Ταρώ - Ο ιππότης κούπα


Ο ιππότης κούπα εμφανίζεται σαν ένας νεαρός ιππότης πάνω σε ένα άσπρο άλογο, κρατώντας στα χέρια του ένα χρυσό κύπελλο . Φαίνεται σαν να είναι ένα είδος αγγελιαφόρου και ετοιμάζεται να παραδώσει ένα μήνυμα. Κινείται αργά και σταθερά αποπνέοντας ηρεμία και ειρήνη. Το άλογο δείχνει την δύναμη και την ενέργεια και το λευκό του χρώμα το φώς και την αγνότητα. 

Ερμηνεία.

Ο ιππότης κούπα συνήθως φέρνει μαζί του και τα καλά νέα που θέλουμε να ακούσουμε. Σημαίνει έναν νεαρό άντρα (σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να είναι και γυναίκα) που ανήκει στα ζώδια του νερού και είναι ρομαντικός και στοργικός. Έχει πολύ δυνατό ένστικτο και συναισθήματα και είναι ελκυστικός για τους άλλους. Είναι κάποιος άνθρωπος που θα ακούσει περισσότερο την καρδιά του παρά την λογική του. Εκτός από έναν άλλον άνθρωπο αυτή η κάρτα μπορεί να σημαίνει και την μία πλευρά του χαρακτήρα μας. Όταν βρίσκεται μπροστά σε μιά απόφαση πάντα ακούει την καρδιά του παρά την ΄λογική και παίρνει τις αποφάσεις του χωρίς δεύτερη σκέψη.

Στον ερωτικό τομέα σημαίνει ότι με τον σύντροφό σας υπάρχει πάρα πολύ καλή επικοινωνία μεταξύ σας και βρίσκεστε παρέα σε ένα πολύ ρομαντικό ταξίδι. Ακόμα μπορεί να σημαίνει και μία πρόσκληση για να επισημοποιήσετε την σχέση σας.¨Εάν δεν έχετε σύντροφό το πιο πιθανό είναι κάποιος με αυτά τα χαρακτηριστικά να σας ζητήσει να βγείτε έξω ή να δημιουργήσετε καινούρια σχέση και αν πείτε το ναι θα περάσετε πάρα πολύ όμορφα μαζί του. Η κάρτα αυτή σε γενικές γραμμές στον ερωτικό τομέα δείχνει ότι όλα θα πάνε έτσι όπως θέλετε. Ακόμα σημαίνει πως ένας πρώην από το παρελθόν ετοιμάζεται να ξαναμπεί στην ζωή σου είτε σαν εραστής είτε σαν φίλος.

Όσο για τα οικονομικά θέματα και τα θέματα υγείας σημαίνει ότι θα πάρετε καλά νέα και τα οικονομικά σας θα ανέβουν και ότι θα γίνετε πιο υγιείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου