Σελήνη τρίγωνο Κρόνος σε συναστρία




Η σελήνη της Α κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο του Β


Ο συνδυασμός μεταξύ της Σελήνης και του Κρόνου είναι σημαντικός. Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης της δέσμευσης και της σταθερότητας και βρίσκεται συχνά σε σχέσεις που είναι μακράς διαρκείας. Με άλλα λόγια, ένας σοβαρός πλανήτης, όπως ο Κρόνος είναι αναγκαίος για μια σοβαρή και ουσιαστική ένωση.


Η Α και ο Β είναι ικανοποιημένοι με τη σχέση αυτή και είναι διατεθειμένοι να επιμείνουν μέχρι δύσκολους καιρούς και να συνειδητοποιήσουν ότι οι ανταμοιβές είναι μεγάλες.


Μια ικανοποιητική μακροπρόθεσμη σχέση δημιουργείται από την υπομονή και την επιμονή τους. Μαζί η Α και ο Β είναι κάπως επιφυλακτικοί και ,ίσως αποσυρθούν έστω και λίγο από την κοινωνία για να απολαύσουν τα οφέλη της σχέσης τους.


Γνωρίζουν ότι η σχέση τους είναι ένα από τα πιο σημαντικά δομικά στοιχεία της ζωής τους. Υπάρχει μια σημαντική ωριμότητα σε αυτή τη σχέση. Ίσως η Α και ο Β διαμορφώσουν αυτή τη σχέση αργότερα στη ζωή τους, όταν θα μπορούν να εκτιμήσουν πραγματικά ο ένας τον άλλο και τη ζωή που οικοδομούν μαζί.


Η Α πιστεύει ότι ο Β της προσφέρει την ασφάλεια και τη ν ωριμότητα, που θα της επέτρεπε να ωριμάσει σε συναισθηματικό επίπεδο και να φτιάξει την οικογένεια της ζωής της.


Ο Β μεγαλώνει με αυτοεκτίμηση μέσα από αυτή τη σχέση, πιστεύοντας ότι η Α σέβεται την ακεραιότητα του. Σε γενικές γραμμές αυτός είναι ένα θετικός συνδυασμός για μια διαρκή, μακροχρόνια σχέση όπως ο γάμος.


Για περισσότερες όψεις της Σελήνης στην συναστρία κανε κλικ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου