Χειρομαντεία - Η γραμμή της ζωής
Γραμμή της Ζωής
Την γραμμή της ζωής την διαιρούμε στα 10 μέρη και μετράμε τα χρόνια ανά 10 από τα 0 μέχρι τα 100.

Εάν η γραμμή της ζωής είναι μακριά, καθαρή και έχει καλό χρώμα τότε σημαίνει ότι το άτομο θα ζήσει μια μεγάλη ζωή χωρίς ασθένειες ή ατυχήματα. Επίσης αυτό σημαίνει ότι αυτό το άτομο έχει καλό χαρακτήρα.
Εάν η γραμμή της ζωής είναι πολύ φαρδιά και αχνή σημαίνει ότι το άτομο είναι κακό και έχει άσχημη υγεία.

Εάν η γραμμή της ζωής στο αριστερό χέρι είναι σπασμένη και στο δεξί όχι, τότε το άτομο θα ξεφύγει από μια σοβαρή αρρώστια.
Όταν η γραμμή της ζωής είναι αλυσιδωτή, τότε το άτομο έχει αδύναμη υγεία, προβλήματα με το στομάχι και χαμηλά αποθέματα ενέργειας. Και ισχύει ακόμα πιο πολύ όταν το χέρι είναι μαλακό.


Όταν η γραμμή της ζωής βρίσκεται κοντά τον αντίχειρα τότε σημαίνει ότι το άτομο έχει χαμηλά αποθέματα ενέργειας.

Εάν η γραμμή της ζωής εκεί που είναι σπασμένη έχει μεγάλο διάστημα και οι άκρες των γραμμών έχουν κόκκινο χρώμα, τότε σημαίνει αγάπη για τα λεφτά, ματαιοδοξία και βίαιο θάνατο.

Εάν στο τέλος της γραμμής υπάρχει το σχήμα πηρουνιού τότε η υγεία του ατόμου θα «σπάσει» στο σημείο που είναι το σημάδι.

Εάν στην αρχή της γραμμής συναντήσουμε μία ή δύο νησίδες τότε είναι ένδειξη αρρώστιας σε πιο νεαρή ηλικία.Μία διπλή γραμμή της ζωής, μερικές φορές λέγεται γραμμή του Άρη και φυλάει τον άνθρωπο από αρρώστιες και θα ζήσει μια πολύ μεγάλη ζωή.
Ένα παιδί που γεννιέται χωρίς γραμμή της ζωής είναι απίθανο να ζήσει.

Όταν η γραμμή έχει πάρα πολλές νησίδες τότε το άτομο έχει πολύ αδύναμο ανοσοποιητικό.

Μία κάθετη γραμμή που ξεκινάει από το όρος του Κρόνου δηλαδή κάτω από το τρίτο δάχτυλο κ αι καταλήγει στην γραμμή της ζωής προμηνύει κίνδυνο αλλά όχι τόσο σοβαρό όσο οι νησίδες πάνω στην γραμμή της ζωής.

Γραμμές που πάνε από την γραμμή της ζωής προς το όρος του Άρη προμηνύουν προβλήματα και ειδικά εάν βρίσκονται στο όρος της Σελήνης. Σημαίνει επίσης ότι το άτομο χάνει γρήγορα την αυτοσυγκράτηση του και δεν είναι υπάκουο.
Εάν η γραμμή της ζωής είναι συνδεδεμένη στενά με την γραμμή του κεφαλιού τότε ο άνθρωπος θα είναι ευαίσθητος και νευρικός.

Όταν οι γραμμή της ζωής και η γραμμή του κεφαλιού είναι ενωμένες και χωρίζονται κάτω από το όρος του Δία τότε θα υπάρχει καθυστέρηση στην μόρφωση ή ακόμα και διανοητική καθυστέρηση.

Εάν είναι η γραμμή της ζωής , του κεφαλιού και της καρδίας και οι 3 ενωμένες, τότε θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί διότι πιστεύουμε ότι μπορούμε να δαμάσουμε την ζωή και παίρνουμε ρίσκα αψηφώντας τον κίνδυνο και μπορούμε να βρεθούμε προ εκπλήξεως.

Όταν υπάρχει κενό ανάμεσα από την γραμμή του κεφαλιού και την γραμμή της ζωής τότε το άτομο θα έχει προχωρημένες ιδέες και ικανότητες.

Εάν η γραμμή του κεφαλιού ενώνεται με την γραμμή της ζωής στο κάνω μέρος του χεριού σημαίνει ανικανότητα και άνθρωπο που είναι αμόρφωτος.

Οι γραμμές από το όρος της Αφροδίτης που διασχίζουν την γραμμή της ζωής δηλώνουν ατυχία που προέρχεται από άλλα άτομα.
Αν σε αυτές τις γραμμές υπάρχουν σκούρα σημάδια αυτά δηλώνουν μία νευρική ασθένεια.

‘Όταν από το κέντρο του χεριού ξεκινάει μια γραμμή που τρέχει από την γραμμή της ζωής προς το όρος της Σελήνης δηλώνει κατά κάποιο τρόπο νευρικότητα.

Όταν υπάρχει μια γραμμή που ξεκινάει από την γραμμή της ζωής και φτάνει στο όρος του Δία σημαίνει επιτυχία και φιλοδοξίες. Όταν αυτή η γραμμή σταματήσει στην γραμμή του κεφαλιού τότε το άτομο από τεμπελιά, από κακή κρίση η ηλιθιότητα δεν θα είναι ικανό να φτάσει στην επιτυχία που του προοριζόταν.

Όταν πολλές γραμμές «κόβουν» την γραμμή της ζωής, εξωτερικές επιρροές επισκιάζουν τις σκέψεις μας ή επηρεάζουν τις ιδέες μας

Όταν αυτές οι γραμμές ξεκινούν από την γραμμή της ζωής και φτάνουν στην γραμμή της καρδιάς  σημαίνει ότι τρίτα πρόσωπα ανακατεύονται στις προσωπικές μας σχέσεις.

Εάν μια γραμμή ξεκινάει από το όρος του Άρη και συνεχίζει στην γραμμή της ζωής  συγκεκριμένα το χέρι γυναίκας, σημαίνει μία πράξη που θα προκαλέσει αναστάτωση.

Όταν αυτή η γραμμή συνεχίζει και πηγαίνει δίπλα-δίπλα με την γραμμή της ζωής σημαίνει ότι αυτή η γυναίκα θα έχει μεγάλη επιρροή στον άντρα της.

Όταν μια γραμμή από την γραμμή της ζωής κόβει την γραμμή του Απόλλωνα, σημαίνει ότι μια εξωτερική επιρροή προκαλεί σκάνδαλο ή δυσαρέσκεια.

Όταν αυτή η γραμμή έχει σημάδι ή νησίδα, δείχνει ένα άτομο θα προκαλέσει πρόβλημα ή σκάνδαλο.

Εάν μια γραμμή τρέχει από το όρος του Κρόνου προς την γραμμή της ζωής και περιέχει νησίδα προμηνύει κίνδυνο από ατύχημα.

Ένας σταυρός πάνω στην γραμμή της ζωής σημαίνει μπλέξιμο στην οικιακή ζωή και μερικές φορές αρρώστια.

Ένα τετράγωνο πάνω στην γραμμή της ζωής σημαίνει προστασία από αρρώστια ή από ατύχημα.

Μία σκούρα τελεία πάνω σε αυτή την γραμμή δείχνει μία πληγή στο σώμα από μαχαίρι.

Ένας κύκλος πάνω στην γραμμή της Ζωής προβλέπει θάνατο από πνιγμό.

Ένα αστέρι σημαίνει τιμή και δόξα.

Εάν στην γραμμή της ζωής υπάρχουν μικρές γραμμούλες που πάνε προς τα πάνω τότε ο άνθρωπος έχει λεφτά ή θα αποκτήσει αναλόγως το σημείο που υπάρχουν οι γραμμές

Μερικές φορές υπάρχουν πάνω στην γραμμή της ζωής μικροί κύκλοι. Αυτοί σχετίζονται με ασθένειες της καρδιάς. 

Μαύρες τελείες πάνω στην γραμμή σημαίνουν αδυναμίες της καρδιάς ή προσεχούς κινδύνους.

Εάν υπάρχουν 2 μικρές  κάθετες γραμμούλες αριστερά και δεξιά από την γραμμή της ζωής κάθετες σημαίνει ξαφνικό θάνατο.

Ένας σταυρός στο τελείωμα της ζωής σημαίνει ότι ο άνθρωπος αυτός είναι έξυπνος.

Όταν η γραμμή στο τέλος της σπάει σε πολλά κλαδιά τότε σημαίνει πολλές αρρώστιες στα βαθιά γεράματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου