ΤΑΡΩ - Ο ΤΡΕΛΟΣ. Περιγραφή, ερμηνεία, συνδυασμοί.Περιγραφή: Ένας άντρας με πολύχρωμα ρούχα, κουβαλώντας  τα μοναδικά υπάρχοντά του σε ένα μικρό πακέτο, ένας σκύλος και ένας γκρεμός. Ο άντρας κοιτάει τον ουρανό και ψάχνει για κάτι.Πηγαίνει βορειο-δυτικά προς την κατευθυνση του αγνώστου.Ο ήλιος που ανατέλει μας δείχνει ότι είναι η αρχή του ταξιδιού του και το ταξίδι αυτός έχει απεριόριστες δυνατότητες καθώς ο αριθμός που αντιπροσωπεύει τον τρελό στην μεγάλη ακάρνα είναι ο αριθμός 0. Στην πραγματικότητα δεν έχει καμία συγκεκριμένη θέση στην  ταρώ. Άλλοι τον τοποθετούν στην  αρχή και άλλοι στο τέλος.  Ο σκύλος γαβγίζει και προσπαθεί να τον προειδοποιήσει να μην πέσει ο άνδρας από τον γκρεμό. Θα ακούσει ο τρελός τον σκύλο?

Ερμηνεία Ο τρελός είναι η κάρτα του ξεκινήματος , των πιθανοτήτων, των νέων εμπειριών και της αθωότητας. Στα χαρτιά μας μπορεί να σημαίνει κυριολεκτικά ένα νέο ξεκίνημα σε ένα νέο σπίτι ή μια καινούρια δουλειά, μία καινούρια σχέση ή ένα καινούριο χόμπυ. Είναι και  κάτι παραπάνω από ένα καινούριο ξεκίνημα ο τρελός. Υπάρχει ένα κύμα ενέργειας και ανανέωσης σε αυτό το καινούριο ξεκίνημα. Ο τρελός σε σπρώχνει ξανά στο μηδέν στον τομέα που σε ανησυχεί. Ίσως να χρειαστεί να ξεκινήσετε ξανά από την αρχή αλλά θα το κάνετε με ελαφριά καρδιά, νιώθωντας καινούριοι και ανανεωμένοι. Ίσως δεν είστε κατατοπισμένοι για το τι ακριβώς θέλετε να κάνετε αλλά δεν σας νοιάζει. Το μόνο που σας νοιάζει είναι να βγείτε έξω και να ανακαλύψετε τον κόσμο. Ωστόσο το να ξαναγίνεται παιδιά μπορεί να σας κάνει ανόητους. Η δουλειά και η σχέση μπορεί να μην σας καλύπτουν πλήρως. Όταν βγαίνει ο τρελός στα χαρτιά σας υπάρχουν όλες οι πιθανότητες ακόμα και να πέσετε και από τον γκρεμό. Ο τρελός σημαίνει την διάθεση που έχουμε για να αποκτήσουμε όλους μας τους στόχους.
Αν είστε σε δίλημμα τότε ο τρελός σας ενθαρύνει να πιστέψετε στον εαυτό σας και να ακολουθήσετε την καρδιά σας ασχέτως με το πόσο "τρελές" φαίνονται οι αποφάσεις σας. Αυτή είναι η ώρα να έχετε πίστη και να πιστέψετε ότι οι δυνάμεις του σύμπαντος θα σας κατευθύνουν.

Ο τρελός σε θέσεις για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.


Ο τρελός στην θέση του παρελθόντος μπορεί να σημαίνει ότι χάσατε τον καιρό σας με τις σπουδές σας. Μπορεί επίσης να σημαίνει και έναν έρωτα που έχει περάσει με κάποιον που ασχολούταν με τον καλλιτεχνικό τομέα ή που ζούσε με τον δικό του μοναδικό τρόπο χωρίς να ακολουθεί το κύμα και την πεπατημένη.

Ο τρελός στην θέση του παρόντος δείχνει ότι είστε έτοιμοι να εγκαταλείψετε τους περιορισμούς και να ψάξετε μέσα σας την ελευθερία. Ο Τρελός είναι η πιο δυνατή κάρτα σε όλη την τράπουλα ταρώ όταν βρίσκεται σε αυτή την θέση. Η ελευθερή σας βούληση μπορεί να κουνήσει μέχρι και βουνά. Αδράξτε την  μέρα.

Ο τρελός στην θέση του μέλλοντος το πιο πιθανό είναι να απολάυσετε μια καινούρια ζωή. Ακόμα μπορεί να έρθει και ένα ερωτικό ενδιαφέρον  το οποίο δεν πληρεί τις προυποθέσεις  για σας.

Ο Τρελός ανάποδα:
Ο τρελός ανάποδα σημαίνει ότι ενεργείτε πολύ παρορμητικά και σας νοιάζει μόνο το σήμερα και αδιαφορείτε για το άυριο τόσο πολύ που οι άλλοι γύρω σας δυσανασχετούν. Δεν καταλαβαίνετε τις  επιπτώσεις που θα έχουν οι πράξεις σας. Να είστε προετοιμασμένοι για όλα και αν κάτι σας φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό τότε σκεφτείτε το προσεκτικά και μάλλον θα  είναι.
Στα επαγγελματικά ο τρελός ανάποδα σημαίνει ότι δεν σας αρέσει να είστε σε μια δουλειά που δεν έχετε ξανακάνει ή δεν ξέρετε τι σας γίνεται. Θέλετε να προετοιμαστείτε ώστε κανένας να μην σας πει αρχάριο. Ακόμα και αν στην δουλειά σας είστε για κάποιο διάστημα θέλετε να σας σεβαστούν για την πείρα σας και να μην αρχίσετε ξανά από το μηδέν. Δεν είναι η ώρα να πάρετε ρίσκα και να κάνετε αλλαγές.
Στα αισθηματικά σημαίνει ότι αυτή η σχέση είναι αβέβαιη και δεν είναι σταθερή. Πρέπει να ξέρετε που οδεύει αυτή η σχέση και αν είστε ασφαλής μαζί με τον συντροφό σας. Μπορεί και οι δύο να παίρνετε ρίσκα χωρίς να σας νοιάζουν και ιδιαίτερα οι επιπτώσεις που θα έχουν αυτά στην σχέση σας.  Αυτή η κάρτα μπορεί να φέρει στην σχέση περιπέτεια και σασπενς αλλά καταβάθος θα υπάρχουν αισθήματα ανασφάλειας και αβεβαιότητας.

Συνδιασμοί που απαιτούν την προσοχή σας.
Όταν ο τρελός είναι κοντά στον διάβολο τότε σημαίνει ότι ψάχνεις την ευχαρίστη με τρόπους οι οποίοι θα είναι καταστροφικοί. Αυτός ο συνδιασμός εμφανίζεται συχνά σε χρήστες ναρκωτικών ουσιών, ή σε γυναίκες/άντρες που αφήνουν τις σταθερές τους σχέσεις για να πάνε με κάποιον κατώτερο από το ταίρι τους.

Όταν ο τρελός είναι μαζί με τον μάγο τότε αυτός είναι ένας πάρα πολύ καλός συνδιασμός. Σε αυτή την περίπτωση το να διαγράψετε την παλιά ζωής σας και να την φτιάξετε ξανά από την αρχή θα έχει μεγάλη επιτυχία. Εάν πέσει όμως στην αντίληψή σας ότι ο μάγος παριστάνει κάποιο άλλο πρόσωπο να είστε προσεκτικοί. Αρχίζετε να πιστεύετε στα ψέμματα αυτού του ανθρώπου ο οποίος μπορεί να σας φάει χρήματα και να χάσετε και την αξιοπιστία της οικογένειά σας  και των φίλων σας.

Ο τρελός συνδιάζεται καλά με τον Ήλιο, το Αστέρι και την Σελήνη καθώς αυτές οι κάρτες εμπνέουν  το εγώ σας και  την αυτοπεποίθηση σας. Όλες αυτές οι κάρτες μαζί με τον τρελό φέρνουν πάντα θετικά αποτελεσματα.

Όταν ο τρελός στο άνοιγμα είναι με πολλές κάρτες των δηναρίων μαζί ένα καινούριο ρίσκο ίσως σας κάνει πραγματικά πλούσιους. Επίσης μπορεί να περιμένετε κριτική από άλλους. Ακόμα μπορεί να σημαίνει ότι ο ενδιαφερόμενος παρατάει τα πάντα στην ζωή του για μια καινούρια αγάπη.

Ο τρελός μαζί με τον μάγο και το άρμα: πολλές και μπερδεμένες σκεψεις. δεν υπάρχει σταθερότητα για να παράγεις.

Ο τρελός μαζί με την δύναμη και την εγκράτεια: Ο καλύτερος συνδιασμός για το μυαλό και το πνεύμα. Πολλές και ενδιαφέρουσες ιδέες.

Ο τρελός μαζί με τον διάβολο και τον κόσμο. Από τους χειρότερους συνδιασμούς. Άλλο σκεφτεστε και άλλο κάνετε. Προβλήματα. Ατυχήματα. Θλίψη. Κίνδυνος τρέλας. Μπορεί η δύναμη αυτού του συνδιασμού να εξασθενήσει αν υπάρχουν πολύ καλά χαρτιά στο ρίξιμο.

Ο τρελός και η  Ιέρεια. Μπορεί να φέρει υψηλές εσωτερικές εμπειρίες ή το απόλυτο μπερδεμα.

Ο τρελός και η Αυτοκράτειρα. Παιδί και μητέρα. Μπορεί να σημαίνει την αγνή φιλία. Το σεξ και η δουλειά είναι καταστροφικά μαζί.

Ο τρελός και ο Αυτοκράτορας. Παιδί και πατέρας. Αίσθηση ασφάλειας.

Ο τρελος και ο Ιεροφάντης. Παιδί και δάσκαλος. Το παιδί πιο δυνατό από τον δάσκαλο, ο δάσκαλος πιο σταθερός. Μπορεί να φέρει στους μεγάλους φώτιση και στους μικρούς στεναχώρια.

Ο τρελός και οι εραστές. Παιχνιδιάρικες σχέσεις. Μπερδέματα στον γάμο. Χαζές Ιδέες.

Ο τρελός και το άρμα. Μία παιδική χαρά. Μια αλλαγή όχι σοβαρή. Βαρεμάρα. Αν ο Τρελός βγεί πρίν το άρμα τότε έρχονται κάποια νέα.

Ο τρελός και η Δύναμη. Τύχη, καλή υγεία. Αίσθηση χιούμορ σε δυναμικό άνθρωπο. Σταματήστε την κλάψα.

Ο τρελός και ο Ερημίτης. Άνετα γειρατιά. Φιλόσοφος. Προτίμηση για απομόνωση. Αν ο τρελός είναι πριν τον Ερημίτη ένα μυστικό είναι καλά κρυμμένο. Εάν ο Τρελός ακολουθεί τότε το μυστικό θα αποκαλυφθεί.

Ο τρελός και ο Τροχός της Τύχης. Η δύναμη μιας μπόρας. Ικανότητα να ξεπερνάτε τα εμπόδια. Υπομονή. Σεξουαλικές εμπειρίες one-night-stand. Aβέβαιη τύχη.

Ο Τρελός και η Δικαιοσύνη. Καλή ισσορροπία. Εξελίξεις που μπορούν να αλλάξουν.

Ο Τρελός και ο Κρεμασμένος. Δύναμη για να ξεπεραστεί η δυσκολία. Μεγάλη γνώση. Μην δίνετε μεγάλες υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τις τηρήσετε.

Ο Τρελός και ο Θάνατος. Στιγμιάιο Κάρμα.

Ο Τρελός και η Εγκράτεια. Ήσυχος εξωτερικά αλλά εσωτερικά πολύ ελέυθερος. Δεν ενοχλέισαι από νέα. Ειλικρινής, έτοιμος για όλα. Μελαγχολικός. Χρειάζεσαι ένα ταίρι για να είσαι ευτυχισμένος.

Ο Τρελός και ο Πύργος. Τρέλα και βία. Πόνοι που μεγαλώνουν.

Ο Τρελός και το Αστέρι. Άκακος και καλός . Ένα μεγάλο παιδί.

Ο Τρελός και η Σελήνη. Κακή κρίση. Κακή φήμη. Υποχόδριος. Προβλήματα που μεγαλώνουν.

Ο Τρελός και ο Ήλιος. Εύκολη ζωή. Καλός καιρός. Έλειψη δύναμης για να πετύχετε . Εάν ο τρελός βγεί πριν τον ήλιο μεγάλη χαρά από εκεί που δεν το περιμένατε.

Ο Τρελός και η  Κρίση. Πάθος. Ισχυρή προσωπικότητα. Παρορμητικότητα.

Ο Τρελός και ο Κόσμος. Κατάθλιψη. Αυτοκτονία. Μπέρδεμα. Προμηνύει κάτι εκτός ελέγχου ή πολύ δύσκολο να το καταλάβεις.

Με τα Ραβδιά: Τα σχέδια είναι πολύ μεγάλα. Μεγάλη επυθιμία να περάσετε τα όρια. Χρειάζεστε χρόνο. Θέλετε τους γύρω σας να είναι ευτυχισμένοι.

Με τα κύπελλα: Την συμπεριφορά σας την επηρρεάζουν τα συναισθήματά σας. Η προσωπικότητα σας είναι καταθλιπτική. Θέλετε την περισσότερη ώρα ανθρώπους γύρω σας.

Με τα σπαθιά. Πολύ παραγωγικός και καλλιτεχνικός. Ονειροπολήασεις.

Με τα Δηνάρια. Δουλευταράς, ποτέ πλούσιος, ποτέ το αφεντικό. Κίνδυνος για ατυχήματα. Κοντά σε άλλους ανθρώπους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου