Σελήνη τετράγωνο Δίας σε συνατρία




Σε μια ερωτική συνάστρια, ο πλανήτης της Σελήνης αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία στην αστρολογία, καθώς επηρεάζει τον τρόπο που οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται και εκδηλώνουν τα συναισθήματά τους σε ένα ερωτικό πλαίσιο. Η θέση της Σελήνης και οι αστρολογικές πτυχές που σχηματίζει στον χάρτη γενεθλίων ενός ατόμου μπορούν να δώσουν κάποιες από τις παρακάτω ενδείξεις:

Συναισθηματική ευαισθησία: το άτομο μπορεί να είναι εξαιρετικά συναισθηματικά ευαίσθητο, να εμπνέεται εύκολα και να αντιδρά με ένταση στις σχέσεις.

Ανάγκη για ένταση και πάθος: Η Σελήνη σε ερωτική συναστρια με πλανήτες που εκφράζουν πάθος και ένταση μπορεί να υποδεικνύει έντονα συναισθήματα και έντονες σεξουαλικές επιθυμίες.

Συναισθηματικά επιρρεπής στην εξάρτηση: Εάν η Σελήνη σχηματίζει συναστρία με πλανήτες που υποδεικνύουν εξάρτηση (όπως ο Πλούτωνας), το άτομο μπορεί να αναζητά συναισθηματική ασφάλεια και να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τους συντρόφους του.

Ανάγκη για ένωση και συναισθηματική σύνδεση: Η θέση της Σελήνης σε ερωτική συναστρια με πλανήτες που συμβολίζουν την ένωση μπορεί να υποδεικνύει έντονη επιθυμία για συναισθηματική σύνδεση και ενοποίηση με τον αγαπημένο.


Ανάλογα με τους υπόλοιπους πλανήτες που εμπλέκονται στη συνάστρια και τις γωνίες που σχηματίζουν μεταξύ τους, οι ερωτικές επιρροές του πλανήτη Δία μπορεί να είναι:

Φλερτ και κοινωνικότητα: Ο πλανήτης Δίας μπορεί να ενισχύσει την κοινωνικότητα και τη διάθεση για φλερτ, κάνοντας το άτομο πιο έξω και ενθουσιώδες στον τρόπο που προσεγγίζει τις ερωτικές σχέσεις.

Άνεση στον ερωτικό τομέα: Ο Δίας μπορεί να προσφέρει αίσθηση εμπιστοσύνης και αυτοπεποίθησης στον ερωτικό τομέα, κάνοντας το άτομο πιο ελκυστικό και ελκυστικό για άλλους.

Επιθυμία για εμπειρίες και περιπέτεια: Ο Δίας ενθαρρύνει την επιθυμία για νέες εμπειρίες και περιπέτειες στον τομέα του έρωτα, κάνοντας το άτομο να αναζητά πιο διασκεδαστικές και δραστήριες σχέσεις.

Ευελιξία και ανοιχτότητα: Ο Δίας μπορεί να δώσει ευελιξία και ανοιχτότητα στις σχέσεις, καθιστώντας το άτομο πιο δεκτικό και ανοιχτό σε νέες εμπειρίες και διαφορετικούς τρόπους αντιμετώπισης των σχέσεων.


Η Σελήνη της Α σε τετράγωνο με τον Δία του Β

Παρά το γεγονός ότι μπορεί να υπάρχουν κάποιες δυσκολίες με αυτό το συνδυασμό, για το σύνολο είναι ένας θετικός συνδυασμός.


Η Α και ο Β απολαμβάνουν την παρέα του άλλου και όταν είναι μαζί έχουν όρεξη για την ζωή.
Η Α και ο Β μοιράζονται την ανάγκη για διασκεδαστικές περιπέτειες και την ικανότητα να πετυχαίνουν τους στόχους τους.

Και οι δύο πιστεύουν ότι είναι έτοιμοι να εξερευνήσουν τον κόσμο μαζί.

Αυτό μπορεί να σημαίνει διακοπές σε μακρινά μέρη, ταξίδια και κάθε είδους δραστηριότητες. Τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται.
Η Α και ο Β νιώθουν ότι επεκτείνουν τους ορίζοντές τους.

Η Α αισθάνεται ασφαλής και ότι εκτιμάται σε αυτή την σχέση. Ο Β ξέρει ότι έχει έναν σύμμαχο στην περιπέτεια και στην διασκέδαση.

Ο Β ξέρει ότι η Α τον εκτιμάει για την γενναιοδωρία και την αισιοδοξία του. Μαζί μπορούν να κατακτήσουν τον κόσμο. Τίποτα δεν φαίνεται πολύ τραβηγμένο.

Και τα προβλήματα μπορούν να ξεχνιούνται.
Είναι πιθανόν κανένας από τους δύο να μην γνωρίζει τα όρια του. Πρέπει να σιγουρευτούν ότι τα όνειρά τους δεν θα είναι πολύ μεγάλα γιατί θα υπάρχει ταραχή.

Μια επιπλοκή μπορεί να προκύψει αν η Α και ο Β δεν έχουν τις ίδιες ιδέες, αξίες, ήθη και πεποιθήσεις. Ωστόσο αν έχουν τις ίδιες και μπορούν να συγκρατηθούν αυτός μπορεί να είναι ένας θετικός συνδυασμός για μία μακροχρόνια σχέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου