Σελήνη χιαστί Σελήνη σε συναστρία





Στην αστρολογία, ο πλανήτης της Σελήνης αντιπροσωπεύει τα συναισθήματα, τις συναισθηματικές αντιδράσεις και την αντίληψη του κόσμου ενός ανθρώπου. Από άποψη αστρολογικής ερμηνείας, η θέση της Σελήνης στον χάρτη γενεθλίων είναι σημαντική, καθώς προσδίδει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και συναισθηματική διάθεση στον άνθρωπο.

Συναισθηματική διάθεση:
Εάν η Σελήνη βρίσκεται σε ένα ζώδιο με έντονα συναισθήματα (όπως Καρκίνος), ο άνθρωπος μπορεί να είναι πιο ευαίσθητος και συναισθηματικά αντιδραστικός.

Αντίδραση στο περιβάλλον: Η θέση της Σελήνης μπορεί να δείχνει πώς αντιδρά ένα άτομο σε διάφορες καταστάσεις και περιβάλλοντα.


Συναισθηματικές ανάγκες: Η Σελήνη διέπει τις συναισθηματικές ανάγκες του ατόμου και τον τρόπο που επιδιώκει να ικανοποιήσει αυτές τις ανάγκες.

Αντίδραση στις αλλαγές: Η Σελήνη σχετίζεται με το πώς ο άνθρωπος αντιμετωπίζει και προσαρμόζεται στις αλλαγές και τις καταστάσεις της ζωής.




Σε μια ερωτική συνάστρια, ο πλανήτης Σελήνη παίζει σημαντικό ρόλο στην αναδεικνύοντας τα συναισθήματα, τις ανάγκες και τις συναισθηματικές αντιδράσεις που σχετίζονται με τον ερωτικό τομέα της ζωής.


Εδώ είναι μερικοί τρόποι με τους οποίους ο πλανήτης Σελήνη επηρεάζει την ερωτική συνάστρια:

Συναισθηματική Ευαισθησία: Η θέση της Σελήνης σε μια ερωτική συνάστρια μπορεί να δείχνει πώς ο άνθρωπος αντιλαμβάνεται και αντιδρά σε συναισθήματα, είτε δικά του, είτε του ερωτικού του συντρόφου. Μια θετική θέση της Σελήνης μπορεί να υποδεικνύει ευαισθησία, ενώ μια δύσκολη θέση μπορεί να κάνει τον άνθρωπο πιο ευαίσθητο ή αναστατωμένο σε σχέση με τα συναισθήματα του εταίρου.

Ανάγκες και Ασφάλεια: Η Σελήνη αντιπροσωπεύει τις συναισθηματικές ανάγκες ενός ατόμου. Κατά τη διάρκεια μιας ερωτικής συνάστριας, η Σελήνη επηρεάζει τον τρόπο που εκφράζουμε τις συναισθηματικές μας ανάγκες και το πώς αντιμετωπίζουμε την αίσθηση ασφάλειας και ευτυχίας στις σχέσεις μας.

Συναισθηματική Ανταπόκριση:
Η Σελήνη διαδραματίζει ρόλο στον τρόπο που ανταποκρίνεται κανείς στον ερωτικό σύντροφο και στις καταστάσεις που προκύπτουν στη σχέση. Επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο εκφράζουμε την αγάπη, την επιθυμία και την ευαισθησία μας προς τον άλλον.

Σελήνη χιαστί Σελήνη (συναστρία)

Αυτός είναι ένας δύσκολος συνδυασμός για τις στενές σχέσεις είτε είναι ερωτικές είτε φιλικές. 
Ωστόσο δεν είναι ασυνήθιστο να δείτε μία σύνδεση ανάμεσα στις Σελήνες δύο εραστών. 

 Συναισθηματικές εντάσεις μπορούν εύκολα να δημιουργηθούν από παρεξηγήσεις. Σε μακροπρόθεσμη βάση αυτές οι εντάσεις εάν δεν λυθούν μπορούν να προκαλέσουν βλάβες στην σχέση.

Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να επιλυθούν τα συναισθηματικά προβλήματα αντί να αφεθούν τους με την ελπίδα ότι όλα θα πάνε καλά στο τέλος. 
Το πρόβλημα δεν είναι η έλλειψη φροντίδας και αγάπης.
 Στην πραγματικότητα αυτοί οι δύο σύντροφοι μπορεί να είναι πολύ ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον αλλά βρίσκονται συχνά σε σύγχυση ως προς το γιατί δεν μπορούν να νιώσουν ασφαλής σε μια σχέση αγάπης. 
Το πρόβλημα είναι ότι και οι δύο τους ψάχνουν την άνεση και την συναισθηματική ικανοποίηση σε διαφορετικά πράγματα. Ίσως στον έναν σε περιόδους στρες να του αρέσει να δρα ενώ στον άλλον να αποσύρεται και να σκέφτεται για την καλύτερη πορεία προς τα εμπρός. 

Πιθανόν όταν ο ένας από τους δύο έχει προβλήματα να θέλει να βρει την ανακούφιση στην αγκαλιά του συντρόφου του ενώ ο άλλος να αποσυρθεί στην γωνιά του και να σκέφτεται μόνος του το καλύτερο δυνατό που πρέπει να κάνει. 

Όποιος και να είναι ο τρόπος που αναζητούν την άνεση υπάρχει και μία θετική πλευρά. Ο συνδυασμός αυτός δίνει τη δυνατότητα  να αναπτύξουν μια καλύτερη κατανόηση μεταξύ τους, ιδιαίτερα αν μπορούν να διατηρήσουν μια συμπονετική κατανόηση και προσέγγιση.

 Είναι επίσης πιθανό ότι οι άλλες πτυχές στους προσωπικούς  τους χάρτες να σημαίνει ότι απολαμβάνουν μια πιπεράτη ζωή. Ίσως μια μικρή ένταση είναι καλύτερη από ένα κενό.

 Αν και οι δύο άνθρωποι δεσμευτούν να συνεργαστούν με συναισθηματικά προβλήματα, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια ικανοποιητική και ανταποδοτική σχέση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου