ΤΑΡΩ - Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ σε ερωτικό ρίξιμο

Η αρχιέρεια σε ερωτικό ρίξιμο συμβολίζει τα κρυμμένα μυστικά, το ανεκμετάλλευτο δυναμικό και τις πνευματικές και ψυχικές ικανότητες.

 Εκπροσωπεί το καθετί που προέρχεται από το ασυνείδητο μας. Η αρχιέρεια μπορεί επίσης να εκπροσωπεί και την δημιουργική και πνευματική ενέργεια και όταν αυτή εφαρμόζεται σε θέματα αγάπης, να προκύψουν σημαντικές αλλαγές στην σχέση του ατόμου.

Στον έρωτα αυτή η κάρτα του ταρώ μας προτρέπει να κοιτάξουμε κάτω από την επιφάνεια, καθώς  μπορεί να υπάρχουν περισσότερα πράγματα που θα πρέπει να ξέρετε σχετικά  με το άτομο που είσαστε ή πάτε να κάνετε κάτι μαζί του. 
Η αρχιέρεια σας προτείνει να πάρετε τον χρόνο σας πριν κάνετε με κάποιον κάτι.

Αν έχετε απορρίψει κάποιον πρόσφατα επειδή δεν σας ασκούσε ερωτική έλξη ίσως να θελήσετε να του δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία. 

Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για αυτούς που φαίνονται να είναι το τέλειο ζευγάρι. Μπορεί να μην βλέπουμε τη συνολική εικόνα και να μην  υπάρχουν οι περισσότερες πληροφορίες που χρειάζεστε πριν να προχωρήσετε μπροστά. 

Για όσους από εσάς είσαστε σε μια σχέση, η αρχιέρεια μπορεί να δείχνει ένα νέο επίπεδο στην σχέση, πιο βαθύ και πιο ουσιαστικό.Αυτό προέρχεται από την ικανότητά σας πείτε τις αλήθειες σας ο ένας στον άλλον. Αυτό δεν αφορά μόνο τις ελπίδες και τα όνειρά σας...

Αναφέρεται, επίσης, και στους φόβους σας και τις πιο σκοτεινές και πιο οδυνηρές εμπειρίες. Η Αρχιέρεια δείχνει ότι ήρθε η ώρα να αποκαλύψετε ποιοι πραγματικά είστε στο σύντροφό σας.Σε ορισμένες περιπτώσεις,αυτή η κάρτα  μπορεί να αναφέρεται σε απιστία, ιδίως αν πέσει κοντά με έναν βασιλιά ή μία βασίλισσα σε ένα στρώσιμο ταρώ. 

Επειδή αυτή η κάρτα συνδέεται με κρυμμένη γνώση ή το απόρρητο , μπορεί να υπάρξουν θέματα που αφορούν μια υπόθεση ή μία ανάρμοστη συμπεριφορά.Όταν πρόκειται για την αγάπη και τις σχέσεις η Αρχιέρεια δείχνει ότι θα πρέπει να πάρετε τα πράγματα αργά, να είστε υπομονετικοί και να περιμένετε έως ότου τα πράγματα να ξεδιαλύνονται μπροστά σας.

  Το πιο σημαντικό, αυτή  η κάρτα ταρώ  σας υπενθυμίζει πάντα να μην πείτε ναι εάν εννοείται όχι. Αν κάτι δεν σας φαίνεται σωστό τότε το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να εμπιστευθείτε το ένστικτό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου