε πρόκειται για ερωτικά ζητήματα, επαγγελματικές ευκαιρίες ή πνευματική ανάπτυξη, οι προβλέψεις ταρώ μπορούν να σας δώσουν τις απαντήσεις που ψάχνετε. Επικοινωνήστε με έναν από τους ειδικούς μας σήμερα και ανακαλύψτε το τι σας περιμένει στο μέλλον!

Τιμή συνεδρίας από 10 ευρώ !!!!!

Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μήνυμα στην σελίδα μας εδώ ή στο facebook εδώ 



GOJI BERRY - Η ΥΠΕΡΤΡΟΦΗ!!!!!



Είναι κόκκινα μικρά αποξηραμένα φρούτα και η γεύση τους μοιάζει με αυτή της σταφίδας. Ας δούμε όμως τι κάνει αυτό το μαγικό φρούτο.
------>Είναι η τροφή με το μεγαλύτερο δείκτη ζωτικής ενέργειας 355.000 μονάδες BOVIS ενώ η δεύτερη κατά σειρά τροφή έχει 54.000.
Περιέχει 500 φορές περισσότερη βιταμίνη C από ότι τα πορτοκάλια άνα ουγκιά και 2000% αντιοξειδωτικά.
Πολύτιμα στοιχεία για τον οργανισμό :

Περιέχει 11 βασικά και 22 διαιτητικά μέταλλα
18 αμινοξέα
20% φυτικές ίνες
6 βασικές βιταμίνες
8 πολυσακχαρίτες και 6 μονοσακχαρίτες
5 ακόρεστα λιπαρά οξέα συμπεριλαμβανόμενων των απαραίτητων οξέων λινελαικό οξύ και α-λινολενικό οξύ.
β-σιτοστερόλη και άλλες φυτοστερόλες
5 καροτενοειδή , όπως βήτα-καροτίνη και ζεαξανθίνη, λουτείνη, λυκοπένιο, κρυπτοξανθίνη.
πολλές χρωστικές φαινόλες που έχουν αντιοξειδωτικές δράσεις

Ανα 100 γρ. περιέχoυν :
Ασβέστιο 112mg ανά 100γρ παρέχοντας το 10% της απαραίτητης ημερησίας διατροφικής πρόσληψης.
Κάλιο 1.132 mg ανά 100 γρ δίνοντας το 24% της απαραίτητης ημερησίας διατροφικής πρόσληψης.
Σίδηρο 9mg ανά 100 γρ. δίνοντας το 100% της απαραίτητης ημερησίας διατροφικής πρόσληψης.
Ψευδάργυρο 2mg ανά 100 γρ. δίνοντας το 18% της απαραίτητης ημερησίας διατροφικής πρόσληψης.
Σελήνιο 50 μικρογραμμάρια ανά 100 γρ. δίνοντας το 91% της απαραίτητης ημερησίας διατροφικής πρόσληψης.
Ριβοφλαβίνη (ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β2) 1,3 mg ανά 100 γρ. δίνοντας το 100% της απαραίτητης ημερησίας διατροφικής πρόσληψης.
Βιταμίνη σε 500 φορές περισσότερη από ότι μία ουγκια πορτοκάλια δίνοντας 148mg ανά 100 γρ. δίνοντας το 163% της απαραίτητης ημερησίας διατροφικής πρόσληψης.
Β-καροτένιο: 7 mg ανά 100 γραμμάρια

Φαρμακευτικές ιδιότητες:

1. Δρα έναντι των καρδιαγγειακών και φλεγμονώδων νοσημάτων.
2. Βοηθάει στην όραση , στην ωχρά κηλίδα και στο γλαύκωμα.
3.Έχει δράση αντικαρκινική, νευροπροστατευτική και ανοσοτροποποιητική.
4.Έχει ανασταλτική δράση έναντι των παθογόνων βακτηρίων και μυκητών.
5.Βοηθάει στην αποτοξίνωση, στην δυσκοιλιότητα και στην ατονία.

Χειρομαντεία - Το όρος της Αφροδίτης



Το όρος της Αφροδίτης βρίσκεται κάτω από τον αντίχειρα και φτάνει μέχρι την γραμμή της ζωής. Συμβολίζει το θυληκό στοιχείο και το πάθος.

 Εάν η γραμμή της ζωής διατρέχει το όρος της Αφροδίτης τότε αυτό το άτομο είναι απόλυτα εξαρτημένο από τον έρωτα και την αγάπη.

Η παρουσία του όρους στο χέρι συμβολίζει την ομορφιά, την χάρη , την έφεση του ατόμου στην μουσική και τον χορό, την επιθυμία να ευχαριστεί τους άλλους, την τρυφερότητα και με πολλές οριζόντιες γραμμές,πολλές αρετές που τραβάνε το αντίθετο φύλλο. Επίσης οι πολλές οριζόντιες γραμμές σημαίνει ότι το άτομο δεν θα μπορέσει να ζήσει με μία μοναδική αγάπη στην ζωή του και έτσι είχε ή θα έχει πολλους ερωτικούς συντρόφους. Εάν οι γραμμές μπλέκονται μεταξύ τους τότε το άτομο αυτό θα έχει παράλληλες σχέσεις.

Το επίπεδο όρος της αφροδίτης χωρίς οριζόντιες γραμμές, μας δείχνει τον εγωισμό,  την ψυχρότητητα και γενικά έναν ανέραστο άνθρωπο.

Το υπερβολικά μεγάλο όρος της αφροδίτης δείχνει επιπολαιότητα, ανάγκη για εξουσία, ματαοδοξία, έλλειψη πίστης.

Εάν το όρος της Αφροδίτης δεν είναι λείο και σε μερικά σημεία είναι πιο ψηλό και σε άλλα πιο βαθύ δείχνει έντονη σεξουαλικότητα.

Νησίδες σε αυτό το όρος σημαίνουν ασθένειες.

Μία γραμμή κάθετη σε αυτό το όρος σημαίνει άτομο που δεν του αρέσει να ξεκουράζεται, ενώ πολλές κάθετες  σημαίνει μεγάλη νευρικότητα.

To όρος θεωρείται πολύ θετικό όταν κάποιος έχει γεννηθεί από τις 20 Απριλίου μέχρι τις 20 Μαίου και σε μικρότερο βαθμό μέχρι τις 27 Μαίου. Αυτοί οι άνθρωποι είναι φιλόξενοι και γενναιόδωροι και γίνονται πολύ καλοί φίλοι. Έχουν δυνατές ορμές και για αυτό παντρεύονται συνήθως μικροί και καταλαβαίνουν μετά ότι έκανα λάθος. Σε θέματα υγείας έχουν προβλήματα με την μύτη τους και τον λαιμό τους και πόνους σε αυτιά και κεφάλι.

Το όρος θεωρείται αρνητικό σε αυτούς που έχουν γεννηθεί από τις 21 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 20 Οκτωβρίου και σε λιγότερο βαθμό για αυτούς που έχουν γεννηθεί μέχρι τις 27 Οκτωβρίου. Η αγάπη τους είναι περισσότερο πνευματική παρά αισθησιακή και είναι συνήθως δυστυχισμένοι στα ερωτικά τους. Ωστόσο τα πάνε πολύ καλά σε όλα τα διανοητικά θέματα και είναι πολύ λογικοί. Τα άτομα γεννημένα αυτή την περίοδο ίσως υποφέρουν από έλλειψη ενέργειας, μελαγχολία, κατάθλιψη, νιώθουν μόνοι κτλ.


Για όλα τα άρθρα χειρομαντείας ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ