Σελήνη τετράγωνο Ερμής σε Συναστρία





Η Σελήνη σε μια ερωτική συνάστρια έχει σημαντική επίδραση στον τομέα των συναισθημάτων, των αντιδράσεων και της συναισθηματικής σύνδεσης με τον ερωτικό σύντροφο. Η θέση της Σελήνης στον αστρολογικό χάρτη ενός ατόμου μπορεί να προσφέρει πολλά σχετικά με τον τρόπο που αντιλαμβάνεται, εκδηλώνει και αντιδρά σε ό,τι σχετίζεται με τον έρωτα.

Ορισμένες επιρροές της Σελήνης σε μια ερωτική συνάστρια περιλαμβάνουν:

Συναισθηματική ευαισθησία: Η Σελήνη δίνει έμφαση στην ευαισθησία και την αντίληψη των συναισθημάτων. Ένα άτομο με έντονη Σελήνη σε ερωτική συνάστρια μπορεί να είναι εξαιρετικά συναισθηματικό, ευαίσθητο και συναισθηματικά προσανατολισμένο προς τον ερωτικό σύντροφο.

Συναισθηματική ανταπόκριση: Η θέση της Σελήνης μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο ανταποκρίνεται και αντιδρά στον ερωτικό σύντροφο. Μπορεί να αντιμετωπίζει τις ανάγκες του συντρόφου με αφοσίωση και φροντίδα.

Συναισθηματική ασφάλεια: Η Σελήνη σε ερωτική συνάστρια μπορεί να επηρεάσει την ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια και επιθυμία για σταθερότητα και εμπιστοσύνη στη σχέση.

Επιθυμία για συναισθηματική σύνδεση: Μια έντονη Σελήνη μπορεί να δείχνει ότι το άτομο αναζητά βαθιές και συναισθηματικά εμπλεκόμενες σχέσεις με τον ερωτικό σύντροφο.



Στην ερωτική αστρολογία, ο πλανήτης Ερμής διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στις συναστρίες μεταξύ δύο ατόμων, ιδιαίτερα όταν υπάρχει σύνδεση με άλλον πλανήτη. Η θέση του Ερμή και οι αστρολογικές του πτυχές μπορούν να αποκαλύψουν πώς επηρεάζονται η επικοινωνία, η συνεννόηση και η συναισθηματική δυναμική ανάμεσα στα δύο άτομα.

Ερωτική Επικοινωνία: Ο Ερμής είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας και η παρουσία του σε συναστρία με άλλον πλανήτη μπορεί να ενισχύσει την ερωτική επικοινωνία ανάμεσα στα άτομα. Είναι πιθανό να μπορούν να εκφράσουν ανοιχτά τα συναισθήματά τους και να συζητήσουν εύκολα για τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους.

Διασκεδαστικός και Παιχνιδιάρης Έρωτας: Οι συναστρίες με τον Ερμή μπορούν να δημιουργήσουν μια αίσθηση παιχνιδιάρικου και ενδιαφέροντος έρωτα. Οι ερωτικές σχέσεις μπορεί να είναι διασκεδαστικές, περιπετειώδεις και απρόβλεπτες.

Ενδιαφέρον και Πολυπλοκότητα: Οι συναστρίες με τον Ερμή μπορεί να προσθέσουν πολυπλοκότητα στη σχέση. Οι ενέργειες και οι απόψεις των ατόμων μπορεί να είναι δυναμικές και διαφορετικές, αλλά αυτό επίσης μπορεί να δημιουργήσει μια ενδιαφέρουσα δυναμική στη σχέση τους.

Η Σελήνη της Α σε τετράγωνο με τον  Ερμή του Β


Οι διαφωνίες μπορούν να προκαλέσουν αναστάτωση στις σχέσης με αυτόν τον συνδυασμό πλανητών. Όλοι οι τύποι των ενώσεων μπορεί να υποστούν κάποιες αποτυχίες στο πλαίσιο της παρούσας επιρροής, αλλά οι προσωπικές σχέσεις είναι ιδιαίτερα γεμάτες δυσκολίες. 

Δεν έχει σημασία πόσο η Α και ο Β προσπαθούν να πλησιάσουν ο ένας τον άλλον σε οικεία θέματα. Η σχέση τους υποφέρει από προβλήματα που δεν συζητιούνται ή από την επικράτηση της λογικής τους. Το πρόβλημα είναι η επικοινωνία. Όσο και αν προσπαθούν δεν φαίνεται να καταλαβαίνουν τον τρόπο που βλέπει ο άλλος τα πράγματα και το πώς αισθάνεται . 

Η Α επικοινωνεί με έναν πιο διαισθητικό τρόπο ενώ ο Β με την λογική του. Ως αποτέλεσμα η Α και ο Β εναλλάσσονται μεταξύ πάθους και ορθολογισμού, και έχουν δυσκολία στην κατανόηση μεταξύ τους.

 Η συμπεριφορά της Α και του Β φαίνεται να είναι σε αντίθεση με τις ανάγκες τους, και δεν φαίνεται να είναι σε θέση να εγκατασταθούν άνετα στη σχέση. Ένα θετικό σε αυτή την σχέση είναι ότι δεν τους νοιάζει αν θα υπάρχουν λίγες παραπάνω προστριβές στην σχέση τους. 

Είναι πολύ πιθανό η Α και ο Β να δουλέψουν πάνω στην επικοινωνία και να ξεπεράσουν τα προβλήματα και να καταλάβουν καλύτερα ο ένας τον άλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου