Χειρομαντεία - Το όρος της Αφροδίτης



Το όρος της Αφροδίτης βρίσκεται κάτω από τον αντίχειρα και φτάνει μέχρι την γραμμή της ζωής. Συμβολίζει το θυληκό στοιχείο και το πάθος.

 Εάν η γραμμή της ζωής διατρέχει το όρος της Αφροδίτης τότε αυτό το άτομο είναι απόλυτα εξαρτημένο από τον έρωτα και την αγάπη.

Η παρουσία του όρους στο χέρι συμβολίζει την ομορφιά, την χάρη , την έφεση του ατόμου στην μουσική και τον χορό, την επιθυμία να ευχαριστεί τους άλλους, την τρυφερότητα και με πολλές οριζόντιες γραμμές,πολλές αρετές που τραβάνε το αντίθετο φύλλο. Επίσης οι πολλές οριζόντιες γραμμές σημαίνει ότι το άτομο δεν θα μπορέσει να ζήσει με μία μοναδική αγάπη στην ζωή του και έτσι είχε ή θα έχει πολλους ερωτικούς συντρόφους. Εάν οι γραμμές μπλέκονται μεταξύ τους τότε το άτομο αυτό θα έχει παράλληλες σχέσεις.

Το επίπεδο όρος της αφροδίτης χωρίς οριζόντιες γραμμές, μας δείχνει τον εγωισμό,  την ψυχρότητητα και γενικά έναν ανέραστο άνθρωπο.

Το υπερβολικά μεγάλο όρος της αφροδίτης δείχνει επιπολαιότητα, ανάγκη για εξουσία, ματαοδοξία, έλλειψη πίστης.

Εάν το όρος της Αφροδίτης δεν είναι λείο και σε μερικά σημεία είναι πιο ψηλό και σε άλλα πιο βαθύ δείχνει έντονη σεξουαλικότητα.

Νησίδες σε αυτό το όρος σημαίνουν ασθένειες.

Μία γραμμή κάθετη σε αυτό το όρος σημαίνει άτομο που δεν του αρέσει να ξεκουράζεται, ενώ πολλές κάθετες  σημαίνει μεγάλη νευρικότητα.

To όρος θεωρείται πολύ θετικό όταν κάποιος έχει γεννηθεί από τις 20 Απριλίου μέχρι τις 20 Μαίου και σε μικρότερο βαθμό μέχρι τις 27 Μαίου. Αυτοί οι άνθρωποι είναι φιλόξενοι και γενναιόδωροι και γίνονται πολύ καλοί φίλοι. Έχουν δυνατές ορμές και για αυτό παντρεύονται συνήθως μικροί και καταλαβαίνουν μετά ότι έκανα λάθος. Σε θέματα υγείας έχουν προβλήματα με την μύτη τους και τον λαιμό τους και πόνους σε αυτιά και κεφάλι.

Το όρος θεωρείται αρνητικό σε αυτούς που έχουν γεννηθεί από τις 21 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 20 Οκτωβρίου και σε λιγότερο βαθμό για αυτούς που έχουν γεννηθεί μέχρι τις 27 Οκτωβρίου. Η αγάπη τους είναι περισσότερο πνευματική παρά αισθησιακή και είναι συνήθως δυστυχισμένοι στα ερωτικά τους. Ωστόσο τα πάνε πολύ καλά σε όλα τα διανοητικά θέματα και είναι πολύ λογικοί. Τα άτομα γεννημένα αυτή την περίοδο ίσως υποφέρουν από έλλειψη ενέργειας, μελαγχολία, κατάθλιψη, νιώθουν μόνοι κτλ.


Για όλα τα άρθρα χειρομαντείας ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου